Muhittin Tomruk
Sarı Üye
- 2 Eylül 2019
- 412
- 190
- 272
Arkadaşlar tudor terimin ayakkabısını baglayamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adam gibi adam Muhittin TOMRUKArkadaşlar tudor terimin ayakkabısını baglayamaz
![]()

Tesekkur ederimAdam gibi adam Muhittin TOMRUK![]()
baktım da maçları hep 2.yarı vermiş ilk yarı skorlar hep yeşilTudor geldiginde 2.lermis. 5. bitirmis zurna. FT'den ben de memnun degilim 2.5 sezonda oyun olarak ama Tudor da "Basin ve taraftar cok uzerine gitti ya" seklinde savunulacak bir herif degil.
7 macta derbi de kazanamamis bir takim karsibaktım da maçları hep 2.yarı vermiş ilk yarı skorlar hep yeşil
kralı da pandemi vurmuş olabilir
Tudor hakkinda fikirlerin?Adam gibi adam Muhittin TOMRUK![]()
derbilerde kısa dönemler haricinde çok başarılı bir takım olmadık zaten.
derbi performansı üzerinden hoca yargılamayı doğru bulmuyorum. 17-18'de tudor iç sahadakileri kazanabilirdi, terim de dışarda kaybedebilirdi.
80'leri ve öncesini pek bilmiyorum ama 90'ların ikinci yarısından beri belirli dönemler haricinde derbilerde yüzü çok da gülen bir takım değiliz.
prandelli'ye de düzgün transfer yapılmadı. yasin haricinde hep kazmalar ve bitikler alındı.
ona rağmen yarışta tuttu. üstelik hala evimizeki son fener galibiyeti ona ait.
riekerink kadar bile sevilmedi.
bence bu kadar kötü anılmayı haketmiyor.
bize gelirken avrupa'nın baba hocalarından biri olarak görülüyordu.
prandelli de terim'den büyük hoca.
Terim'e niye bu kadar çok yükleniliyor? Çünkü takımı, camiayı, Türk futbolunu tanıyor. Kulüpteki tek söz hakimi. Bütün yetkiler onda. Haliyle bütün sorumluluklar da onda. Bu yüzden bir hata yapılıyorsa bu hatada haliyle Terim'in payı %75 falan oluyor başarılarda olduğu gibi. Bugün istese Terim başkanı bile devirir. Yönetim kurulunu tek başına dizayn edecek gücü var. Ama diğer hocaların öyle değil. Östersunds çok şanssız bir eşleşmeydi, çekebileceğimiz en kötü takımı seçmiştik. Arsenal'i bile eleyeceklerdi neredeyse. fenerin elendiği Vardar mesela grupta averaj takımı olmuştu. O yüzden aynı kefeye koyamam.16-17 takımı onun takımı değil haklısın ama Karabük’le bir şeyler yapabiliyorsan Galatasaray’ın her kadrosuyla da bir şeyler yaparsın. Yapamıyorsan büyük takım hocası değilsindir.
Ostersunds maçı için Tudor’a yüklenilmesin ama Real Madrid, PSG’li grupta bişey yapamadı diye Terim’e düşük bütçeli takımlardan örnekler verilip sen niye yapamıyorsun deyip yüklenilsin. O maçta transferlerimiz yetişmedi diye Tudor’a yüklenilmesin ama neredeyse transferlerinin %90ı transfer döneminin son gününde(lig başladıktan 4-5 hafta sonra) teslim edilen Terim’e lige niye kötü başladın diye yüklenilsin, CL’de neden bişey yapamadın diye yüklenilsin. (CL’nin ilk maçından 1-2 hafta önce tam takım idman yapmaya başlama anlamında söyledim) Ostersunds Arsenal’i yendi evet iyi takım olabilir böyle bahane olmaz. Tromsö’de de saha balçık tarlasıydı ama o eşleşmeden hala facia diye bahsedilir.
(Bu arada Terim-CL kötü performans eleştirisine büyük oranda katılıyorum ben)
Hakemleri sayacaksak da o zaman 20 yıl kazanamadığımız Kadıköy deplasmanında Terim adına en az 5 galibiyet daha yazalım.
CL çeyrek finalinde Real Madrid’e karşı 2 maçta toplam 3-4 penaltımızı vermeyen ve Burak’a ilk maçta uyduruk sarı kart vererek 2. maçta cezalı olmasına neden olan hakemlerden dolayı Terim’e bir CL yarı finali de yazalım.
Bjk-Ts'ye kendimi bildim bileli hep üstündük.Bjk-Ts kadroları iyiyse de kötüyse de değişmiyordu bu hiç.Bu 2'sine bu kadar kötü olduğumuzu hiç hatırlamıyorum.Fb'yi anladık hadi Fb'ye dediğin gibi hep kötüydük de bu ikisine 2014'ten beri kötüyüz anlamsız şekilde.
Sancili donemler idi ama flutcu prand50 ile ayni kefeye de koymamak lazimTudor hakkinda fikirlerin?
Spesifik olarak Tudor dönemi ekstra kötü geçmiş olabilir,ama 2014'ten beri net bir düşüş var bu inkar edilemez.
2014'ten beri Ts bizi 7 kere yenmiş.Biz onları 4 kere yenebilmişiz hepi topu.Bjk 6 kere yenmiş,biz 4 kere yenebilmişiz.O 2'si de zaten 2015'te.4. yıldızdan beri sadece 2 Bjk galibiyeti var yani.Fb'yi 2 kere yenebilmişiz.Kadıköy'de yenene kadar 10 maçtır yenemiyorduk ligde.Sneijder'in 2 gol attığı maç senelerdir son Fb galibiyetimizdi.Başakşehir zaten kaç kere 4-5 attı sayısını unuttum bu zaman diliminde.Arena'da 2-3 seneye bir büyüklerin biri yenip gidiyor.Biz senelerdir kazanamıyoruz deplasmanda büyük maç.Buna ek olarak 2017-18'den beri deplasman performansımız da kötü.İç saha performansı şampiyon yaptı 2 senedir.Bu sene iç saha kötü olunca olamadık bu kadar basit.
Muzige yonelmeni arzularim Motzartprandelli'ye de düzgün transfer yapılmadı. yasin haricinde hep kazmalar ve bitikler alındı.
Ustad avatarin icin seni severim lakin ic bayici postlara ara vermekte beis gormeyelim derimprandelli'ye de düzgün transfer yapılmadı. yasin haricinde hep kazmalar ve bitikler alındı.
trabzon'a bir ara güzel bir üstünlüğümüz vardı, evet. ama 2014'te evde 3-0 yenildiğimiz maçta yılların tılsımı bozuldu adeta. ondan sonra işler yolunda gitmemeye başladı onlara karşı. yeni stadyumlarında da sürekli yeniliyoruz. böyle devam eder gibi.
beşiktaş'a genelde içerde galip gelip dışarda yeniliyorduk geçmişte de. en azından ben öyle hatırlıyorum. çok bir şey değişmedi aslında.
fener'e karşı ise hep kötü olduk, böyle devam eder. son yıllarda dışarda yenilmiyor olmamız ve seriyi kırmamız elimizdeki tek artı nokta.
Mozart sever misin ?Bu sene 2 maçta da Bjk'ye gol atamadık.Bakmadım ama ligdeki tek takım bile olabiliriz bunlara gol atamayan 2 maçta da.
2016 2 maçta da yenildik. 2017 1 puan aldık.2018 ve 2019'da dediğin gibi iki takım da kendi evinde kazandı sadece.Bu yıl yine 2017 gibi 1 puan.Net bir düşüş var.5 sezon kısa bir zaman dilimi değil.Ts'ye karşı bundan da kötü bir tablo var.