Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eleştireceklermiş peh. Geçen seneyi eleştirseniz bi nebze haklısınız bu sene adamın 11ini bi analiz edin hep diyorum yine diyeceğim 26 yaşındaki erzurum 10 numarası taylan bizim ön liberomuz 25lik sivas sol açığı orta sahamız diğer orta saha belhanda bir kanat feghouli bir kanat iki senedir ortalıkta olmayan arda sol bek sağ ayaklı kadro dışı linnes.

hepsine tamam da başkanını kamera önünde azarlayıp ardayı ben mi istedim allah aşkına

hepsine tamam da başkanını kamera önünde azarlayıp ardayı ben mi istedim allah aşkına
Arda olmasa babel oynayacaktı ki babel gitsin diye rapor vermişti hoca satamadılar elinde onyekuru veya hauge veya herhangi bir istediği transfer olsa henüz hazır olmayan arda ile mi başlardı? Bedavaya daha iyisini bulamadılar.

Arda olmasa babel oynayacaktı ki babel gitsin diye rapor vermişti hoca satamadılar elinde onyekuru veya hauge veya herhangi bir istediği transfer olsa henüz hazır olmayan arda ile mi başlardı? Bedavaya daha iyisini bulamadılar.

babeli de ısrarla hoca istedi taa devre arasından itibaren

babeli istedi bi yigin sozlesme yapildi devrede gonderdi simdi istemiyor oyle mi?
kulubun ekonomisi icin gerekirse ben de giderim diye sov yaparken ne hissettin hocam

yahu şu maçı niye bu kadar abartıyorsunuz?...analizle manalizle alakalı değil sadece Fener maça oynatmamak için çıkmış ve arada birde caner bindirmeleri ile pozisyon bulmaya çalıştılar...ben fazla takmıyorum...hemde daha ilk üç haftada en önemli 4 rakipten ikisi ile oynadık ve iyide gidiyoruz...evet yorgunuz ve yorgun Bayern bile dün Hoffenheim'dan 4 tane yedi...

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk
Olur canım. Sana sorarim bir daha ki sefere.

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eleştireceklermiş peh. Geçen seneyi eleştirseniz bi nebze haklısınız bu sene adamın 11ini bi analiz edin hep diyorum yine diyeceğim 26 yaşındaki erzurum 10 numarası taylan bizim ön liberomuz 25lik sivas sol açığı orta sahamız diğer orta saha belhanda bir kanat feghouli bir kanat iki senedir ortalıkta olmayan arda sol bek sağ ayaklı kadro dışı linnes.
Haklisin. Buyuk terbiyesizlik ettim. Affet n'olur.

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

20200929_144330.webp
20200929_144618.webp
20200929_144532.webp
20200929_144728.webp
20200929_145703.webp
20200929_145102.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt