Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Riekerink'e çok net haksızlık yapıldı. Adam gibi yönetim olsaydı başarılı olurdu. 2016'da Delaney, Dembele falan boştaydı bize geleceklerdi sonra Nazifoğlu ve Dursun denen şerefsizler komisyon almak için çöp oyuncular aldırdılar takıma koca bir sezon heba oldu. Haram olsun bu kulüpten götürdükleri paralar.

delaney dembele johansen yerine eren yasin tolga de jong ile oynadık şaka gibi harbi

2015 yazında kaçanları da eklersek tarihi kadro kurulabilirdi çok yazık oldu 2 yılımıza

Fenerle zaten son galibiyetimizden önceki 5 maç berabere bitmiş.

Bjk son 0-0 lık maç öncesi 3g onlar 2g biz. Bir tanesi Tudor’un 3-0lık mağlubiyeti.

Trabzon da son 6 maç 3g onlar 2g biz 1b. Ki son galibiyetleri corona sonrası seyirsiciz maç.

Çok üstün olamasak da ölüp bittiğimiz bir durum yok son zamanlarda. Özellikle Terim ile.

Çok üstün olamasak diye bir durum yok,adamlar bizden önde.Yani az önde olsak da bunu desen anlarım da basbayağı gerideyiz heriflerden.Ki sen son 3 sezonu baz almışsın yine öndeler,2-3 sezon daha geriye gitsen net bir şekilde gerideyiz yani bunun tartışılacak bir yanı yok.Bjk'ye karşı son 10 maç sadece 2 galibiyet,bu bile durumu özetlemeye yeter.Terim de merhem olamadı yani yok koronaydı yok Tudordu demeye gerek yok.Benzer -saydı, -seydi'leri Yasin de Terim ve Terim dışındaki hocalar için yazdı onu da eleştirdim.

Kıyaslayan yok zaten de, Terim'in Tudor'dan çok daha fazla maaş aldığını biliyorsundur herhalde. Kulübün parasını düşünen birisi bu sezonki maaşının en azından bir kısmını almaz eğer çok düşünüyorsa. Veya kulübün parasını çok düşünüyorsa Arda, Semih gibi çöpleri getirmek için uğraşmaz. Bence tek başına güçlü olmak bu ligde daha çok avantaj sağlıyor. Riekerink gibi naif, güçlü olmayan biri olursan eziyorlar.

Arda bence de gelmesin, hiç istemiyorum ama para yönünden bakarsak gelirse maç başı paraya gelecek. Bonservis yok. Semih de gelmesin o da doğru ama o da şu anki piyasaya göre cüzi bir miktara gelir bonservis de ödenmez sanırım.

Arda, Semih’e karşı bende şunu diyebilirim mesela. Muhtemelen biz Mert Hakan’la anlaştık ama fener fiyat artırdı. Hocaya bunun bilgisi illa gitmiştir ve istese fenerin verdiğini verelim alalım diyebilirdi. Dese yapılırdı bu muhtemelen ama demedi. Fatih Terim’in Tudor’dan fazla para kazanması da normal çünkü birisi td, diğeri değil.

Çok üstün olamasak diye bir durum yok,adamlar bizden önde.Yani az önde olsak da bunu desen anlarım da basbayağı gerideyiz heriflerden.Ki sen son 3 sezonu baz almışsın yine öndeler,2-3 sezon daha geriye gitsen net bir şekilde gerideyiz yani bunun tartışılacak bir yanı yok.Bjk'ye karşı son 10 maç sadece 2 galibiyet,bu bile durumu özetlemeye yeter.Terim de merhem olamadı yani yok koronaydı yok Tudordu demeye gerek yok.Benzer -saydı, -seydi'leri Yasin de Terim ve Terim dışındaki hocalar için yazdı onu da eleştirdim.

Napsın ya Terim bütün derbileri kazansın mı? Son 5-6 yıllık istatistiği 2 senede tersine mi çevirsin?

Arda bence de gelmesin, hiç istemiyorum ama para yönünden bakarsak gelirse maç başı paraya gelecek. Bonservis yok. Semih de gelmesin o da doğru ama o da şu anki piyasaya göre cüzi bir miktara gelir bonservis de ödenmez sanırım.

Arda, Semih’e karşı bende şunu diyebilirim mesela. Muhtemelen biz Mert Hakan’la anlaştık ama fener fiyat artırdı. Hocaya bunun bilgisi illa gitmiştir ve istese fenerin verdiğini verelim alalım diyebilirdi. Dese yapılırdı bu muhtemelen ama demedi. Fatih Terim’in Tudor’dan fazla para kazanması da normal çünkü birisi td, diğeri değil.
2 sene önce Emre'ye 4 milyon € bonservis verildiği için forvet alamadık biz. Emre çok mu lazımdı bu takıma? Transfer işlerini profesyonel bir ekip yönetmeli. Ne Terim ne Albayrak hiçbiri anlamıyor o kesin.

Sarp ahbabim derbiler konusunda hassastir benim gibi. En az 4 pts ister

Evet Tudor’un Galatasaray tarihinin en rezalet derbi maçını oynattığını söyledim ki olay orada skor da değildi. Rakibin bizi abluka altına almasıydı. Tutturdu Prandelli de yeniliyordu zarttı zurttu olay bambaşka bir yere geldi, odak noktasını kaçırdı olayın. :asd:

Napsın ya Terim bütün derbileri kazansın mı? Son 5-6 yıllık istatistiği 2 senede tersine mi çevirsin?

O 5-6 sezonluk istatistik dediğinin 2,5-3 sezonunda Terim var zaten. :asd:

2,5-3 sezonda Bjk-Ts-Başak deplasmanlarından en azından birini kazanabilirdi mesela.Fb'yi içerde yenebilirdi.Başak-Ts'ye içerde kaybetmeyebilirdi.Bu sene Bjk'den 1 puan almak yerine 4 puan alabilirdi.2019 için de geçerli bu söylediğim.Bu saydıklarımın yarısını yapsa derdim ki haklısın.Hiçbirini yapamadı.Tek ekstra derbi galibiyeti Fb deplasmanı.Onun dışında derbi performansı bende hayal kırıklığı yarattı.

O 5-6 sezonluk istatistik dediğinin 2,5-3 sezonunda Terim var zaten. :asd:

2,5-3 sezonda Bjk-Ts-Başak deplasmanlarından en azından birini kazanabilirdi mesela.Fb'yi içerde yenebilirdi.Başak-Ts'ye içerde kaybetmeyebilirdi.Bu sene Bjk'den 1 puan almak yerine 4 puan alabilirdi.2019 için de geçerli bu söylediğim.Bu saydıklarımın yarısını yapsa derdim ki haklısın.Hiçbirini yapamadı.Tek ekstra derbi galibiyeti Fb deplasmanı.Onun dışında derbi performansı bende hayal kırıklığı yarattı.

Adam 2. Yarıda en kritik başak ve ts maçlarını kazanıp şampiyon yaptı geçen sene.

Ortada eksi yönde bariz bir fark yokken, 2 de şampiyonluk varken, bu sene corona sonrası 2 derbiyi de seyircisiz oynamışken bunlar nasıl hesaplar ya Sarper. Yok bjkden 4 alabilirmiş de feneri içeride yenebilirmiş de.

Yani 10 fener/bjk maçının 7sini kaybetmiş, 2sinde berabere kalmış, 1 galibiyet mi almış bu adam napmış? Hadi eyvallah, benden pas.

2 sene önce Emre'ye 4 milyon € bonservis verildiği için forvet alamadık biz. Emre çok mu lazımdı bu takıma? Transfer işlerini profesyonel bir ekip yönetmeli. Ne Terim ne Albayrak hiçbiri anlamıyor o kesin.

Bence lazımdı. Forveti alıp al sat dengesini devre arası sağlayabilirdik. Bu bir yönetim hatası.

Bence lazımdı. Forveti alıp al sat dengesini devre arası sağlayabilirdik. Bu bir yönetim hatası.
Avrupa listesine yazdıramazdın gelen oyuncunun ismini.

Akbaba çok da lazım değildi zira koca sezon fayda da göremedik pek.

Santraforsuzluğun bedeli ise büyük oldu.

Hocam bu sene kime milyon eurolar verecegiz merakla bekliyoruz

Sana sonsuz saygı duyuyorum ama egonu kenara bırakıp yanlışlarını goremiyorsun.Umarim bu transfer dönemi çok para harcamadan düşük maaşlı bir takım kurdurup elinden geleni yaparsın.

Şampiyon olsak da olmasak koşan mucadele eden bir takım istiyoruz.Eli belinde topculardan araplardan evlatlardan bizi kurtar.Yenilerini ekleme.

en büyük harcama limiti sende. en rahat çalışma alanı yine sende
bu sene buna rağmen şampiyon yapamazsan ne diyelim bilmiyorum artık

Avrupa listesine yazdıramazdın gelen oyuncunun ismini.

Akbaba çok da lazım değildi zira koca sezon fayda da göremedik pek.

Santraforsuzluğun bedeli ise büyük oldu.

Böyle bir durum olduğunu bilmiyorum ben. Sene sonuna kadar al satı kurarsan sorun yok diye biliyordum. Forveti alıp Emre’yi yazdırmazdık Emre’yi ligde kullanırdık. Fenerin şerefsizliği de var Emre konusunda.

Şampiyon takıma Falcao, Babel, Nzonzi, Seri, Lemina transfer edilmiş. Bunlardan ne sonuç aldın veya ne kazandın??

Nzonzi ve Seri’nin Galatasaray’a gelebileceğine kimse inanmıyordu, Fatih Terim sağolsun öyle bir takım ve oyun planı ile çıktıki güzelim oyuncuları murdar etti!

Galatasaray kadrosu Sergen Yalçın, Erol Bulut, Okan Buruk'un ellerinde olsaydı, 10 puan farkla şampiyon olurlardı. 400 Milyon TL Şampiyonlar Ligi gelirini yok edip, 3. kez sıfırdan kadro kuran adamın adı Fatih Terim!!

ISTIFA

Şeyhler ve dervişler toplumunda,birey olamayan toplumda arda turani alması doğal karsilanaxaktir.

Kendisi ardayi affedince evlat affetmezse arda hain düşman

Kendi fikri olmayan gelişimini tamamlayamamış beyinler her harekete lafına eyvallah çeker.Biz yanlışa yanlış doğruya doğru

Umarım arda transferiyle bizi göt edersin.

Umarım hoca aldığı riskin farkındadır. Takım olarak başarısız sezon elbet tolore edilebilir ( etmeyenlere de bir şey diyemem tabii, haklı nedenleri vardır.. ), Arda'ya karşı bir cephe var. Ve bunu bile bile üstüne büyük sorumluluk yükledi. Olası bir başarısızlık ve Arda kumarı bu sefer ciddi handikap. Başarı kaçınılmaz gibi oldu artık. En ufak olumsuz bir şeyde ipler kopar. Cengiz kendi cephesini hazırladı. Başlıyoruz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt