- 20 Haziran 2011
- 61.005
- 69.457
- 4.758
prandelli fanı olmak > tudor fanı olmak
üstüme gelinmemesini rica ediyorum.
@Uğur İz @Serkan G. Veren
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
prandelli fanı olmak > tudor fanı olmak
üstüme gelinmemesini rica ediyorum.
@Uğur İz @Serkan G. Veren
Sancili donemler idi ama flutcu prand50 ile ayni kefeye de koymamak lazim
Tadim yok iki caps bileyip uzayacagim birazdanKeyfin nasıl zurna?
Tadim yok iki caps bileyip uzayacagim birazdan

Prandelli Terim'den buyuk hoca demissin de Serie B disinda kupasi var mi herifin? Euro 2012 finali disinda kariyerinde bir sey yok.olağanüstü mantıklı gerekçelere dayandırdığım prandelli savunma tezimi şakalara meze ederek ciddiyetinden uzaklaştığınız için sizleri kınıyorum.
Saydıklarının içinde Trabzon’a ve bjkye karşı alınan 2şer mağlubiyette Tudor var zaten. 1er tanesini kazandırsa dengeye gelecek. (Hatta Corona olmasa ve bjk ile bu sene içeride seyircili oynasak alırdık 6-5 biz önde olurduk çok takılacak bir durum yok yani) Fenere de deplasmanda 3-4 maçtır yenilmiyoruz sanırım. Bu sene de biz kazandık. Arena’da silindir gibi geçemiyoruz gerçi üstlerinden o doğru ama Tudor dönemini çıkartsak dengeli bir dağılım var gibi geliyor bana. Bakmadım tam sayılara. Başak’a ezildiğimiz maçlarda da hep Prandelli, Tudor gibi iş bilmezler var işte. (Riekerink gibi geçici bir hoca da kullandık bir ara, o derbi oynadı mı hatırlamıyorum ama. Açış bakmadım şimdi üşeniyorum. Yaş da 33 artık, gencolar kadar aklımda tutamıyorum bu tip şeyleri. Eskiden olsa Nijerya 3. Lig takım kadrolarını bilirdim)
Prandelli Terim'den buyuk hoca demissin de Serie B disinda kupasi var mi herifin? Euro 2012 finali disinda kariyerinde bir sey yok.

orada biraz gaza gelmiş olabilirim.
terim konusunda biraz sinir edici postlar atıyorum duruma göre.
ama prandelli ile ilgili geçmişi doğru hatırlayalım. bize gelirken büyük hoca olarak görülüyordu bu adam. öyle değil miydi ?
Terim'e niye bu kadar çok yükleniliyor? Çünkü takımı, camiayı, Türk futbolunu tanıyor. Kulüpteki tek söz hakimi. Bütün yetkiler onda. Haliyle bütün sorumluluklar da onda. Bu yüzden bir hata yapılıyorsa bu hatada haliyle Terim'in payı %75 falan oluyor başarılarda olduğu gibi. Bugün istese Terim başkanı bile devirir. Yönetim kurulunu tek başına dizayn edecek gücü var. Ama diğer hocaların öyle değil. Östersunds çok şanssız bir eşleşmeydi, çekebileceğimiz en kötü takımı seçmiştik. Arsenal'i bile eleyeceklerdi neredeyse. fenerin elendiği Vardar mesela grupta averaj takımı olmuştu. O yüzden aynı kefeye koyamam.
Tudor'un elinde güç yoktu, arkası sağlam değildi. Medyadan sürekli baskı yiyordu. Terim'in ise her şeyi planlama gücü var. Florya'dan geçen kuştan bile haberi vardır. Tudor ve Riekerink'e haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Dursun, Nazifoğlu, Cenk Ergün gibi isimler yerine Mustafa Cengiz'le çalışsaydılar daha farklı bir tablo olabilirdi.
Ne bileyim tum zaferler gok yuzune falan dedi gaza getirdi herholf. Hatirlamiyom tam.
Ligde de guc bela gidiyorduk ya Cedcu'nun gol attigi Karabuk maci, Umud'un son dk attigi icerdeki 2-1'lik bir mac. Fb maci falan. Hepsini top oynamadan yenmistik.ali ece, uğur meleke gibi adamlar çok övüyordu. zaferler gökyüzü yerine g ile başlayan bir tarafımıza girdi orası başka. yine de cl olmasa kovulmazdı bence. ligde durumumuz o kadar felaket değildi.
Ligde de guc bela gidiyorduk ya Cedcu'nun gol attigi Karabuk maci, Umud'un son dk attigi icerdeki 2-1'lik bir mac. Fb maci falan. Hepsini top oynamadan yenmistik.
Iki saattir makara yapiyorum tik yok. Ciddi post atinca nasil damladin amaSövdüğümüz Burak-Umut ikilisi kadar forvet bulamadık senelerdir
Kıyaslayan yok zaten de, Terim'in Tudor'dan çok daha fazla maaş aldığını biliyorsundur herhalde. Kulübün parasını düşünen birisi bu sezonki maaşının en azından bir kısmını almaz eğer çok düşünüyorsa. Veya kulübün parasını çok düşünüyorsa Arda, Semih gibi çöpleri getirmek için uğraşmaz. Bence tek başına güçlü olmak bu ligde daha çok avantaj sağlıyor. Riekerink gibi naif, güçlü olmayan biri olursan eziyorlar.Herşeye hakim olmak iyi gibi gözükse de bazen dezavantajdır. Tudor FFP dinlemez mesela verir listeyi şunu şunu alın der, kampa da yetiştirin der aynı Dursun’a yaptığı gibi ama Terim kulübün parasını da düşünür(bazıları katılmasa da) 100bin euro için transferin son gününü bekleseler bile veya 100bin euro için transferi tamamlamasalar bile bir şey demez ve şampiyonluk hedefinden vazgeçmez.
Ama Tudor banane der geçer, istediği topçuları almazsan da ay sonunda banka hesabına bakar yatan parayı gördükten sonra şampiyonluk falan da umrunda olmaz, bana istediğim kadroyu verdiniz de şampiyonluk bekliyorsunuz der. Ama Terim öyle değil.
Sonuç itibariyle iki td kıyaslanmaz bile. Tudor da kovulmayı fazlasıyla haketmiştir. Bugünlük benden bu kadar.
Tudor var işte olmuyor abi.Tudor kaybettiyse Terim o kadar olmasa da o da kaybetti veya kazanamadı onu diyorum.Tudor'dan önce Riekerink de kaybetti Prandelli de.Derbilerde son adam gibi performans veren hoca Hamza'ydı maalesef.Deplasman performansı da aynı keza.O da derbi verisiyle bağlantılı bir durum.Terim bu 2 probleme de çözüm olamadı henüz.Açık yani bu benim düşüncem değil,tabloda olanı söylüyorum.