Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

20201004_201457.webp

Envoyé de mon ELE-L29 en utilisant Tapatalk

kerem ve oğulcan aklınız varsa kaçın.bu adam sizi çürütecek

Bir teknik direktör sahaya Arda, Diagne ve Feghouli gibi kicini kaldiramayan 3 hücum oyuncusunu (+ Belhanda yi) sürerek nasil bir taktik nasil bir oyun plani düsünebilir ki kafasinda. Gercekten düsünüyorum düsünüyorum anlam veremiyorum.

Futbol da hizin önemini anlatmama gerek yok herhalde. Biz ise sahaya bir tane bile hiziyla öne cikan ofansif futbolcu sürmeden bu takimin mac kazanmasini bekliyoruz. Daha cok bekleriz de bu gidisle.

Malesef ne kadar istemesemde gitmen gerekiyor.

Sen git ki biz yaşıyalım.

Takımın yeniden yapılanması gerekiyor.

Başkan olarak görmek istiyoruz seni.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

Hayatta bırakmaz. Kovdurma peşinde kendini. Kovdursunki 3-4 sene sonra taraftarı bazı gazeteciler ile gaza getirip kendini tekrar transfer ettirsin.

Malesef ne kadar istemesemde gitmen gerekiyor.

Sen git ki biz yaşıyalım.

Takımın yeniden yapılanması gerekiyor.

Başkan olarak görmek istiyoruz seni.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Ilk 11i yonetemeyen koca kulübü mu yönetecek?

Bir teknik direktör sahaya Arda, Diagne ve Feghouli gibi kicini kaldiramayan 3 hücum oyuncusunu (+ Belhanda yi) sürerek nasil bir taktik nasil bir oyun plani düsünebilir ki kafasinda. Gercekten düsünüyorum düsünüyorum anlam veremiyorum.

Futbol da hizin önemini anlatmama gerek yok herhalde. Biz ise sahaya bir tane bile hiziyla öne cikan ofansif futbolcu sürmeden bu takimin mac kazanmasini bekliyoruz. Daha cok bekleriz de bu gidisle.
Forvetlere bakiyorum. Cok iyi olmasada direncli olan Babel oynamalidir. Yapacak birsey yok eldeki bu. Falcao kalenin nerede oldugunu bilmiyor ve gicsuz Diagne denen herif habire yerde kalibinin adami degil. Sinaniyoruz resmen.

Hele feghouli sol ayagiyla 90 a takan adam g.tunu kaldiramiyor.

Belhandayi saymiyorum. Saldi coktan o herif.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt