Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erol her seferinde kendisini tuş ediyor, yani insan biraz hırs yapar ders vermek adına. Sahada yürüyerek top oynadı takım, ısıran yok basan yok, üreten yok, yok oğlu yok. Bide Babel ısrarı halen devam ediyor, çıldırmamak elde değil.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Buna kızmak da yersiz şu an için. Sezon başından beri ortasaha bekliyor gelen adam Etebo kaç aydır top değmemiş ayağına.

kadıköydeki maça takımı nasıl iyi hazırladıysa bugün ise tam tersi takımı hazırlayamamış. oyuncuların çoğu stresliydi

rakibin en iyi oyuncusu gustavo ve altaydı.Biri defansiz orta saha diğeri kaleci.4 tane yüzde yüzlük gol kaçırdık.Hocanın tek hatası o fegi 2. yarı başlar başlamaz çıkarmamak.Bu kadar pozisyona giriyorsan birini atacaksın.şikecilerin tek olayıda ceza sahasına orta.Bir bok olmaz onlardan.

Hoca gibi ben de cift ön liberodan nefret ederim ama gelen giden olmayacagini farzedersek bu mactaki kadro darligi gosterdi ki 4-2-3-1 bu uzun sezonda yapmamiz gereken bir taktik. Yoksa Etebo'yu, Taylan'i, Luyi ve Marcao'yu hatta beklerimizi bile bu mac trafiginde cok sık kaybedecegiz. Zira Belhanda az cok defans yapsa da, ileri uclu Fegh, Falcao ve hatta Arda bizi her mac eksik oynatiyorlar. Ayaklarina top gelirse oynayacak bu ucunden en az Fegh kesilmeli. Emre yerine monte edilip kabiliyetini gosterme sansi verilmeli.

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İlk beraberlikte hemen bazıları 360 dönüşe başlamış. Feghouli, Belhanda önlerindeki topa koşmuyor, yönetim orta saha almıyor adam taylandan emre'den orta saha yaratıyor ama ihale yine hocama kalmış. Bu takımı anca fatih hoca şampiyon yapar.

:asd: :asd:
Gülüyorum sadece yorumlara.
Orta saha oyuncularımızız biri istikrarsızın teki , birisi 10 numaradan bozma 6 numara , birisi de kanattan devşirme.
Dayak yememiz gayet normal , gol yemediğimize şükretmek lazım bence.
Hamleleri biraz erken olabilirdi tamam haklısınız.

Söylenecek çok şey var olmasına da, şimdi fırsat bekliyordunuz diyecekler. Eleştirince suçlu olacağız. Yönetim görevini çok çok eksik yaptı. Ama kendisinin de yönetimden iyi bir tarafı olmadığını gördük. Glasgow maçında bunu daha net göreceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt