Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Istifa ederse bir daha gelemez. Çünkü istifa ederse artik olmadığını kabul etmis olur. Kovulursa sucuk travestilerini mamalayarak tekrar gelmeyi organize edebilir. Onu bekliyor herhal.
yaş kemale eriyor adam 70 küsür yaşında
ne gitmesi ne gelmesi
şansı veya şanssızlığı bu yönetim
boş bir meydan var
Hesap soracak 1 kişi yok
masal anlatıp anlatıp uyutacak herkesi

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İyiki Etebo kırmızı kart gördü yoksa Fatih Terim ne bahane bulacaktı maç sonunda ? herhalde biraz daha Var'a söverdi herkese var bize yok derdi

Dördüncü senesinde hala BERBAT bir teknik direktörlük performansı sergiliyor.

Ne yaptığını bilen bir yönetim en geç üçüncü sene sonunda yollardı.

İlk iki sene nasıl şampiyon olundu ortada. İyi futbolla diyen herkese saygım var. Benim görüşüm üç büyük rakibimizin büyük batakta olmaları ve Başakşehir’in resmen hediyeleriyle ve taraftar ile şampiyon olduk.

İşini bilen bir yönetim ve hoca ile 30 milyon Euro’luk maaş bütçesiyle bu iğrenç ligde 10 puan farkla şampiyon olunur. O kadar iğrenç bir ligdeyiz.

Ama 10 milyon Euro’luk takımlardan futbol dersi yiyoruz.

Yine kadro yetersizliği.

Yine Ocak.

Yine sabır.

Yine konuşacaklarım var.

Yine Temmuz.

Yine hakemler.

YETER! Bu oynattığı berbat futboldan bıktım.

Hasan Şaş teknik ekipten ayrilinca takim cöktü. Bi benim dikkatimi cekmis olamaz. Hocamin vardir bi bildigi

Hocaya takım içinde güven azalmış gördüğüm. Adalet ve güven kayboldumu yozlaşma başlar. Son dakika yenen goller şans değil bişeylerin sonucu. Oyun olarak iyiydik diyen yorumcular var. Oyuncular mücadele ediyormyş gibi görünüyor ama takım birlikteliği diye bişey yok.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yahu her hafta ya berabere kalıyoruz ya da yeniliyoruz

Bu kadar kötü bir takım planlamasını kim yaptı sorarım

Haydi takım kötü eyvallah

Ee sen ne diye o zaman orada durup 3 milyon alıyorsun

Görelim senin teknik direktörlük bilgini

Bir maçı da teknik direktörlük bilginle alalım yahu

Ama bunun yerine biz ne görüyoruz bolca bahane

yok ocak ayını bekleyin

yok var incelemesi garip

Bla bla bla

Umarım en kısa zamanda yönetim ile birlikte istifa eder

Hoca yapacağın iş batsın hadi geçen seneyi görmezden geldik dünyanın yanlışını yaptın ama bu sene sifir ders ıle başladın sezona. Ulan feghouli keli 2 senedir top oynamaz, falcao pert, babel pert, cagne ayakta duramıyor herif topçu değil yemin ederim gittin bi de ölmüş ardaya kefil oldun takım bok gibi su an. Tüm bunlara rağmen kerem, ogulcan, ali yavuz varken ısrarla her hafta ısrar ederek inatla bize inat halaaaaa babel, feghouli, diagne, falcao gibi içi boş adamlarla her hafta gol arıyoruz. Bitmiş bu herifler bitmiş. Bana hiç kimse alinin keremin ogulcanin bu salaklardan daha kötü olduğuna inandiramaz hiç kimse. Yav antrenmanlari görmüyoruz tamam hocanın bi bildiği vardır deyip piyasaya her zaman bi antipatik renktasimiz cikiyor ama birader hocanın bildiğine miciyim yaaa demekki antremanlarda iyi olan adam maçta bok gibi oynuyor tersini deneyelim bi de yaaa 20 yaşındaki ali yavuz batirsin ulan arkadaş. Fegholi de babelde ısrar ettiğimiz kadar aliye ısrar etsek yaa. Bizim yildiz sevici taraftar 1 haftada biletini keser gerçi gençlere de acıyorum 2 pas hatasında hemen ipini çekerler. Falcao için nöbet tuttu herifler burada taraftar da zarar bu kulübe taraftarinda suçu var da neyse. Çok sinirliyim bu snee çok çok ban yeriz burada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt