- 6 Eylül 2014
- 94.403
- 65.145
- 4.608
Haydi ayak tenisine hocam ama bodrumda yap artik acunla beraber.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece omu aldırdıgı çöpler belhanda kazması benim evladım kalsın diyende kendisi şu kulübün sahibi olsa 40 kere hesap sorardı feci şekilde rencide ederek kovardıKendi belki gidecek ama arda kalacak su arda yi takima aldirdi ya ne diyim
Aynen 10 sezon 8 şampiyonluk da 4.5. bitirerek geldi zaten
Mustafa kapı hayin mayin ama bir yandan da velet haklı.kerem ve oğulcan aklınız varsa kaçın.bu adam sizi çürütecek
Bizimle alay ediliyor. Bunlar mac oynayinca cebine para mi giriyor. Ne is anlamadim. Gitsin kardesim yonetimle beraberEn son ne demisdi iste hakedeni oynatacam bundan sonra deyip sonraki hafta ayni kadroyu cikartmisdi sdsdsdsd
Ilk 11i yonetemeyen koca kulübü mu yönetecek?Malesef ne kadar istemesemde gitmen gerekiyor.
Sen git ki biz yaşıyalım.
Takımın yeniden yapılanması gerekiyor.
Başkan olarak görmek istiyoruz seni.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
her maç feghouli belhanda babel oynuyor zaten arkasında duranlar gitmekte haklılar. mesela adem büyükMustafa kapı hayin mayin ama bir yandan da velet haklı.
Forvetlere bakiyorum. Cok iyi olmasada direncli olan Babel oynamalidir. Yapacak birsey yok eldeki bu. Falcao kalenin nerede oldugunu bilmiyor ve gicsuz Diagne denen herif habire yerde kalibinin adami degil. Sinaniyoruz resmen.Bir teknik direktör sahaya Arda, Diagne ve Feghouli gibi kicini kaldiramayan 3 hücum oyuncusunu (+ Belhanda yi) sürerek nasil bir taktik nasil bir oyun plani düsünebilir ki kafasinda. Gercekten düsünüyorum düsünüyorum anlam veremiyorum.
Futbol da hizin önemini anlatmama gerek yok herhalde. Biz ise sahaya bir tane bile hiziyla öne cikan ofansif futbolcu sürmeden bu takimin mac kazanmasini bekliyoruz. Daha cok bekleriz de bu gidisle.
O ilk 11i yönetemeyen adam senin aldığın şampiyonlukların yarısından biraz azından imzasi var...Ilk 11i yonetemeyen koca kulübü mu yönetecek?
Envoyé de mon ELE-L29 en utilisant Tapatalk