Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor denen gömlek markası 40 milyon euroluk bonservisli bi takım kurdu.Ffp varken kiralık veya az bonservisli oyunculara yöneldik.Forvetsiz Şampiyonlar Ligi'ne başladık.Devre arası hoca Alan-Pato-Tetteh'i istedi yönetim alamadı ve son gün Diagne'yi beğensem de 13 milyon euro harcandı.2,5 senede 2 şampiyon almış formda olan bi hocamız var.Ffp bitiyo diyolar gelecek sene.Bonservisli kuracağı kadro inşallah bize 5. yıldızı ve Avrupa maçlarında başarılı olmayı sağlayacak..
FFP bitse de ŞL olmazsa bonservis verecek parayı bulamazsın, hele de bu dönemde.

Tudorun kurduğu takım değerli oyunculardan oluşuyordu, ederini bulanı sattığımız sürece kar ettik zaten. Belhanda denile herife teklif gelince satmazsan bir daha da satamazsın.

Hocayı övmek için ekstra çabaya gerek yok, Tudorun takımı dağıldıkça kötüleşiyoruz bu da bariz bir gerçek ha bunda tek hoca mı suçlu hayır. Daha çok yönetim suçlu.

FFP bitse de ŞL olmazsa bonservis verecek parayı bulamazsın, hele de bu dönemde.

Tudorun kurduğu takım değerli oyunculardan oluşuyordu, ederini bulanı sattığımız sürece kar ettik zaten. Belhanda denile herife teklif gelince satmazsan bir daha da satamazsın.

Hocayı övmek için ekstra çabaya gerek yok, Tudorun takımı dağıldıkça kötüleşiyoruz bu da bariz bir gerçek ha bunda tek hoca mı suçlu hayır. Daha çok yönetim suçlu.
Keşke o zamanki 40 milyon euro Fatih hocanın elinde olsaydı..

Keşke o zamanki 40 milyon euro Fatih hocanın elinde olsaydı..
Valla o para kendini döndürmüş, bir o kadar geri getirmiş.

Verilen maaşların sorumlusu da Tudor değil Dursundu. Tudor öyle veya böyle fena olmayan bir takım kurdurdu, Maicon tercihi çok hatalıydı sadece.

Terimi üstün kılmak için niye Tudor yeriliyor pek anlamıyorum.

ancelotti bile gün geçtikçe itibar kaybediyor. Everton'da bile yapamadı. Bizim ülkemizde hala şenol güneş,fatih terim en büyük hocaysa ülke futbolundaki sorunu siz tahmin edin.. Mustfa denizli bile bu seneye kadar üst düzey takımlarla hep ismi geçen biriydi.

Bana göre pl'den bile iyi yönetilen bundesliga'da hocalar ortalama 40-45 yaşında.

Fatih terim kalmasın demiyorum ama yanına sportif direktör veya çok çalışkan bir yardımcı koymak şartıyla. Dediğin gibi bu sezonu kaldırması çok zor.
evertonda bile yapamadi diyon da sanki reali barcayi cityi calistiriyo da basarili olamadi evertonda ne yapabilir

Valla o para kendini döndürmüş, bir o kadar geri getirmiş.

Verilen maaşların sorumlusu da Tudor değil Dursundu. Tudor öyle veya böyle fena olmayan bir takım kurdurdu, Maicon tercihi çok hatalıydı sadece.

Terimi üstün kılmak için niye Tudor yeriliyor pek anlamıyorum.
Tudor'a kalsa Bruma'yı gönderdiği gibi Muslera'yı da gönderecekti.Bruma'yı gönderdi Rodrigues yerine Tolga'yı kanatta oynattı.Kim bilir kalecimiz kim olurdu.Biraz daha takımda kalsa sonumuz olurdu..

Tudor'a kalsa Bruma'yı gönderdiği gibi Muslera'yı da gönderecekti.Bruma'yı gönderdi Rodrigues yerine Tolga'yı kanatta oynattı.Kim bilir kalecimiz kim olurdu.Biraz daha takımda kalsa sonumuz olurdu..
Bruma iyiki gitmiş tavan döneminde sattık çöktü bizden sonra.

Muslera ne alaka?

Rodrigues ilk geldiğinde hele de Östersunds maçından sonra neler deniyordu ki Tolga kaç gol attı o dönem.

2 senede dibe batmış bir takım vardı o takım bir şekilde değiştirildi, olaylara bakışın çok taraflı ve fanatik burada Tudor kalsa ne olurduyu da tartışmıyoruz.

Luyindamanın bonservisini alabilmek için fernandoyu satmak zorunda kaldık ki takım için çok önemli bir oyuncuydu.FFP baya sıkıntılı bir iş hocayı eleştirirken bazı arkadaşlar onu unutuyor sanırım.Bir tarafı yapıyım derken bir taraf eksik kalıyor mecburen kiralık yada bonservissiz oyunculara yöneliyoruz.

Kuluplerin paralari td'lerin eline verilemez. Tudor garibinin 40m butce isteyip, istedigi oyunculari aldirdigini dusunmuyorsundur, Dursun kurdu o takimi.
tudor istedi o oyunculari. sinonun iki yonlu oyunu oynayamam ben diyisinden sonra gece hayati olmayan, idman kacirmayan profesyonel olan ve sahada daha mucadeleci bi ismi istedi... BELHANDA
allahtan o istedi de 2 sene samp olan 3.sene de normal sartlarda olabilecek takimi kurdu

Bruma iyiki gitmiş tavan döneminde sattık çöktü bizden sonra.

Muslera ne alaka?

Rodrigues ilk geldiğinde hele de Östersunds maçından sonra neler deniyordu ki Tolga kaç gol attı o dönem.

2 senede dibe batmış bir takım vardı o takım bir şekilde değiştirildi, olaylara bakışın çok taraflı ve fanatik burada Tudor kalsa ne olurduyu da tartışmıyoruz.
Muslera ile tartışmadı mı?O zamanlar taraftarlar kulübe baskı yaptı Muslera'yı göndermeyin diye.Tolga ile devam edilseydi şampiyonluk gelmezdi.Fişek gibi bi Rodrigues varken kullanmıyosa o hocadan kondisyoner dışında bi şey olmaz..

Admirim hocayı övmüş mü oluyorum bilmiyorum da o kadar bonservis ve yıllık verme imkanı olsa Fatih Terim de öyle bir kadroyu kurar. Sadece Badou’ya 9-10 falan verdik galiba. Satışı düşünürsek hakkını verdi o ayrı. Hocanın döneminde 4 verdik Marcao’yu aldık, toplamda 8-9 verdik Luyindama’yı aldık. Şu anda ikisini satsak 25 alırız en az ikisinden. Diagne son dk kazığı oldu Alan’ı getiremeyince. Babel başarısız bir transfer oldu o bir gerçek. Sonuçta para olduğunda ve Melo’yu, Drogba’yı, Sneijder’i, Kaka’yı, Ulfaluji’yi alma imkanı olduğunda hayır deyip gidin Kasımpaşa’dan şu adamı alın demez, demedi yani bugüne kadar.

Şimdi Falcao gitse hoca bir tane forvet ister büyük liglerden falan mesela kiralık. Altur gider 2 ay İngiltere’de takılır adamı alamaz. Transferin bitmesine 2 saat kala giderler Koita için Kasımpaşa’nın kucağına otururlar. Sonra Terim kazığı olur bunun ismi.

Muslera ile tartışmadı mı?O zamanlar taraftarlar kulübe baskı yaptı Muslera'yı göndermeyin diye.Tolga ile devam edilseydi şampiyonluk gelmezdi.Fişek gibi bi Rodrigues varken kullanmıyosa o hocadan kondisyoner dışında bi şey olmaz..
Murat beni iyice sinirlendirmeye başladın. Konu neydi neye döndü, seninki Terimsporluluk olmuş ve senin zihniyetinle tartışmak da bana göre değil çünkü gerçekleri göz ardı ederek kimseyi aklayamazsın.

O fişek Rodrigues'i gördük son 2 senede, bok gibi oynuyor. Tolga sakatlanana kadar 10 maçta 6 gol atmış, zaten sakatlandı dönemedi ne anlatıyorsun sen hala?

Tudor iyi bir kadro kurmuştur, bitti. Aksini iddia ediyorsan git sabaha kadar başkalarına yaz, bana değil.

Muslerayı da 3 günlük Tudor gönderemezdi, bitti.

Admirim hocayı övmüş mü oluyorum bilmiyorum da o kadar bonservis ve yıllık verme imkanı olsa Fatih Terim de öyle bir kadroyu kurar. Sadece Badou’ya 9-10 falan verdik galiba. Satışı düşünürsek hakkını verdi o ayrı. Hocanın döneminde 4 verdik Marcao’yu aldık, toplamda 8-9 verdik Luyindama’yı aldık. Şu anda ikisini satsak 25 alırız en az ikisinden. Diagne son dk kazığı oldu Alan’ı getiremeyince. Babel başarısız bir transfer oldu o bir gerçek. Sonuçta para olduğunda ve Melo’yu, Drogba’yı, Sneijder’i, Kaka’yı, Ulfaluji’yi alma imkanı olduğunda hayır deyip gidin Kasımpaşa’dan şu adamı alın demez, demedi yani bugüne kadar.

Şimdi Falcao gitse hoca bir tane forvet ister büyük liglerden falan mesela kiralık. Altur gider 2 ay İngiltere’de takılır adamı alamaz. Transferin bitmesine 2 saat kala giderler Koita için Kasımpaşa’nın kucağına otururlar. Sonra Terim kazığı olur bunun ismi.
Terim de iyi bir kadro kurabilirdi zaten kuramazdı demedim, Tudor iyi bir kadro dedim ama Muratın algı seviyesi zayıf olduğundan idrak etmekte zorlanıyor.

Ha Terim dönemlerinde çok yanlış transferler de oldu geçmişte ama doğru işler de oldu.

Burada asıl mesele şu, "Tudor iyi kadro kurdu." demekle Terim yerilmiş olmuyor, son 3 sezona baktığımızda stoperler ve Kuru dışında yeni gelenlerden verim alabildik mi hayır, benim kastım bu.

Son 25 senede Terim dışında bir tek Tudor'a o imkanlar tanındı o da gönderildiğinde kötü bir yerde değildik zaten liderin sadece 1 puan arkasındaydık ve ikinci yarıda fikstür avantajımız vardı. Tudor'u ben de sevmiyorum, kalsaydı şampiyon olur muyduk bilmem ama gereğinden çok eleştirildiğini düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt