Ekşi sözlük Galatasaray başlığından alıntı ,imzamı atarım.(falcao konusu hariç)
başarısızlığı devam edecek guzide kulübüm.
peki galatasaray'ın başarısızlığı neden devam edecek ?
çünkü fatih hoca dediğimiz zaman , tayyib'e laf attırmayan o koyunlar varya , onlar gibi oluyoruz. adam ne yaparsa yapsın haklı amk. aman eleştirmeyin! tüm camia bir oluyor , yönetim kim demeden hepinizi göndeririz diye tehditler yağıyor. sizce bu tekelciliğin olduğu takımda başarı çok uzun süre olabilir mi? fanatiğin allahıyım.ama kimseye körü körüne tapmam.
fatih hoca , tudor döneminin kadrosunu 2 yıl kullandı şampiyon oldu.o kadro o kadar iyiydi ki 2.sene forveti olmamasına rağmen şampiyon oldu.
3. yıl kendi kadrosunu kurdu nasıl rezil olduğunu gördük.
ben öyle pandemi falan bilmem. pandemi sürecinde şampiyon olan takım nasıl oldu? bunu hiç sorgulayan yok. bu adama kadro kurdurmayacaksın arkadaş.
evet , her sene şampiyon olmak zorunda değiliz.ama fatih hocanın yönettiği takım gelecek anlamında hiçbir zaman ümit vermiyor.çünkü her alınan adam 32 yaş üstü.
şimdi size bu kulübe yapılan ihanet oyuncuları sayıyorum.
-selçuk inan'a inatla 1 sene daha sözleşme uzatıp, takımda tutmaya çalışıp , kulübün parasını havaya saçması.
-gomis'e olan kini yüzünden takımı sadece forvet mevkisiyle 55 milyon euro borca sokması.
gomis geldiği sene gol kralı oldu ve zam istedi. 3.350 m euro alıyordu 500 bin euro zam yapsan adam kabuldü. ama yapmadın ne oldu?
-mbaye diagne 10 milyon euro bonservis + 4.5 yıl sözleşme 10,6 milyon euro maaş
-kostas mitrouglo 1.5 milyon euro maaş
-radamel falcao 3 yıl toplam maaş = 21 milyon euro
-andone 2.5 milyon euro maaş (en çok kazanan rumen futbolcu oldu)
-ryan babel toplam 3 yılda alacağı 9.5 milyon euro
kimse bana fatih hoca kulübünü seviyor demesin. kulübünü seven adam ,bu denli ihanet etmez. sadece şu 5 oyuncuyla kulüp 440 milyon tl zarara uğratıldı.
bakın şener,jimmy durmaz,semih kaya falan antin kuntin aldırdığı oyuncuları saymıyorum bile.
galatasaraylı kardeşlerim buyrun oturun bir düşünün.
tudor belhanda ile feghouili aldırdı dünya maliyet yaptı demesi yok. o adamlar iyi kötü seni 2 sene şampiyon yaptı. bu yukarıda saydıklarımın hangisi ne yapabildi?
beyfendi bir de arda turan'ı istiyormuş. kulübün 1 lirasını kafasına göre saçamaz. yeteri kadar imkan verildi kullanamadı.kusra bakmasın.
(quatermain)
Ekleme olarak ,aldığı ücrette su zor dönemde öyle Galatasaray efsanesine yakışacak miktar değil.
Kusura bakılmasın,bu arda marda işlerindeki inadını menejer ilişkilerine bağlamadan edemiyorum.Çünkü nereden baksan tutarsız nereden baksan ahmakça.