Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bakalım, ikisini birleştirelim hatta yine de bir Bjk deplasmanı etmez.

Derbi konusunun ben de Tudor'dan bağımsız olduğunu düşünüyorum.Tudor'dan önce de Riekerink de içerde Bjk-Ts ve Başakşehir'e kaybetmişti.Prandelli de Başakşehir'ten 4 yedi içerde Ts'den 3 yedi,Fb'ye yıllar sonra final kaybetmiştik.Derbilerdeki düşüş 2014'ten beri var maalesef.Fatih hoca da tam manasıyla merhem olamadı buna.Fb'yi neyse ki 20 sene sonra deplasmanda yendik ama içerde hala yenemedik.Bjk-Ts-Başak zaten devamlı yenip duruyor bizi.

Terim'i futbol terkedeli çok oldu da Tudor falan da demeyin Allah aşkına. Bu ülkede şampiyonluk sadece saha içinde kazanılmaz. O yüzden Terim olmasaydı Tudor falan hikayeydi o sezon. Ama işte zaman geçtikçe futbol dışı söylemler etkisini yitirince futbolu artık bilmemeniz sizi 6. yapıyor.

11-12'de vasat bir kadro mu vardı? Kalede Muslera, defansta Atletico'nun as stoperi Ujfa, Arsenal'in sağ beki Eboue, orta sahada Juve'den Melo ve Selçuk (bize gelmeden önce de iyiydi zaten), milli takımda oynayan Riera, forvette Elmander ve Baros vs.

Buna vasat diyorsak o sezon ligdeki diğer takımların çöp kadrosu var demek.

11-12'de vasat bir kadro mu vardı? Kalede Muslera, defansta Atletico'nun as stoperi Ujfa, Arsenal'in sağ beki Eboue, orta sahada Juve'den Melo ve Selçuk (bize gelmeden önce de iyiydi zaten), milli takımda oynayan Riera, forvette Elmander ve Baros vs.

Buna vasat diyorsak o sezon ligdeki diğer takımların çöp kadrosu var demek.

Evet,o sezon öyle bir futbol oynadığımız için sana öyle geliyor.Riera zaten o sene kötüydü,Baros da katkı verdi de asla yazdığın ölçüde değil.Hoca Engin Baytar'dan Emre Çolak'tan hatta Aydın'dan falan verim aldı.Necati'nin deplasman golleri olmasa şampiyon olamazdık muhtemelen.Doğru dürüst kanat orijin oyuncu yoktu takımda.Çok taraflı bir bakış açısı bu.Terim'i diğer hocaları örnek vererek eleştirmek saçmalığın daniskası.Hele vasat kadrolarla hiç başarılı olmadı falan demek.Bu kadarı fazla abartı.

Biri 10-15 civarı,diğeri de 20 milyona yakın para harcattı ha.Üstelik FFP yoktu doğru dürüst bonservis geliri de elde edilmedi bunların dönemlerinde.

Hem sen kendin demiyor musun bu çöp ligde 2-3 oyuncusu olan herkes şampiyonluğa oynar diye,ben de diyorum hadi oynasalardı Muslera Snider mnider vardı ikisinde de.Madem o kadar basit iş?Şimdi de imkanlara getirdin konuyu.Kendinle açıkça çelişiyorsun.
Prandelli zamanında yabancı sayısı aşırı daraltılmıştı. Mecburen Tarık gibi mallara 5 milyon falan ödemek zorunda kaldık. Kendisi gittiğinde zamanda da takım kötü bir pozisyonda değildi bu arada. Tudor gibi liderin 1-2 puan arkasındayken gönderilmişti.

Riekerink ise saflığının kurbanı oldu Nazifoğlu gibi şerefsizler komisyon alacağız diye Cavanda gibi çöp oyuncuları bonservis vererek aldı. Ben bu konuda Riekerink'e suç bulmam tamamen saflığından kaybetti, buranın dinamiklerini bilemediği için.

Ayrıca ben bu ligde 2-3 oyuncusu olan herkes şampiyonluğa oynar ne zaman demişim? Kendini haklı çıkartacaksın diye böyle demediğim şeylerle algı yapma bence hoş değil. Benim orada yazdığımı anlayamamışsın ki maalesef. Cımbızlamışsın lafı.

Prandelli zamanında yabancı sayısı aşırı daraltılmıştı. Mecburen Tarık gibi mallara 5 milyon falan ödemek zorunda kaldık. Kendisi gittiğinde zamanda da takım kötü bir pozisyonda değildi bu arada. Tudor gibi liderin 1-2 puan arkasındayken gönderilmişti.

Riekerink ise saflığının kurbanı oldu Nazifoğlu gibi şerefsizler komisyon alacağız diye Cavanda gibi çöp oyuncuları bonservis vererek aldı. Ben bu konuda Riekerink'e suç bulmam tamamen saflığından kaybetti, buranın dinamiklerini bilemediği için.

Ayrıca ben bu ligde 2-3 oyuncusu olan herkes şampiyonluğa oynar ne zaman demişim? Kendini haklı çıkartacaksın diye böyle demediğim şeylerle algı yapma bence hoş değil. Benim orada yazdığımı anlayamamışsın ki maalesef. Cımbızlamışsın lafı.

Neyini cımbızlamışım yahu,al bunu demişin aynen: "Fatih hocanın overrated bir hoca olduğunu düşünüyorum. Underdog takımlarda ne kadar başarılı olmuştur? Koca bir sıfır. Ranieri yoktan şampiyon yaptı Leicester denen köy takımını. Ona saygı duyarım. Ama elinde Hagilerle, Taffarellerle, Musleralarla, Drogbalarla herkes şampiyonluğa oynar zaten bu köy liginde."

Mancini-Prandelli-Riekerink bu üçünde de vardı Muslera Snider Podolski falan ben de hadi yapsalardı dedim?Hatta Mancini'nin elinde 2001 sonrası en iyi GS kadrosu vardı ona rağmen hiç dahil olamadık yarışa,Fb haftalar önce şampiyon oldum dedi.

Fatih Hoca'ya gelince overrated şu bu diğerlerine gelince yok sınır vardı da yok bilmemneydi de,geçiniz bunları.

Evet,o sezon öyle bir futbol oynadığımız için sana öyle geliyor.Riera zaten o sene kötüydü,Baros da katkı verdi de asla yazdığın ölçüde değil.Hoca Engin Baytar'dan Emre Çolak'tan hatta Aydın'dan falan verim aldı.Necati'nin deplasman golleri olmasa şampiyon olamazdık muhtemelen.Doğru dürüst kanat orijin oyuncu yoktu takımda.Çok taraflı bir bakış açısı bu.Terim'i diğer hocaları örnek vererek eleştirmek saçmalığın daniskası.Hele vasat kadrolarla hiç başarılı olmadı falan demek.Bu kadarı fazla abartı.
11-12 sezonunda vasat bir kadro yoktu ligin üstünde bir kadro vardı. O kadroya vasat diyeceksek Bilicalı Stochlu fb'nin kadrosu çöp oğlu çöp. Benim orada demek istediğim şey, ligdeki diğer takımlardan daha kalitesiz bir takıma sahip olup başarılı olmasıydı. Fatih hoca 2. dönemi hariç her zaman ligde en iyi kadroya sahip hocaydı. Gerçi 2. döneminde de Almaguer, Sarr gibi çöp oyuncular yerine adam gibi oyuncular aldırsaydı o sezonlarda da şampiyon olabilirdik.

Bence aşırı cringe bir yorum olmuş yazdığın.

Herkes bu ligde şampiyon olabilseydi niye 13 - 18 arası 50303 hoca değiştirdik

Saçmalık

Ki GS tarihinin en iyi kadrosu asla sanıldığı gibi 2000 falan değildir.Ondan 1 sene sonraki kadrodur,2001 takımıdır.O takımın başında Luce vardı tek kupa alamadık o sezon.Madem o kadar kolay bu işler o sene ligi yata yata almamız gerekirdi,hem de Terim gibi overrated (!) bir hoca da yoktu başımızda mesela.

Geçen de tatil yapıyor diye eleştiri aldı. :D oynanan oyun, kadro planlama gibi değinecek bir sürü nokta varken eleştirildiği şeylere bak. :D

Ki GS tarihinin en iyi kadrosu asla sanıldığı gibi 2000 falan değildir.Ondan 1 sene sonraki kadrodur,2001 takımıdır.O takımın başında Luce vardı tek kupa alamadık o sezon.Madem o kadar kolay bu işler o sene ligi yata yata almamız gerekirdi,hem de Terim gibi overrated (!) bir hoca da yoktu başımızda mesela.
Super kupayi aldik ya yegenim

Neyini cımbızlamışım yahu,al bunu demişin aynen: "Fatih hocanın overrated bir hoca olduğunu düşünüyorum. Underdog takımlarda ne kadar başarılı olmuştur? Koca bir sıfır. Ranieri yoktan şampiyon yaptı Leicester denen köy takımını. Ona saygı duyarım. Ama elinde Hagilerle, Taffarellerle, Musleralarla, Drogbalarla herkes şampiyonluğa oynar zaten bu köy liginde."

Mancini-Prandelli-Riekerink bu üçünde de vardı Muslera Snider Podolski falan ben de hadi yapsalardı dedim?Hatta Mancini'nin elinde 2001 sonrası en iyi GS kadrosu vardı ona rağmen hiç dahil olamadık yarışa,Fb haftalar önce şampiyon oldum dedi.

Fatih Hoca'ya gelince overrated şu bu diğerlerine gelince yok sınır vardı da yok bilmemneydi de,geçiniz bunları.
Ya renktaşım 2 tane oyuncu saydık diye 2 tane oyuncuyla şampiyon olunur mu demişim ben hani nerede? Bundan bunu mu çıkarttın? Fatih hoca 2. dönem hariç her zaman ligde en iyi kadroya sahip hoca olmuştur. Bu sene de dahil. Ben ne demişim ilk başta? Başka takımlara nazaran kötü bir kadroya sahip olup başarılı olduğunu hatırlamıyorum. Ranieri gibi yoktan bir takımı şampiyon mu yapmış? Veya bu takım ilk 5'e zor girer denen takımı alıp şampiyon mu yapmış? Hayır. Her zaman ligin en kaliteli kadrosu kendisine verildi.

11-12 sezonunda vasat bir kadro yoktu ligin üstünde bir kadro vardı. O kadroya vasat diyeceksek Bienvenü'lü fb'nin kadrosu çöp oğlu çöp. Benim orada demek istediğim şey, ligdeki diğer takımlardan daha kalitesiz bir takıma sahip olup başarılı olamamasıydı. Fatih hoca 2. dönemi hariç her zaman ligde en iyi kadroya sahip hocaydı. Gerçi 2. döneminde de Almaguer, Sarr gibi çöp oyuncular yerine adam gibi oyuncular aldırsaydı o sezonlarda da şampiyon olabilirdik.

Bence aşırı cringe bir yorum olmuş yazdığın.

3-1 Fb maçıyla yakalanan ivmeye kadar kim diyordu o yılki kadroya 'iyi' diye?

Fb'nin kadrosuyla bizimki arasında 2012'de orta saha,2013'te forvet hattı arasında ciddi fark vardı.Yoksa bu 2 yılda da diğer bölgelerde hemen hemen benzer kadrolar vardı 2 takım arasında da.Bu farklarla 9-10 puanlık 2 şampiyonluk elde edildi.Sonraki sene 2014'te kağıt üstünde 2012'den de 2013'ten de daha oturmuş bir takım varken yaşananlar ortada.Hoca Ndiaye son anda satılmışken yerine herkesin unuttuğu Donk'u koydu da şampiyon oldu 2 senedir.FFP'yle mücadele eden başka GS hocası olmadı bugüne kadar.Pandemi olmasa 3. şampiyonluk da gelecekti.Hoca ne yapsa yaranamayacak gibi sana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt