Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
rakip takımın os'unda salih ve sipsi diye bir herif var yav. Komik olmayınız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
geçen sene orta sahası seri lemina nzonzi belhanda filandı renktaş hatırlatayım
Geçen sene ilk yarıda başarısız olduğunu 20 kere söyledik. 2. yarı Seri-Lemina'dan (o da boş topçu ya neyse) fayda alırken bu takım pandemi dönemine girerken şampiyonluğa yürüyordu. Belhanda'nın çapı belli, Zonzi karaktersizin önde gideni. Seri'yi bu sene Fulham'dan koparmayan geçen yılki Galatasaray performansı değilmiş gibi boş yapmayalım.
rakip takımın os'unda salih ve sipsi diye bir herif var yav. Komik olmayınız
bence boş yapmak salih uçan ve siopis isimli iki adamın ortasahayı domine etmesine kılıf aramaktır ama devam edelim
Yok terimin elinde Kante fernandinho Thiago olsa terimciler bu sefer başka bi mazeret bulur terimi aklamak icinrakip takımın os'unda salih ve sipsi diye bir herif var yav. Komik olmayınız
Yok terimin elinde Kante fernandinho Thiago olsa terimciler bu sefer başka bi mazeret bulur terimi aklamak icin
Sende de Taylan-Etebo var. Bu yıla kadar bu 2 adamın toplam 20 maçını izledin mi hocam?
O oyuncuları getirebilen yönetimide beğendiremedik terim'e, devamlı didişme halindeydi.Terim'in elinde saydıklarınız yarısı kadar topçu varken ŞL'de çeyrek final oynatıyordu. O zaman da sallıyor muydunuz böyle?
Evt en boktan gruptan cıktıgı seneyimi söylüyon geçmişte dolaşıp durmayın futbolda dün yoktur yönetim hava saha federasyon herkez suclu terim haric sürekli oyuncu gelip gidiyo oynanan oyun berbat demekki sorun sade kadro degilTerim'in elinde saydıklarınız yarısı kadar topçu varken ŞL'de çeyrek final oynatıyordu. O zaman da sallıyor muydunuz böyle?
Bahsettigin yıllarda futbol bu derece gelişmemiştiTerim'in elinde saydıklarınız yarısı kadar topçu varken ŞL'de çeyrek final oynatıyordu. O zaman da sallıyor muydunuz böyle?
üstat ileri 4lü bu kadar pasif olmasaydı etebo ve taylan bu kadar sıçmazdı. 3 tane statik bitik adam koymuşssun öne orta saha ne yapsın? O herifleri de oraya koyan Terim'in ta kendisi. Eleştirmekte beis görmüyorum bu yüzden
Yav hocam eleştir ona bir şey demiyorum. Ama 2013 müydü neydi onda ki adam Amrabat, Bruma filan aldırır da 0 katkı alır amenna derim. Aldığın Babel sırf kariyerine alınmış bonservissiz, Falcao bonservissiz, Feghouli kontratı yemeye çalışıyor, Arda futbolu bırakmaktan döndürülmüş. Yani herifin eline bir Garry kadar topçu veremiyorsun yav, yok yani ne yapacak adam? Elde ne varsa oynatıyor işte. Bir de senin yönetimin gidiyor takımda iyi kötü fark yapan 2 tane ayağı düzgün herife mobbing yapıyor. Şurada hala baş suçlu Fatih Terim ilan etmek ezberden konuşmaktır diye düşünüyorm.
Neeee, sen hocaya dersmi vermeye kalkiyorsun?Ekli dosyayı görüntüle 98897
linnes belhanda donk feg dışında hepsi kendi transferleri.
Linnes ve Donk'un sözleşmesini uzatan da kendisi.
Hoca eksik falan ama bu kadro senin eserin sorumlusu da sensin bu futbolun.
Yanlışlarından dön artık gözünü seveyim.
%70 yönetim %30 terim. 21 kişilik kadronun 17si terim döneminde gelmiş. Her transfer tutacak diye bir kaide yok elbette ama yine de mevcut durumdan daha yukarda olmamız lazımdı diye düşünüyorum