Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocanın bence bu seneki başarısızlık için kredisi vardi en azından benim gözümde

Ama gel gorki 20 yaşında bebelerle oynayan bjk geldi ŞL vizesini aldı elinden.

Sen bu rezalet kara sezonun üstüne bildiğimiz vardır diye çöpleri evlatları takıma toplamaya çalış.

Bu hayatta fatih hoca olmak var başarılı transfer olursa kendi yaptı olmazsa yönetim almadı veya yönetim isteyerek aldi.Ucu hiç kendisine dokunmaz

Bu yıllık ücrete kurulmuş bir takim icin başarısız demek hafif kalacak malesef. Yine de cok sakatlik falan olduğu icin o kadar laf etmeyeceğim ama biz alirsak taraftar itiraz etmemeli lafı hiç hosuma gitmedi. Bu lafi Fatih terim bile edemez. Caneri Ardayi Emre Çolak ve Semihi aldirirsa kendisine olan saygim ciddi derecede azalacak.

IMG_20200725_220716.webp

Bu yıllık ücrete kurulmuş bir takim icin başarısız demek hafif kalacak malesef. Yine de cok sakatlik falan olduğu icin o kadar laf etmeyeceğim ama biz alirsak taraftar itiraz etmemeli lafı hiç hosuma gitmedi. Bu lafi Fatih terim bile edemez. Caneri Ardayi Emre Çolak ve Semihi aldirirsa kendisine olan saygim ciddi derecede azalacak.
ilk devre sakatlık falan olmadı diye hatırlıyorum kronik sakatlar dışında(falcao,lemina) son yılların en maliyetli ve bazı bölgelerde en alternatifli kadrosunu kurdurdu sadece oynayan maliyeti değil diagne gibi maaşlar da var.Hoca hala arda caner bekliyor

Teknik direktorsuzde bu kadar puan alirdi bu kadro. Sokakta gezen herhangi bir vatandas, Belhanda icin Nzonzi-Seri-Lemina 3’lusunu 5 mac bir arada oynatmadan cop etmezdi. Bu kadroyla 60 puan alamamakta huner ister. Senin teknik adamligin Hagi futbolu biraktigi gun bitmisti. O gun bugun Galatasaray formasinin aldigi sampiyonluklarin bir kismini kenardan izleyerek nemalandin. 7 milyonu gorunce 3 ay once salya sumuk kufur ettigin Tupcunu evinde sabah kahvaltisi yaptin. Kariyerin bitince Galatasaray’in kendini bilmez yoneticileri 3 milyon euro ile tekrar imdadina yetisti. Sozum ona Galatasaray’lisin. Bu paralari veremeyiz dedigin rakamlari Galatasaray’dan almaktan cekinmiyorsun. Galatasaray’li olmanin ne demek oldugunu bilmeyenlerin gozunu boyayabilirsin. Gercek Galatasaray’lilari asla yaninda bulamayacaksin.

İnsan da biraz utanma olur.
Senin çeyreğin etmeyecek çömez hocalar araya almışlar tokatlıyorlar ha bire.

Sırayla;

Okan,
Hüseyin,
Sergen,
Rıza,
Erol
Tek tek tokatladilar ama hala bu rezilliğe göz Yumanlar var.

Eleman'in maaşı: 20 milyon lira >

Okan 7 + Hüseyin 1 + Sergen 6 +rıza 2 +Erol 3

Hepsinin toplamından daha fazla maaş almasına rağmen yaşattığı rezillik hepsinden daha büyük.

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

Ekşi sözlük Galatasaray başlığından alıntı ,imzamı atarım.(falcao konusu hariç)

başarısızlığı devam edecek guzide kulübüm.

peki galatasaray'ın başarısızlığı neden devam edecek ?
çünkü fatih hoca dediğimiz zaman , tayyib'e laf attırmayan o koyunlar varya , onlar gibi oluyoruz. adam ne yaparsa yapsın haklı amk. aman eleştirmeyin! tüm camia bir oluyor , yönetim kim demeden hepinizi göndeririz diye tehditler yağıyor. sizce bu tekelciliğin olduğu takımda başarı çok uzun süre olabilir mi? fanatiğin allahıyım.ama kimseye körü körüne tapmam.

fatih hoca , tudor döneminin kadrosunu 2 yıl kullandı şampiyon oldu.o kadro o kadar iyiydi ki 2.sene forveti olmamasına rağmen şampiyon oldu.

3. yıl kendi kadrosunu kurdu nasıl rezil olduğunu gördük.

ben öyle pandemi falan bilmem. pandemi sürecinde şampiyon olan takım nasıl oldu? bunu hiç sorgulayan yok. bu adama kadro kurdurmayacaksın arkadaş.

evet , her sene şampiyon olmak zorunda değiliz.ama fatih hocanın yönettiği takım gelecek anlamında hiçbir zaman ümit vermiyor.çünkü her alınan adam 32 yaş üstü.

şimdi size bu kulübe yapılan ihanet oyuncuları sayıyorum.

-selçuk inan'a inatla 1 sene daha sözleşme uzatıp, takımda tutmaya çalışıp , kulübün parasını havaya saçması.

-gomis'e olan kini yüzünden takımı sadece forvet mevkisiyle 55 milyon euro borca sokması.

gomis geldiği sene gol kralı oldu ve zam istedi. 3.350 m euro alıyordu 500 bin euro zam yapsan adam kabuldü. ama yapmadın ne oldu?

-mbaye diagne 10 milyon euro bonservis + 4.5 yıl sözleşme 10,6 milyon euro maaş
-kostas mitrouglo 1.5 milyon euro maaş
-radamel falcao 3 yıl toplam maaş = 21 milyon euro
-andone 2.5 milyon euro maaş (en çok kazanan rumen futbolcu oldu)
-ryan babel toplam 3 yılda alacağı 9.5 milyon euro

kimse bana fatih hoca kulübünü seviyor demesin. kulübünü seven adam ,bu denli ihanet etmez. sadece şu 5 oyuncuyla kulüp 440 milyon tl zarara uğratıldı.

bakın şener,jimmy durmaz,semih kaya falan antin kuntin aldırdığı oyuncuları saymıyorum bile.

galatasaraylı kardeşlerim buyrun oturun bir düşünün.
tudor belhanda ile feghouili aldırdı dünya maliyet yaptı demesi yok. o adamlar iyi kötü seni 2 sene şampiyon yaptı. bu yukarıda saydıklarımın hangisi ne yapabildi?

beyfendi bir de arda turan'ı istiyormuş. kulübün 1 lirasını kafasına göre saçamaz. yeteri kadar imkan verildi kullanamadı.kusra bakmasın.
(quatermain)

Ekleme olarak ,aldığı ücrette su zor dönemde öyle Galatasaray efsanesine yakışacak miktar değil.

Kusura bakılmasın,bu arda marda işlerindeki inadını menejer ilişkilerine bağlamadan edemiyorum.Çünkü nereden baksan tutarsız nereden baksan ahmakça.

Nasil ilk kez basarisiz oldu? 2002'de Lucesc'nun ayagini kaydirip gelmedi mi? Hadi ilk senesinde ikinci bitirdi basarisizdi demeyelim. 6-0'lik rezillikten yillarca cektik. Ikinci senesinde 2003-2004'te Rize'den kendi sahamizda 5 yemisiz. Mart ayinin sonuna kadar takimin basindaymis. Biraktiginda 6 siradaymisiz ligi de oyle bitirmisiz. Denizli, Antep'in falan altinda. 5 mac ustuste maglup olmusuz bir de ligin ilk yarisinda. Yani o donemde kredi verilmis kendisine. Iki mac yenildi diye hemen laf etmemis taraftar. Iki sezonda 13 tane yabanci almisiz. Ikinci senesinde toplam 16 transfer yaptirmis. Bir suru bedelsiz bazilari eski yerli topcu toplarmis. Bugunlere cok Benziyor di mi?

Adamin git geli cok, yaptirdigi transferlerin yarisi tamamen fiyasko, kafasini birilerine laf sokmaya calismaktan baska bir seye calistiramiyor, en kotusu de Galatasaray'I degil kendisini dusunmekten vazgecmiyor.

Saha kenarinda ha bire el kol sallayip hakeme, topculara, rakip kulubeye, tribunlere hakaret etmeleri, karaktersiz topculari sevmesi de ayri bir tez konusu.

Emin Bayram varken Semih Kaya'yi aldirmaman lazim hocam. Yaziktir gunahtir Semih gecmiste iyi olabilir ama adam Sparta Prag'da bile oynatilmiyor.

Pandemi en büyük şanssızlığı ve aynı zamanda en büyük şansı oldu. Ligin ikinci yarısında tam kendini sahaya vermiş ve takıma ivme kazandırmış iken araya pandemi süreci girdi. Zaten oyuncu yapısından veya kadro mühendisliğinden dolayı ligin anca ikinci yarısında kendini bulabilen bir takım iken araya bir de pandemi girince takım tamamen dağıldı. Bir de üstüne Muslera'nın sakatlığı ve fahiş hakem hataları tuz biber ekti. Pandemi araya girmese ciddi ciddi yine şampiyon olabilirmişiz. Trabzon'u ve Başakşehir'i de gördük. Fazla büyütülen iki takım. Bu şanssızlık kısmı.

Şansı ise bu rezil sezona bahane olarak öne sürebileceği bir kozu oldu. Pandemi olmasa ve biz yine bunu yaşasaydık büyük ihtimalle istifa sesleri çok daha kuvvetli olurdu. Ha ama ligin ilk yarısı için bir bahanesi yok. O tam bir rezillikti. Her ne kadar hakem hataları ve kritik sakatlıklar olsa da pandemi sonrası takımın genel hali için de bir öz eleştiri yapmalı. Sergen hoca ölmüş bitmiş bjk'yi nasıl 3. yaptı da sen neden 6. oldun?

Bu senenin değerlendirmesini ve öz eleştirisini çok iyi yapmalı. Pandemiden dolayı bir sene daha kredisi var lakin gelecek sene de böyle olursa Fatih Terim de olsan adamın ipini çekerler kusura bakma hoca. Ekim Kasım geldiği zaman yine ocak mocak bik mik falan dersen bu sefer yine antremanda kovarlar onu diyeyim. Yine kovulduğunu florya'da kızlarından gelen telefonla öğrenirsin.

Kendini tamamen sahaya vermiş bir Fatih Terim'in bu ligde altından kalkamayacağı zorluk, üstesinden gelemeyeceği rakip yoktur adım kadar eminim. Bundes Liga değil La Liga değil Turkcell Süper Şike Ligi işte daha fazlası değil.

1595728627332.webp

Tudor mudor Okan mevzu degil. Mevzu Terim gelecek sezon basarili olacak mi? Bunun icin bir plani var mi? Nedir? Yoksa "son bir kumar daha oynayim, tutmazsa birakirim" diye mi dusunuyor? Tatmin edici bir eylem plani olmadan Kulubun gelecegi ile oynuyorsa ihanet etmis olur. Bence gelecek sezon ile ilgili makul planlarini(varsa tabii) bir an once camiaya sunmali.

Oyle bana guvenin, bir bildigi var deyinle olmaz. Sen artik 2000 yilindaki Terim degilsin. Ulkede cogunluk tarafindan sevilmeyen bir adam haline donustun. Bizim taraftar bile kismen sana guvenmiyor. Artik tartisilmaz bir futbol otoritesi falan degilsin. Galatasaray'a ne katacaksin bundan sonra? bunu bize aciklayabilmen lazim.

Eger kafandaki Arda Caner Emre Semih ise basarisiz olacagini 10 yasindaki cocuklar bile soyleyebilir sana. Bu takimin hic td'si olmasa ilk 4'e yine girerdi. O kadar kotu yonetiyorsun. Ve bunun icin superlig deki tum td'lerin kazandiginin toplami kadar kazaniyorsun. bu gidisin hic iyi degil. giderken itibarin yerlerde ayrilacaksin. Keske akilli davranip zirvede oldugun zannedilirken ayrilsaydin.

Bu sene için çok laf edilir de pandemi baştan başa bir olay, sonrasındaki sakatlıkların da açıklaması yok. Avrupa'da olmamayı kabul edemesem de yapacak bir şey yok.

Tek sıkıntım Tudorun kurduğu kadro dağıldıkça takım da dağılmaya başladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt