Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kac hafta sonra istifasini verecegini düsünüyorum. Fener'den kendi sahamizda 5-6 yersek Terim kalmaz.

yolunu yaptı zaten bi bildiği vardır deyin bana diye
transferler yok anladık da 2.lig takımına yine beş para etmez bir oyun kaldığı yerden devam
nefçi baküye de eleniriz büyük ihtimal sonra çıkar anlatır

Hocam da Milli Takım başarısız olsun diye gün sayıyor da Şenol'un ballı dönemine denk geldi ne yazık ki. Adam hayatında kapının gösterilemeyeceği tek kurumda çalışıyor, onu da bırakıp gidecek hali yok. Daş mı yesin, ne yapsın. Hiç yoktan hobi olarak biraz teknik direktörlük yapsa güzel olur ama. Şu takımın 4-3-3'ü verimli oynamayadığını keşfetmesi gerekiyordu bu kadar zamandan sonra. Gomis'ten başlayarak hiçbir santraforundan verim almasının altında bir bit yeniği olmalı.

11'de 8.

yedeklerden oyuna girenlerde de 6 oyuncu senin isteğin talebin veya onayın doğrultusunda alındı hojam.

sahada doğru düzgün futbol görmek için 14 oyuncu daha mı almamız gerekiyor

o da biliyo konusacagı zamanı kaçırdıgını şimdi konussa terim ağlıyor olacak. her seyi yerinde zamanında konusacaksın malesef iş işten gecinde degil abi

Yav konuşsa ne diyecek ki... Ben şimdiden ne diyeceğini söyleyeyim:
Ocakta her şey değişecek, taraftarımız bize güvensin...

Hocam artık bırak ya torun torba sev, yaşlandın.

Verstuurd vanaf mijn Redmi Note 9 Pro met Tapatalk

Adam yılda 3 milyon alıyor yav. Torun sevip ne yapacak, 1000 lira pandemi yardımı mı bekleyecek? Maalesef hocamız en az Galatasaray kadar yeşillere de tutkun olduğundan yönetim tarafından bir talep gelmediği sürece görevini muhafaza edecektir.

o da biliyo konusacagı zamanı kaçırdıgını şimdi konussa terim ağlıyor olacak. her seyi yerinde zamanında konusacaksın malesef iş işten gecinde degil abi
Zamanı kaçırdı maalesef abicim çok geç kaldı artık şimdiye kadar konuşması lazımdı enazindan taraftara bu borcu vardı
Durum çok vahim ve hoca kendinide riske atıyor

Gencolarla ne alip veremedigin var hoca. Biktik artik Sener, Ahmet, Jimmy gibi heriflerden. Bunlari oynatsan nolacak oynatmasan nolacak, ayni tas ayni hamam iste net bir sekilde yetersizler.

Yeni seyler denesen diyorum. Mesela bir iki genc.

hocanın ne hakkında konusmasını bekliyosun abi konussa mesela
Kulübün iletişim yönü zayıf o yuzden hoca ara ara basini bilgilendirsin transfer konusunda veya takımın durumu gidecek gelecek oyuncular takımdaki sakat oyuncular
Aslında düzgün bir kulüpte bunları iletişim departmanı yapar ama bizde yönetim bile yok ve taraftar hocanın ağzına bakiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt