- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
6parmak ve yeni yetme cagdas'a karsi bile taktik gelistiremiyorsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç sanmıyorum knk.Oyle hissediyorum, bu gidisle ligi tamamlayamayacak. Erken emeklilik bekliyor gibi.

Maç başı olarak anlaşılmamıştı arda'yla.. Ama 90.dk o oyuncu değişikliğinin ne maksatla yapıldığını anlayabilmek imkansız..Evladı Arda Turan maç başı parasını alsın diye son saniye oyuna soktu işte böyle Adaletli bir teknik direktör!
5. yildizi bu gidisle 2029 da anca alir.Hiç sanmıyorum knk.
foruma anket açalım.
Hoca emekli olsun
batacaksak hocamla batalım
seçeneklerini ekleyelim.
%60 hojamla batmak isterim der.
bu destek olduğu sürece, ki kendisi de biliyor bunun olduğunu. hayatta gitmez. Ayrıca röportajda 5. yıldızı hedef olarak belirlemişti kendisine. almadan bırakacağını sanmam![]()
Bu mu alacak 5.yıldızıHiç sanmıyorum knk.
foruma anket açalım.
Hoca emekli olsun
seçeneklerini ekleyelim.
bu destek olduğu sürece, ki kendisi de biliyor bunun olduğunu. hayatta gitmez. Ayrıca röportajda 5. yıldızı hedef olarak belirlemişti kendisine. almadan bırakacağını sanmam![]()
Stockholm sendromu taraftardada var o locadaki enayiler terimi yalıyordu iptal edilen golde bunların eline kaldık işte acil satılması lazım bu kulübünHiç sanmıyorum knk.
foruma anket açalım.
Hoca emekli olsun
seçeneklerini ekleyelim.