Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer anlamında en büyük hatamız sanırım Ozan'dan gelen parayı , isim oyuncu alacağız diye ülke ülke gezdikten sonra hiçbir şey alamayıp sonrada hepsini Cagne' ye gömmemiz oldu. O dönemde Scout ekibine güvenip 2 -3 scout transferi yapsaydık her şey farklı gelişebilirdi...

Bizimkiler ve Fatih Terim Diagneye cok güvendi ama ozaman Trezeguet vardi.

Nasil Garry. R ve Gomis uyum sagladi ve Ligi domine ettiler, ayni öyle .

Sirf forvet alip olmuyor iste.
Demeki oyuncu yoktu bunu aldilar, yada hic oyuncuyu takip etmeden Gol atiyor diye aldilar :D

Bu mantıkta çok yorum görüyorum
Allah geçinden versin Terim öldüğünde ne yapacağız kulübün kapısına kilit mı vuracağız?
Bu devranda işler hep böyle yürüyor futbol savaş gibi bir sey bizim ülkede
Terimsiz basa çıkılamayacaksa bir şeylerle Terimden sonra kulübü kapatmak gerek.

Güçlü yönetim olsa Terim’in bunlarla uğraşmasına gerek yok. Sadece futbola konsantre olur. Bu durumda Terim yerine yabancı, vizyoner bir td tercih ederdim şahsen net bir şekilde. Yeterki arkasında durup saha dışında mücadele edecek güçlü bir yönetim olsun.

Bu çapsızlar hakkımız yenir susarlar, hakem faciası olur susarlar, fener için kurallar değişir susarlar, medya aleyhimizde her türlü algıyı yapar susarlar. Transfer desen zaten yapamıyorlar. Getir bakalım böyle bir yönetimle yabancı bir td kaç gün dayanabilecek?

Nerden bileyim FT bırakınca ne yapacağız? Adam gibi bir başkan bulacağız başka çare yok. Kulübü kapatıp niye gidelim? En kötü
ihtimalle son 20-25 senede farkı koyup geçtiğimiz febe bizim önümüze geçer.

Ayrıca fener son kurşunlarını attığı için şu anda her zamankinden daha fazla üstümüze oynuyorlar. 1-2 seneye b.ku yiyecekler yeterki şampiyon olamasınlar. Böyle bir dönemde Fatih Terim’i göndermek büyük hata olur. Katılırsın ya da katılmazsın ama görüşüm budur.

Sıkıntı şu geçmişte sana başarı getiren bazı dokunuşlar, tarzlar, ezberler bugünün futbol dünyasında çalışmıyor. En azından Avrupa da işlemediği görünüyor. Geçmişte bildiğin yolla bu kadar şey inşa ettikten sonra da konjonktür gelip sana artık böyle yapmıyoruz işler değişti dediğinde bunu hemen kabullenmek ve bazı şeyleri değiştirmeye yönelik cesaretlenmek kolay bir şey değil.
Bu oyun artık eskisinden daha zor, proaktif olman başına göz göre göre işler gelmeden müdahaleleri yapman gerekiyor. O meşhur ve artık klasikleşen maçı kurtarma adına dakika 70'de yapılacak hamleler için beklerken belki de her şey için geç kalmış ta olabiliriz.

Futbolda ki değişimi yanlış yorumlayan hocamız maalesef , evet avrupa ile makas açıldı ama makas oyuncu kalitesinden ziyade kompakt ve disiplinli oyunla açıldı.

Bu gün dümdüz oyunculardan kurulu Rangers seni madara edebiliyorsa bunu oturup düşünmen gerek hoca registamız yok falanla olmuyor bu işler.
Adamlar belli bir disiplinle alan kapatmayı alan daraltmayı oyuncusuna göre sistem kurup topu ayağına alan her oyuncu ne yapacağını bilirken sen top bizde kalsında modern futbolda artık pas var oyun kurmadan olmuyor işte salt Man City,Barca böyle oynuyor diye yorumlarsan günümüz futbolunu 3 senedir iyi oynadığın maç bir elin parmaklarını geçmez işte.

Hoca şu kanatları artık kes. şans vermediğin kereme sekidikaya bi şans ver. Ali yavuza şans ver. bu adamlarla başarısız olsan kimse sana laf söylemez ama götünü çekemeyen adamlara hala tahammül ediyorsun.

genç oyuncu oynattın kaybettin diye eleştirmez kimse seni, hele ki bu saatten sonra hiç eleştiremezler.

hafta sonu yine götünü çekemeyen adamlarla sahaya çıkacaz. mecbur kaldığında genç oyuncu oynatarak kazanamazsın bu adamları. yazık ediyorsun bu çocuklara

Fatih hoca tamam ligde bir şekilde iyi götürüyor (gerçi son 2 sezon kötüydü) ama Avrupa maçlarından anlıyoruz ki hoca buraların seviyesinde değil artık. Futbol başka oynanıyor buralarda. Rangers gibi 3. sınıf takım bile bizi ezdi. Es kaza Liverpool, Bayern gelse bjknin rekorunu kırarız. Allahtan ŞL'ye gitmedik bu kadro ve bu oyunla yine kötü şeyler denerlerdi üzerimizde. Fatih hoca da bu durumdan çok da rahatsız değil anlaşılan çünkü kendisini geliştirmiyor. Klopp'un çalışma azminden, sürekli futbolu yenileme isteğinden bir şeyler kapması lazım. Çünkü oynattığı futbolla bu seviyelerde başarılı olması zor.
rangers gibi 3. kaliteden sonrasını okumadım umarım bir şeyler kaçırmamışımdır

Hoca şu kanatları artık kes. şans vermediğin kereme sekidikaya bi şans ver. Ali yavuza şans ver. bu adamlarla başarısız olsan kimse sana laf söylemez ama götünü çekemeyen adamlara hala tahammül ediyorsun.

genç oyuncu oynattın kaybettin diye eleştirmez kimse seni, hele ki bu saatten sonra hiç eleştiremezler.

hafta sonu yine götünü çekemeyen adamlarla sahaya çıkacaz. mecbur kaldığında genç oyuncu oynatarak kazanamazsın bu adamları. yazık ediyorsun bu çocuklara
yo yine söylerler hoca çöp derler efsaneye küfür ederler futbol bilmez derler çok biliyor ya beyefendiler galibiyetten sonra toz oluyorlar buralardan

bir tane kanat aldırması lazım. yönetimi tehdit mi eder ne yapar bilmiyorum ama bir şekilde bu hamleyi yaptırmalı.

şu ankilere şans vererek bir şey elde edemeyecek. kanat rotasyonumuz üç emekliden oluşuyor. aslında iki kanadı da değiştirmek lazım ama şartları düşünürsek pek mümkün değil gibi. feghouli ile devam edip sola birini almak daha mantıklı gibi geliyor bana.

emre'yi bence ortada kullanmaya devam etmeli. sol kanada bir adam getirtebilirse özellikle solda hareketli bir yapı oluşabilir.

Insan olarak, bir Galatasaray efsanesi olarak seni çok seviyorum.

Fakat hala geçen sene TS maçında takımına, kulübüne ve taraftarına ihanet eden Feghouli ile başlıyorsan maçlara bende kredin tam olarak 0’dır. Zerre güvenirliliğin kalmadı hoca.

dün çok sinirlendim yav

inanın rakipte bir şey yoktu ama takım bitik halde bizde

dünyanın en konforlu işini yapıyor

f/p olarak maliyeti yüksek, herhangi bir baskı hissetmiyor, amirleri altları hepsi kontrolünde, medyadan yana çok rahat, ua tribünde en ufak çatlak sesi tribünden ağaı atar

bu kadar rahat ortamda başka hocaları da denesek neler olurdu acaba

Avrupa artık hayal bence renktaş. Lig de yapabildiğin en iyi sıralamayı yapıp para koymamız lazım kasaya. Rangers filan tokatlıyor bizi artık o tren kaçtı. Zaten kulüplerin mali yapısı ortada.

Uefa yeni lig kuruyormuş oralarda takılırız artık.

Avrupa nasil hayal ya? Görende Avrupa Liginde herkesin bütcesi bizimkinden yüksek. Yenildigimiz takimin brüt maas gideri 20 milyon Euro. Bizimki net 40a yakindir. Dandik ülkelerden, 3 veya 4 de 1 bütceli takimlar AL'de gruplardan cikiyor ve Top 16 ya bile kalan oluyor. O bile hayalsa kapatsinlar futbol subesini.

Transfer anlamında en büyük hatamız sanırım Ozan'dan gelen parayı , isim oyuncu alacağız diye ülke ülke gezdikten sonra hiçbir şey alamayıp sonrada hepsini Cagne' ye gömmemiz oldu. O dönemde Scout ekibine güvenip 2 -3 scout transferi yapsaydık her şey farklı gelişebilirdi...
+1

demek ki listede fazla adam yoktuo zaman. şuan ise rahat 5-6 kişi vardır eminim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt