Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yönetimle arasının açık olduğunu kim söyledi ki yawYönetimle arası o kadar da açık değil demek ki. Ben yarın 8-9 gibi anca kutlarlar diyordum.
yönetimle arasının açık olduğunu kim söyledi ki yaw
Ben en basindan beri o tokatlama yorumunu yapan arkadastan hoslanmiyorum.pandemide de şampiyonlukta trabzonu ve basaksehiri favori goruyor,bize sans vermiyodu.takim cok iyiydi üstelik,lig baslamamis ve kimse sakatlanmamisti henuz.surekli bi dalga gecer yorumlar,fatih terime laf atmalar,fener hakkinda olumluluk vs cidden forumda son dönemde gicik oldugum tek kisi diyebilirim.boş boş konuşup kendinize küfür ettirmeyin
geçen sezon bazı basın toplantılarında sitem etmişti yönetime. geçen de cengiz de 38 tane transfer yaptık hala istiyorsunuz gibi bir şey demişti. yusuf günay herkes işine baksın gibi bir şey dedi. yönetimin adamı rodop'un sürekli kadro yeterli vs. demesi
ben aralarında bir sorun olduğunu sanmıyorum yaw. başkan hoca istiyor diye tükürdüğünü yaladı
00.01 de doğum günü kutlanıyor
Ultra yalakalıktır bu...
babel den ve linnes ten soktuğu milyon eurolarca zararın çiçeği burnundayken henüz kusura bakma da hocam doğum gününüz kutlu olsun ama... kutlamak için kedinin ciğer beklediği gibi saati gözleyenlere çok ayar oldum çok.
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen, her gittiğinde birkaç kupalık enkaz bırakıyor.. şimdilik son dönemi için 4 enkazı var, bakalım bu sene kaç olacak..Ardinda birakacagi enkaz hergun biraz daha buyuyor.
Sağ kanatta Fatih Terim.......Çok yakında olacak KESTANE!
Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!

00.01 de doğum günü kutlanıyor
Ultra yalakalıktır bu...
babel den ve linnes ten soktuğu milyon eurolarca zararın çiçeği burnundayken henüz kusura bakma da hocam doğum gününüz kutlu olsun ama... kutlamak için kedinin ciğer beklediği gibi saati gözleyenlere çok ayar oldum çok.
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Zuhahaha
![]()