Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimle arası o kadar da açık değil demek ki. Ben yarın 8-9 gibi anca kutlarlar diyordum.

uğrunda ölürüz canımız sana feda
tapıyoruz sana fatih hoca

yönetimle arasının açık olduğunu kim söyledi ki yaw

geçen sezon bazı basın toplantılarında sitem etmişti yönetime. geçen de cengiz de 38 tane transfer yaptık hala istiyorsunuz gibi bir şey demişti. yusuf günay herkes işine baksın gibi bir şey dedi. yönetimin adamı rodop'un sürekli kadro yeterli vs. demesi

boş boş konuşup kendinize küfür ettirmeyin
Ben en basindan beri o tokatlama yorumunu yapan arkadastan hoslanmiyorum.pandemide de şampiyonlukta trabzonu ve basaksehiri favori goruyor,bize sans vermiyodu.takim cok iyiydi üstelik,lig baslamamis ve kimse sakatlanmamisti henuz.surekli bi dalga gecer yorumlar,fatih terime laf atmalar,fener hakkinda olumluluk vs cidden forumda son dönemde gicik oldugum tek kisi diyebilirim.

Son düzenleme:
geçen sezon bazı basın toplantılarında sitem etmişti yönetime. geçen de cengiz de 38 tane transfer yaptık hala istiyorsunuz gibi bir şey demişti. yusuf günay herkes işine baksın gibi bir şey dedi. yönetimin adamı rodop'un sürekli kadro yeterli vs. demesi

ben aralarında bir sorun olduğunu sanmıyorum yaw. başkan hoca istiyor diye tükürdüğünü yaladı

Iyi güzel hoş şekilde ayrılalım hocam tek temennim budur. Zira böyle devam ederse zor gözüküyor kendi kuyunu kazıyorsun o evlatlarınla.

Envoyé de mon ELE-L29 en utilisant Tapatalk

00.01 de doğum günü kutlanıyor
Ultra yalakalıktır bu...
babel den ve linnes ten soktuğu milyon eurolarca zararın çiçeği burnundayken henüz kusura bakma da hocam doğum gününüz kutlu olsun ama... kutlamak için kedinin ciğer beklediği gibi saati gözleyenlere çok ayar oldum çok.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1599169033706.webp

Iyiki dogdun imparator, nice senelere insallah!!

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Doğum günün kutlu olsun hocam. Nice sağlıklı, uzun ve mutlu senelere.

sent via GSC

Çok yakında olacak KESTANE!

Pasta kesmeye YETER!
Milyonları çöplere vermeye YETER!
Avrupa'da rezil olmaya YETER!
Basın toplantısında Ağlamaya YETER!
Sağ kanatta Fatih Terim.......

İyi ki doğdun hocam, maalesef kötü bir yönetimle çalışıyorsun hikayenin sonu güzel bitmeyecek gibi duruyor.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Doğum günün kutlu olsun hocam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

00.01 de doğum günü kutlanıyor
Ultra yalakalıktır bu...
babel den ve linnes ten soktuğu milyon eurolarca zararın çiçeği burnundayken henüz kusura bakma da hocam doğum gününüz kutlu olsun ama... kutlamak için kedinin ciğer beklediği gibi saati gözleyenlere çok ayar oldum çok.

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bunlar sevgili tripleri hocam işte. Önce kim kutladı vs. Ben sabah 07.00'da doğum günü kutlama mesajı attığım için "7 saattir neredesin sen" tribi yemiş biriyim. Fatih Terim için az bile. 00.00'da mesaj atılmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt