Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyle hissediyorum, bu gidisle ligi tamamlayamayacak. Erken emeklilik bekliyor gibi.
Hiç sanmıyorum knk.

foruma anket açalım.

Hoca emekli olsun
batacaksak hocamla batalım

seçeneklerini ekleyelim.
%60 hojamla batmak isterim der.

bu destek olduğu sürece, ki kendisi de biliyor bunun olduğunu. hayatta gitmez. Ayrıca röportajda 5. yıldızı hedef olarak belirlemişti kendisine. almadan bırakacağını sanmam :asd:

Ocak mocak hikaye, bu takımdan bir cacık olmaz. Çocukları oynat gitsin.

Evladı Arda Turan maç başı parasını alsın diye son saniye oyuna soktu işte böyle Adaletli bir teknik direktör!
Maç başı olarak anlaşılmamıştı arda'yla.. Ama 90.dk o oyuncu değişikliğinin ne maksatla yapıldığını anlayabilmek imkansız..

IN2020 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca gitse ne yazar Bu yönetim yerine Hoca fln getirmez Arda turan td olur aha buraya yaziyorum cünkü kulüp amatör küme kulübü olmus amatör her yönden amatör

Hiç şikayet etmeye hakkın yok .
3 senede kadronun içine ettin yada edilmesine müsaade ettin.

Genc oyuncular oynayamaz haklisin. Diagne gibi 2 metre top suremeyip falcao gibi ayakta kalamayanlar oynamali. Resmen bizimle alay ediyor. Nasil antreman yaptiriyorsan futbolcular geri gidiyor fiziksel olarak

Hiç sanmıyorum knk.

foruma anket açalım.

Hoca emekli olsun

seçeneklerini ekleyelim.

bu destek olduğu sürece, ki kendisi de biliyor bunun olduğunu. hayatta gitmez. Ayrıca röportajda 5. yıldızı hedef olarak belirlemişti kendisine. almadan bırakacağını sanmam :asd:
5. yildizi bu gidisle 2029 da anca alir.

Okadar cok sey varki soylenecek ama artik onun adi KORKAK!!! Alt ustu super lig hocam, cik oynat gencleri donup dolasip belhanda ve ardayi oynatiyorsun. KORKAK olma, kadro disi birak diagne, Feghuiliyi, belhandayi oynatma ardayi babel bak gor taraftar nasil arkanda duruyor. Bu zavallica secimlerinden biktik. Yumrugu vur masaya artik

Hiç sanmıyorum knk.

foruma anket açalım.

Hoca emekli olsun

seçeneklerini ekleyelim.

Bu mu alacak 5.yıldızı

Moderatör tarafında düzenlendi:
arda maç başı alıyor mu ? yoksa başka açıklaması yok arda'nın girmesinin.

Hiç sanmıyorum knk.

foruma anket açalım.

Hoca emekli olsun

seçeneklerini ekleyelim.

Stockholm sendromu taraftardada var o locadaki enayiler terimi yalıyordu iptal edilen golde bunların eline kaldık işte acil satılması lazım bu kulübün

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Baskalari yaptiklari degisikliklerle macin kaderini pozitif anlamda degistirir bizimkisi ise tam tersi yaptigi degisikliklerle maci veriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt