- 1 Ağustos 2009
- 47.126
- 49.449
- 4.878
Hocam ilk 1 tercihin (diziliş, mevki) ayrı fecaat, oyuna müdahale tercihlerin apayrı fecaat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
british kamerasından hocayı daha fazla görme şansımız olduğundan şunu diyebilirim ki hoca çok fazla el kol yapıyor oyunculara ve hatalarda laf ediyor. sporculara pozitif tesiri olduğunu sanmıyorum bu tip hareketlerin
bi ara feg 3-4 dk cizgide kaldi hoca o ara mala cevirmis herifi artik nasi kaydiysa adamabritish kamerasından hocayı daha fazla görme şansımız olduğundan şunu diyebilirim ki hoca çok fazla el kol yapıyor oyunculara ve hatalarda laf ediyor. sporculara pozitif tesiri olduğunu sanmıyorum bu tip hareketlerin

Hocamın bir bildigi vardır diye diye felakete sürükleniyoz hayırlısı sonumuz mustafa kapıya kızıyodum gitti diye çocuk haklıymış ben olsam bende giderim diğer genç oyuncuların yerinde olsam ayrılırım uçsalarda kaçsalarda belhanda feghouli falcao babeli kesemezler çünkü hocanın bir bildiği vardır!!!
Üstat, burada ne yazıyordu? Sağlam geçirmiş gibisin
Yılda 18 milyon TL alıyor yazıklar olsun aldığı para. Geçen sezon kupasız tamamladı, ŞL'de rezil etti, bu sene gruplara bile kalamadık. Her yenilgide bahane bulmayı, yenilginin sorumluluğunu başkalarına atmayı çok iyi biliyor. Terim bu ülkenin en kurnaz hocasıdır.Bir programa çıkıp Galatasaraylıları bilgilendireceğim diyor 2.5 senedir.
Boş olduğu zaman Bodrum daha tatlı geliyor galiba.
Neyse biz yine cebimizde kalan 3-5 kuruş parayı da kulübe verelim. Malız çünkü biz, aptalız.