Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2. yarıya aynı kadroyla çıkarak maçı verdi. İkinci yarının başında ezilceğimizi devre arasında biz konuşuyorduk ama adam görmüyor. Bu yaşa geldi hala büyük hoca olamadı yeni yetmeler gibi golden sonra oyuncu değiştiriyor

Hocam açık açık 1 aydan beri transfer olmasa da oynarım diyorsun. Atacaksın bu yönetimi taraftarın önüne ne yaparlarsa yapsınlar. Millet çöp hocasına 15 transfer yapıyor biz sana bir Omar bir Emre alabildik.

o zaman doğruyu biz yapmışız hocaya 15 transfer yapmamak daha mantıklı

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam açık açık 1 aydan beri transfer olmasa da oynarım diyorsun. Atacaksın bu yönetimi taraftarın önüne ne yaparlarsa yapsınlar. Millet çöp hocasına 15 transfer yapıyor biz sana bir Omar bir Emre alabildik.
Gecen sene 20 adam aldik da ne oldu.

Herhangi bir futbol izleyicisi in 45 dakikada görebileceği şeyleri inatla göremiyor olması gerçekten ilginç.

Hocanın kariyerine tek ik bilgisine falan bişey diyecek halimiz yok da sadece özel hazırlanabildiği maçlarda etkili olabiliyor artık. Bu maça da zerre hazırlanmadığına eminim. Hatta Rangersi hiç izlememiş bile olabilir. Daima diken üstünde konsantre olmalı işine aksi halde kariyerini fecaatle bitirecek. Yazık olur güzelim yıllara..

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Buna katılıyorum.Geldiği ilk sene bjk ve başak maçlarında rakibe göre kadro çıkarmış ve başarılı olmuştu. Şuan ezbere ben oyunumu oynarım rakip bana pozisyon alsın hatasına düşüyor. Bu maça Babelle başlamak hata. Sadece bu maç değil, hiçbi maça Babelle başlanmaz.Bunu öğrenemedi.Yedekte hücumu hareketlendirecek kimse kalmadı Babeli 11 başlatınca. Nijeryalı adam mutlaka 11 başlamalı. Gerekirse Donk bile bu maçta ilk 11 başlayabilirdi önliberoda.

Bunun taktigini götü boklu erol bile cözdü ona bile üstünlük kuramadı
erolun çözmesi çok ciddi bir şey dğl ki.

burada hepimiz konuşuyorduk, taylana baskı yapıp orta sahayı, stoperlere baskı yapıp oyun kurmamız engellenir diye.

Bugün Rangerste aynısını yaptı

ve daha kötüsü, bu plan çözülmeye çok müsait durumdayken ikinci bir planımız yok.

çözülse de ısrarla bu planı sürdürüyoruz

EjRXKE8XgAEMUOe

Hoca l babel fegouli kadro disi birak su mactan sonra gozunu seveyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt