Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam ilk 1 tercihin (diziliş, mevki) ayrı fecaat, oyuna müdahale tercihlerin apayrı fecaat

hocam kenarda biraz sakin ol kaç yaşında adamsın biraz ağırbaşlı olmak lazım bence

british kamerasından hocayı daha fazla görme şansımız olduğundan şunu diyebilirim ki hoca çok fazla el kol yapıyor oyunculara ve hatalarda laf ediyor. sporculara pozitif tesiri olduğunu sanmıyorum bu tip hareketlerin

90 larda iş görürdü bu işler. devir değişti jenerasyon değişti. mourinho kepaze oldu gitti bu yüzden
zamanın acıması yok

british kamerasından hocayı daha fazla görme şansımız olduğundan şunu diyebilirim ki hoca çok fazla el kol yapıyor oyunculara ve hatalarda laf ediyor. sporculara pozitif tesiri olduğunu sanmıyorum bu tip hareketlerin
bi ara feg 3-4 dk cizgide kaldi hoca o ara mala cevirmis herifi artik nasi kaydiysa adama :asd:

İşin tempo / hız / çalışkanlık / baskı gibi etkenlerini geçtim zaten de oyun planımızda da kocaman bir delik var şöyle ki kanatlarda kim oynarsa oynasın Arda/Babel/Feghouli sürekli oyunu içeri doğru sıkıştırarak oynuyor bununla birlikte merkezden daha Emre Kılınç'ı da Belhanda'yı da bu sıkışık merkeze sokmaya çalışıyoruz bununla birlikte kenarları kullanan bir ayağı çizgiye basan kimse yok hayır madem çizgiden açık alanları değerlendirmeyeceğiz neden oyunu inatla merkeze yıkıyoruz ki ?

Sağ bekimiz Omar hücuma çıktığı zaman topu getirip ya Feghouli'ye ya Belhanda'ya teslim edip geri dönüyor, sol bek Linnes ne yaptığının bile farkında değil sol kanatta Arda/Babel aldığı 3 toptan 2 tanesini geriye oynarken ileri oynadığı topta da oyunu merkeze sıkıştırıyor Feghouli'nin yaptığı yine aynı merkeze oyunu yıkıyoruz yıkmaya eyvallah da forvetimiz Falcao efendi gitmiş stoperlerin kucağında bekliyor yahu aklım hayalim almıyor Rangers'ın 2 stoperi belki STSL'de bile yanyana oynayamayacak kadar eşgal adamlara benziyordu Falcao bu adamların üzerinde 1 kere bile tehlike oluşturamadı 1 tane ikili mücadele de üstünlük kuramadı bu adamlara karşı

Sadece bireysel hataları konuşuyoruz/ Feghouli'nin Belhanda'nın atıyorum Babel'in başarısızlığını konuşuyoruz da takım olarak da oyun planı olarak da inanılmaz eksiklerimiz var hiçbirşey belli değil takımda

Hocamın bir bildigi vardır diye diye felakete sürükleniyoz hayırlısı sonumuz mustafa kapıya kızıyodum gitti diye çocuk haklıymış ben olsam bende giderim diğer genç oyuncuların yerinde olsam ayrılırım uçsalarda kaçsalarda belhanda feghouli falcao babeli kesemezler çünkü hocanın bir bildiği vardır!!!

Bu sene hatalarını düzeltme gayreti var. Yanındaki lüzumsuz teknik ekibin hemen hemen tamamını değiştirmesi önemli adım, elindeki kötü örneklerden yola çıkarak isimli ve pahalı yabancılardan vazcayması da. Oyunu bence Türkiye için kuvvetli, Avrupa için şimdilik yetersiz. Hoca Galatasaray'ın menfaati için Babel'i, Falcao'yu kazanmaya çalışıyor ama bu adamların hak ettiklerinin en fazla hamle oyuncusu olduğunu kabullenmesi gerek. Bir de şu kaleci antrenörlerine el atması lazım. Taffarel dahil hiçbir kaleci antrenörünün Muslera hariç kimseye dokunuşu yoksa Muslera'nın efsaneleşmesinin nedeni de antrenörler değil, Muslera'nın bizahiti kendisidir. Onun dışında 3 senede yaptığı işler muazzam. Herkes Falcao'nun, Babel'in fiyaskoluğunu konuşuyor da kimse hocanın toplam 10 milyona aldığı Luyi-Marcao tandeminden işini azıcık bilen yönetimle en az 40 milyon euroluk bir potansiyel çıkardığından bahsetmiyor. Donk'u topçu yapıp 2 şampiyonluğun baş mimarı, dengesiz ve tekinsiz Saracchi'yi takımın beyni, bitik Mariano'yu resmen bekteki 10 numara, 10 numaradan nasibini almamış Belhanda'yı tatmin edici bir 8 numara, hiç olmayacak gibi görünen Taylan'ı Avrupa'ya transfer yapabilecek çapta bir regista'ya çevirdiğinden bahsetmiyor. Hocanın bence en nitelikli eksiği bu kadar pas takımı yapmaya çalışıp rakibinin ayağında topu tutmasına bu kadar izin veren bir sistemde oynaması. Bu kadar yaşlı ve narin takımla bizim hücumda çabuk top kazanıp mümkün mertebe topu ayağında tutan bir takım olmamız lazım. Takım oyunu Liverpool usulü çok daha ilerde oynamalı. Elimizde 2 atlet tandem ve en azından ciğersiz 2-3 bekimiz olmasına rağmen hala oyunu bu kadar geride kabullenmemiz en büyük falsomuz. Hoca bunu da yaparsa geçen yıl 9 hafta, bu yıl ligin başında gösterdiği gibi bu coğrafyanın çok üstünde takım çıkarır. Şu yönetimle Guardiola'yı getirseniz 3 puan fazla alırdınız zaten bu sezon.

Hocamın bir bildigi vardır diye diye felakete sürükleniyoz hayırlısı sonumuz mustafa kapıya kızıyodum gitti diye çocuk haklıymış ben olsam bende giderim diğer genç oyuncuların yerinde olsam ayrılırım uçsalarda kaçsalarda belhanda feghouli falcao babeli kesemezler çünkü hocanın bir bildiği vardır!!!
Adsız.webp

devrimci fatih terim'e geçiş yap hocam

Bir programa çıkıp Galatasaraylıları bilgilendireceğim diyor 2.5 senedir.

Boş olduğu zaman Bodrum daha tatlı geliyor galiba.

Neyse biz yine cebimizde kalan 3-5 kuruş parayı da kulübe verelim. Malız çünkü biz, aptalız. Siz hiç iplemeyin bizi, nasıl olsa stada de gelemiyoruz, para kazandırmıyoruz. :)

Ulan Galatasaray taraftarı olmasa bugün Galatasaray kulübü diye bir şey olmazdı. Her sene gelen teknik direktörler ve rezil yönetimleri kulübün ırzına geçti, ayakta tutan taraftarıdır.

Kombine satışları, maç günü biletleri, lisanslı ürünler, yellow fridayler, GS App’ler ve geçmişte yaşanmış binlerce örnek daha verebilirim. En önemlisi ve bunu herkes unutuyor. Galatasaray külübü bugün bu sponsor anlaşmalarını imzalıyorsa, buna 20 milyon Galatasaray taraftarına borçludur. Kalbinizi çok fena kırarım umarım karşıma bir yönetici ve y teknik ekipten biri çıkmaz şans eseri.

Ama gram umursayan yok.

Son düzenleme:
Bir programa çıkıp Galatasaraylıları bilgilendireceğim diyor 2.5 senedir.

Boş olduğu zaman Bodrum daha tatlı geliyor galiba.

Neyse biz yine cebimizde kalan 3-5 kuruş parayı da kulübe verelim. Malız çünkü biz, aptalız.
Yılda 18 milyon TL alıyor yazıklar olsun aldığı para. Geçen sezon kupasız tamamladı, ŞL'de rezil etti, bu sene gruplara bile kalamadık. Her yenilgide bahane bulmayı, yenilginin sorumluluğunu başkalarına atmayı çok iyi biliyor. Terim bu ülkenin en kurnaz hocasıdır.

Teknigi taktigi gectik eskiden isyan eder, kelle alırdı. Ne cesareti kalmis ne özgüveni. Artık salla başını al maaşını modunda takılıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt