Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
geçen sene orta sahası seri lemina nzonzi belhanda filandı renktaş hatırlatayım

Geçen sene ilk yarıda başarısız olduğunu 20 kere söyledik. 2. yarı Seri-Lemina'dan (o da boş topçu ya neyse) fayda alırken bu takım pandemi dönemine girerken şampiyonluğa yürüyordu. Belhanda'nın çapı belli, Zonzi karaktersizin önde gideni. Seri'yi bu sene Fulham'dan koparmayan geçen yılki Galatasaray performansı değilmiş gibi boş yapmayalım.

Geçen sene ilk yarıda başarısız olduğunu 20 kere söyledik. 2. yarı Seri-Lemina'dan (o da boş topçu ya neyse) fayda alırken bu takım pandemi dönemine girerken şampiyonluğa yürüyordu. Belhanda'nın çapı belli, Zonzi karaktersizin önde gideni. Seri'yi bu sene Fulham'dan koparmayan geçen yılki Galatasaray performansı değilmiş gibi boş yapmayalım.

bence boş yapmak salih uçan ve siopis isimli iki adamın ortasahayı domine etmesine kılıf aramaktır ama devam edelim

Terimciler o kadar berbat bir ruhsal çöküntüde ki, amatör lige düşürse bile hocanın yanındayız diyor. Birisi de çıkıp demiyor ki bu takım 115 yıldır küme düşmemiş de, Fatih hocanın mı haddineymiş takımı küme düşürmek? Ülkenin genel sorunlardan birisi biatçılık, bağımlılık, fanatiklik. Hata yaptığında bile hatasını kabul etmemek, suçu başkalarına atmak. Ülke insanının kronikleşen bir psikolojik hastalığı.

Sende de Taylan-Etebo var. Bu yıla kadar bu 2 adamın toplam 20 maçını izledin mi hocam?

üstat ileri 4lü bu kadar pasif olmasaydı etebo ve taylan bu kadar sıçmazdı. 3 tane statik bitik adam koymuşssun öne orta saha ne yapsın? O herifleri de oraya koyan Terim'in ta kendisi. Eleştirmekte beis görmüyorum bu yüzden

Terim'in elinde saydıklarınız yarısı kadar topçu varken ŞL'de çeyrek final oynatıyordu. O zaman da sallıyor muydunuz böyle?
O oyuncuları getirebilen yönetimide beğendiremedik terim'e, devamlı didişme halindeydi.

IN2020 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Terim'in elinde saydıklarınız yarısı kadar topçu varken ŞL'de çeyrek final oynatıyordu. O zaman da sallıyor muydunuz böyle?
Evt en boktan gruptan cıktıgı seneyimi söylüyon geçmişte dolaşıp durmayın futbolda dün yoktur yönetim hava saha federasyon herkez suclu terim haric sürekli oyuncu gelip gidiyo oynanan oyun berbat demekki sorun sade kadro degil

3 senedir takımın başında geçen seneki 10 haftayı çık zerre top oynamamış takım
hala o olsa bu olsa diye düş kuruyor millet

üstat ileri 4lü bu kadar pasif olmasaydı etebo ve taylan bu kadar sıçmazdı. 3 tane statik bitik adam koymuşssun öne orta saha ne yapsın? O herifleri de oraya koyan Terim'in ta kendisi. Eleştirmekte beis görmüyorum bu yüzden

Yav hocam eleştir ona bir şey demiyorum. Ama 2013 müydü neydi onda ki adam Amrabat, Bruma filan aldırır da 0 katkı alır amenna derim. Aldığın Babel sırf kariyerine alınmış bonservissiz, Falcao bonservissiz, Feghouli kontratı yemeye çalışıyor, Arda futbolu bırakmaktan döndürülmüş. Yani herifin eline bir Garry kadar topçu veremiyorsun yav, yok yani ne yapacak adam? Elde ne varsa oynatıyor işte. Bir de senin yönetimin gidiyor takımda iyi kötü fark yapan 2 tane ayağı düzgün herife mobbing yapıyor. Şurada hala baş suçlu Fatih Terim ilan etmek ezberden konuşmaktır diye düşünüyorm.

Yav hocam eleştir ona bir şey demiyorum. Ama 2013 müydü neydi onda ki adam Amrabat, Bruma filan aldırır da 0 katkı alır amenna derim. Aldığın Babel sırf kariyerine alınmış bonservissiz, Falcao bonservissiz, Feghouli kontratı yemeye çalışıyor, Arda futbolu bırakmaktan döndürülmüş. Yani herifin eline bir Garry kadar topçu veremiyorsun yav, yok yani ne yapacak adam? Elde ne varsa oynatıyor işte. Bir de senin yönetimin gidiyor takımda iyi kötü fark yapan 2 tane ayağı düzgün herife mobbing yapıyor. Şurada hala baş suçlu Fatih Terim ilan etmek ezberden konuşmaktır diye düşünüyorm.

%70 yönetim %30 terim. 21 kişilik kadronun 17si terim döneminde gelmiş. Her transfer tutacak diye bir kaide yok elbette ama yine de mevcut durumdan daha yukarda olmamız lazımdı diye düşünüyorum

%70 yönetim %30 terim. 21 kişilik kadronun 17si terim döneminde gelmiş. Her transfer tutacak diye bir kaide yok elbette ama yine de mevcut durumdan daha yukarda olmamız lazımdı diye düşünüyorum

Şu transfer dönemine %90 yönetim %10 Terim derim, hele de Feghouli-Belhanda'ya yaptıkları mobbingi de işin içine katarsak. Senin yönetimin şu şartlarda Beşiktaş'a topçu vermiş abi yav, böyle bir rezillik olur mu? Bir Fatih Terim takımının Süper Lig'i 6. bitirmesi kadar rezil bir tablo.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt