Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke şu cibiliyetsiz yöneticiler olmasaydı da tüm suç hocaya kalabilseydi. O zaman rahatça istifa edip gitsin diyeceğim. Fakat bu cibiliyetsizler orada olduğu ve vizyonsuzca transferi yönetmeye devam ettiği bir ortamda Pep olsa da nafile.

Transfer komitesi transfer yapamıyor transfer. Yani öncelikle Apo ile Yusuf'a acilen elçektirilmeli kulüple ilişkleri kesilmeli. Mustafa Başkan göreve devam ederken maaşlı profesyonellerden oluşan bir transfer departmanı kurmalı. Bu departman hocanın istediği pozisyonlara sürekli scout genç transferler alıp önüne bırakmalı ki hoca genç oynatmıyorum diyemesin. Diyorsa da çekip gitsin. Acilen futbolu bilen bir Süleyman Hurma.

Keşke şu cibiliyetsiz yöneticiler olmasaydı da tüm suç hocaya kalabilseydi. O zaman rahatça istifa edip gitsin diyeceğim. Fakat bu cibiliyetsizler orada olduğu ve vizyonsuzca transferi yönetmeye devam ettiği bir ortamda Pep olsa da nafile.

Transfer komitesi transfer yapamıyor transfer. Yani öncelikle Apo ile Yusuf'a acilen elçektirilmeli kulüple ilişkleri kesilmeli. Mustafa Başkan göreve devam ederken maaşlı profesyonellerden oluşan bir transfer departmanı kurmalı. Bu departman hocanın istediği pozisyonlara sürekli scout genç transferler alıp önüne bırakmalı ki hoca genç oynatmıyorum diyemesin. Diyorsa da çekip gitsin. Acilen futbolu bilen bir Süleyman Hurma.
Kusura bakmayında yönetim tam terimin istedigi yönetim tipi basiretsiz terime sormadan tuvalete bile gidemezler terimi aklamak icin topu yönetime atmayın güclü yönetimlerlede terimin ne yaptıgını gördük kavga cıkarıp kactı

Basari veya basarisizlik Fatih hoca’ya yazar bana göre

Henuz kaybedilmis birsey yok lig yeni basladi ama takim ilk haftalar hazir bir görüntü ortaya koydu yogun bir Mac trafigine girdik ve yine gectigimiz sezon basina geri döndük

Puan kayiplari da olunca dogal olarak takimin özgüveni yerle bir oldu

Ama milli arada toparlanmak icin zamanimiz vardi kullanamadik yine

İkinci şampiyonluk bu takım için hiç iyi olmadı. Zaten biz iyiyiz diye değil rakip deli puan kaybetti diye kazandık ve ŞL var diye mal mal paralar harcadık.

Eldeki yüksek maliyetlileri gönderemedik.

Tam bir yapılanma hatası, o gün şampiyon olduk ama en az 2 sezonu da kaybettik.

Mevzu top oynamamaksa FT geldikten sonra top oynamadık zaten, bireysel performanslarla maç aldık hep.

Geçen yıl Lemina kazması sakatlıktan dönene ve Seri'yle yeniden pozisyon cebelleşmelerine girene kadarki 9 haftalık süreç. Geride Saracchi-Mariano-Seri üçgenini yakaladığımız süreçte su gibi top oynuyorduk bence. Sivas'a Lemina takıma 8 numara girdi diye puan verdik, Beşiktaş'a üstün oynadığımız maçta taraftarsızlık şokundan ve bitiricilikte beceriksizliğimizden. Ben bugün hocayı savunuyorsam sadece o 9 haftada oynattığı futbola olan inancımdan. Bu yıl da Saracchi çıkana kadar çok farklı oynamıyorduk ama o gidince takım da dağılmaya başladı. Dün bence bizden iyi kadroya karşı gösterdiğimiz üzere daha da iyi olacağız, her ne kadar saf bir regista'yla yola çıkmayı başaramasalar da.

Tudoru beğenmem ama bu adamın ekmeğini yedik. terim bağıra çağıra getirdi kupayı.

Tudor futbol

Terim futbol

Fatih Terim'in oynattığı oyunu herhangi bir teknik direktör oynatsa medyasından taraftarına herkes linç ederdi. Tudor bıraktığında 1 puan gerisindeydi liderin ve nasıl yangın yapıldığını herkes hatırlar. Basın toplantılarında Tudor'a dayak atıyordu resmen muhabirler.

Fatih hocanın çalışma ortamı şuan ligde herhangi bir teknik direktörde yok. Ne üzerinde bi baskı var ne kimse bu nasıl oyun hoca diyebiliyor. Sürekli bir bildiğimiz var taraftar sorgulamasın diyor ama göründüğü kadarıyla durum öyle değil. Arda diye aylarca yangın yapacağına alt liglerde canavar gibi futbola aç topçular var onlarla ilgilenebilirdi. 2 senedir pandemi dönemi öncesi 7-8 maç hariç doğru düzgün göze hoş gelen bi top oynamadık.

Hocanın pek hırsıda kalmamış artık. Takımdaki ağırlığını yitirmiş. Hem oyunculardan şikayet ediyor sürekli hemde gençlere şans vermiyor. Yönetim zaten Allaha emanet. O tarafa hiç girmiyorum çünkü gerçekten tarihimizin en rezil transfer dönemini yaşattılar bize.

Son olarak Galatasarayın baştan aşağı yönetim,teknik ekip vs yenilenmesi lazım. Artık yaranın üstüne yama yapa yapa oda tutmamaya başladı.

Diagne, Feghouli ve Belhanda satilsaydi gelen parayla Luyindama ve Marcao gibi bir kac scout transferi ile saglam bir takim kuracakti ama basimizda beceriksizler oldugu icin 3 yildir kiralik oyuncular ile ugrasip duruyoruz, bu sefer de hoca fazla kiralik oyuncu istemeyince orta saha bos kaldi ve kanatlarda bir degisim olmadi.

erzincan'dan kerem diye 21 yaşında bir genç almışız.. türkiye kupası maçlarında ve yükselme play off maçlarında izleyebildiğimiz kadarıyla süratli, son vuruşları etkili canavar gibi bir genç oyuncu izlenimi vermişti. ne oldu yahu, niye hiç oynatılmıyor bu çocuk.. şu berbat takımda 5 dk bile oynayamayacak kadar kötü durumdamı? 33-35 yaşındaki adamlar banko ilk 11, 21 yaşındaki genç yetenek ise henüz hiç oynatılmadı.

geçen yıl nzonzi diye bir adam aldık orta sahaya, yıllarca sevilla orta sahasında son derece verimli oynamıştı. adamı devre arası tekme tokat kovduk.. şimdi o nzonzi dünya şampiyonu fransa milli takımında banko 11 oyuncusu olarak sahaya çıkıyor.. ve hala terimciler terimi savunmak için kadro yetersiz diyorlar.. sorun kadroda değil, sorun fatih terim'de değil aslında, asıl sorun personeli olan teknik direktöründen hesap bile soramayan güçsüz, basiretsiz zavallı yönetim. bu yönetim olduğu müddetçe terim istediği gibi at koşturmaya devam edecek. fransa milli takımı ilk 11 oyuncusu vardı senin elinde, bu senedende beter durumdaydık geçen sene.. ne istiyorsun fransa milli takımından mbappe griezzmann'larmı getirsinler başarılı olasın diye!!

Kusura bakmayında yönetim tam terimin istedigi yönetim tipi basiretsiz terime sormadan tuvalete bile gidemezler terimi aklamak icin topu yönetime atmayın güclü yönetimlerlede terimin ne yaptıgını gördük kavga cıkarıp kactı

Terime sormadan tuvalete gidemezler ise Terim niye bu açıklamayı yaptı

Hocanın hataları var ama yönetimin beceriksizliği de var. Orta saha sorunlu.

Feghouli gibi zatları oynatmaya devam etmek hocanın hatası.

tabi ki hocanın bilgisi dışında hiçbir şey yapamazlar. Apo bu yüzden var ztn, şükrü de öyle. transfer pazarlığını bile dolaylı olarak hoca yönetir. aponun anısından da anladığımız gibi

Her güzel şey gibi bu dönem de bitecekti ve sanırım o noktaya geldik. Hoca 70 e gidiyor. Zaten bıkması lazımdı. Bence tam zamanı.

Ama bırakmaz. Yollamak da bu yönetimin yapabileceği bir şey değil. Mayısa kadar sabredeceğiz.

Lig şimdiden bitmiş gibi. Kimsenin umudu yok. Evvelki yıl gibi sonradan açılıp ligi götürebilir miyiz, hiç sanmıyorum.

günümüz futbolunu bilen genç bir hoca istiyorum.
Terimin emeklerini inkar etmek hainlik olur. Etmiyorumda ve yasattgi hersey icin minettarim. Sanki artik olmuyor gibi 2 senedir.
Belkide haksizlik ediyor olabiliriz. Transfer politikasi ortada.

Antrenör olarak Domenico Tedescoyu begeniyorum Spartak Moskovada olmasi lazim.

tabi ki hocanın bilgisi dışında hiçbir şey yapamazlar. Apo bu yüzden var ztn, şükrü de öyle. transfer pazarlığını bile dolaylı olarak hoca yönetir. aponun anısından da anladığımız gibi
Senede 3-4m euro cukkalayan hocamıza helal olsun. Kuruş hesabı yapiyor.

Maç başı 25bin eurolarini alsınlar diye evlatları her mac son dakikada oyuna sokuyor ama olsun. Vardır bir bildiği.

Ulan apo işiniz gücünüz hamaset yalan dolan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt