Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hatırlatma!

Fatih Terim: (25 Temmuz) "Birtakım oyuncuları bünyemize katıp, bazı oyunculara da teşekkür edip ayrıldıktan sonra net bir takımla sezon başını, 12 Ağustos'u hep beraber görmeyi ümit ediyorum."

Üzmeyin Imparatoru lan!

Kimsenin iki sezon üst üste Galatasaray’da başarısız olma lüksü yoktur hocam.Lütfen kendine çeki düzen ver.

fatih terim misal fenerin hocası olsaydı şu an kadıköyde belediye binasını kaldırıp yerıne devasa bir heykelini yaparlardı kadıköyün ismini bile değiştirebilirlerdi

biz kıymet bilmiyoruz

hele bazıları iyice uçmuş afyon koklamışta yorum yazar gibi hoca sürekli transfer istiyormuşta galatasaraylı degilmişte menfaati varmışta ulan ne menfaati var adam kazandırdıgı kupaların basarıların parasını evinde ayakkabu kutusundamı saklıyor

cıkarın şu fener gözlüklerinizi ülkedeki koyun seçmeden farkınız olsun

Kimsenin iki sezon üst üste Galatasaray’da başarısız olma lüksü yoktur hocam.Lütfen kendine çeki düzen ver.
ne yapsın adam?....her transfer sezonu bir yeni rezillik...ilk sezon Forvet...ikinci sezon kanat ve forvet, bu sezon kanat ve ortasaha...illâ birşeyi eksik yapıyor bizim yönetim...ben Başkanımızı çok severim(hemşerim olduğundan) ama transfer için artık bundan anlayan birisini getirmeli...her sezon aynı olay ve buda sezonun ilk yarısına hep negatif yansıyor...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Kimsenin hocaya laf söyleme hakkı yok. Sen ona zamanında her türlü imkanı sunarsın o yapamaz o zaman eleştir.

ne yapsın adam?....her transfer sezonu bir yeni rezillik...ilk sezon Forvet...ikinci sezon kanat ve forvet, bu sezon kanat ve ortasaha...illâ birşeyi eksik yapıyor bizim yönetim...ben Başkanımızı çok severim(hemşerim olduğundan) ama transfer için artık bundan anlayan birisini getirmeli...her sezon aynı olay ve buda sezonun ilk yarısına hep negatif yansıyor...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
O zaman çıkıp imkan yok alamıyoruz diyip içi geçmiş çöpleri transfer etmekten vazgeçip gençleri oynatacak.Bu arada bende Terimci tayfadanım yönetimin yanında değilim.Ama önceliğim Galatasaray şahıslar değil.Efsane bile olsan iki sezon üst üste başarısız olursan Galatasaray’da kalamazsın.

Hatırlatma!

Fatih Terim: (25 Temmuz) "Birtakım oyuncuları bünyemize katıp, bazı oyunculara da teşekkür edip ayrıldıktan sonra net bir takımla sezon başını, 12 Ağustos'u hep beraber görmeyi ümit ediyorum."

Üzmeyin Imparatoru lan!
Önümüzdeki sezona kadar izin istemiş işte hala transfer diyonuz. 😠

Bakalım bu sene 5 ve 6 yeme kotasını kimden yana kullanacak belkide küme düşürür 30 transfer yapıldı geldiğinden beri ama hoca masum yersen diagne falan gelirken ağzı kulaklarındaydı

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Diagne için ödenen 10 milyon euronun normal olduğunu ve bu transfer sürecinde doğru olanı yaptıklarını ifade eden Terim, "Diagne 10 milyon euro verilmesi gereken bir oyuncudur" dedi.

Şunu diyen adamdan futbol adına ne bekleyeceksin? Sorsan, hoca istemedi, yönetim zorla aldı diyorlar.

Bu transfer ffP’yi altüst ettiği için öne çıkıyor, ama aldırdığı ütopik maaşlı 10 tane daha faydasız oyuncu var sadece bu son döneminde. Sırf Babel 3.5€m alıyor. Ödenen aşırı yüksek maaşlardan kulübün nasıl sıkıntıya girdiği soran bilen yok.

Kimsenin hocaya laf söyleme hakkı yok. Sen ona zamanında her türlü imkanı sunarsın o yapamaz o zaman eleştir.
Türkiyede hangi td e her türlü imkan sunulmuş cagne Babel jimmy şener ve diger bi sürü transferi kim aldırdı takıma yönetime gelirsek tam terimin istedigi bi yönetim var başta güclü yönetimlerle 2 günde kavga edip sorun cıkaran birisi kendisi

.
FB_IMG_1599211197324.webp
FB_IMG_1599211193630.webp
FB_IMG_1599211189706.webp

hedef23

wFRSHZh5dIn7Kzgy.webp

Sonra sesleri kesildi. Doğum gunun kutlu olsun İMPARATOR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt