Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Frank de Boer: Ondan futbolun nasıl oynanmayacağını öğrendim

Pirlo: BBG izlemekten başka bir şey yaptığı yoktu, tanıdığım en kötü hoca Fatih Terim

Nzonzi: Sahada hiçbir zaman taktiğimiz yoktu

Tuchel: Onun bir B planı olmadığını biliyorduk

Bu kadar üst düzey kişinin hepsi yanılıyor olamaz. Fatih hoca artık miadını doldurmuştur. Eskiden başarılı olduğu futbol mentalitesi günümüz modern Avrupa futboluna ayak uyduramıyor. Kendisini her şeye rağmen iyi hatırlamak istiyorum. Böyle giderse son senelerde iğrenç futbol oynattı, ligde ilk 5'e bile giremedi, keşke daha önceden emekli olsaydı diyeceğiz. O yüzden istifa etmeli. Ve belki çıkan kaos sayesinde Hamzaoğlu dönemindeki gibi yeniden şampiyon oluruz.

Sen gel rakibin başkanlarını teknik direktörlerini gönder (fener beşiktaş), sonra beceriksiz yönetici ve başkan senin eline transfer vermesin, bir nevi üzülüyorum da. Galatasaray'ın geleneği bu, yine kendi içimizden vurulduk, transfer de bu kadar adilik yapılmamıştı hiç bir zaman.

Sen gel rakibin başkanlarını teknik direktörlerini gönder (fener beşiktaş), sonra beceriksiz yönetici ve başkan senin eline transfer vermesin, bir nevi üzülüyorum da. Galatasaray'ın geleneği bu, yine kendi içimizden vurulduk, transfer de bu kadar adilik yapılmamıştı hiç bir zaman.

terim'in yıllardır en büyük hayalini gerçekleştirdi bu yönetim yalnız..
başkan tükürdüğünü yalamak pahasına terim'in rüyalarını süsleyen arda turan'ı transfer etti. aylarca kriz çıkarma pahasına arda diye tutturmuştu terim ve dün o arda'yı 90. dk oyuna aldı.. aylarca 3 yıldır top oynamayan futbolla alakası kalmamış arda diye tutturacağına enerjisini orta saha için harcamış olsaydı yönetimide daha doğru adımlar atmaya yönlendirebilirdi. şu yaşanan çöküşün terim açısından hiçbir mazereti yok maalesef..

Kusura bakmayında yönetim tam terimin istedigi yönetim tipi basiretsiz terime sormadan tuvalete bile gidemezler terimi aklamak icin topu yönetime atmayın güclü yönetimlerlede terimin ne yaptıgını gördük kavga cıkarıp kactı
Alıntı yapmadan önce okuduğumuzu bir anlayalım, sonra ithamda bulunalım isterseniz. Hocayı aklamak mümkünmü ki aklayayım. O mesajda anlatılan şu: iki senedir adamın istediği transferlerin hiçbirini yapmayan yönetim onu adeta istifadan kurtarıyor. Kastedilen bu.

terim'in yıllardır en büyük hayalini gerçekleştirdi bu yönetim yalnız..
başkan tükürdüğünü yalamak pahasına terim'in rüyalarını süsleyen arda turan'ı transfer etti. aylarca kriz çıkarma pahasına arda diye tutturmuştu terim ve dün o arda'yı 90. dk oyuna aldı.. aylarca 3 yıldır top oynamayan futbolla alakası kalmamış arda diye tutturacağına enerjisini orta saha için harcamış olsaydı yönetimide daha doğru adımlar atmaya yönlendirebilirdi. şu yaşanan çöküşün terim açısından hiçbir mazereti yok maalesef..

Artık mazeret yok bende eleştirdim çok fazla, ama görünen bi beceriksizlik(belki de kasıtlı yapıldı) bilemiyorum ama var. En kötü durumda ki beşiktaş'a bile istediği adamlar geldi, resmen sabote ettiler bu sezonu.

Geçen yıl Lemina kazması sakatlıktan dönene ve Seri'yle yeniden pozisyon cebelleşmelerine girene kadarki 9 haftalık süreç. Geride Saracchi-Mariano-Seri üçgenini yakaladığımız süreçte su gibi top oynuyorduk bence. Sivas'a Lemina takıma 8 numara girdi diye puan verdik, Beşiktaş'a üstün oynadığımız maçta taraftarsızlık şokundan ve bitiricilikte beceriksizliğimizden. Ben bugün hocayı savunuyorsam sadece o 9 haftada oynattığı futbola olan inancımdan. Bu yıl da Saracchi çıkana kadar çok farklı oynamıyorduk ama o gidince takım da dağılmaya başladı. Dün bence bizden iyi kadroya karşı gösterdiğimiz üzere daha da iyi olacağız, her ne kadar saf bir regista'yla yola çıkmayı başaramasalar da.
Kesinlikle güzel işler yaptık ama kadro da tamdı, hatta tek eksik Lemina gelince bozdu belki

Gerçi kel kafalı Sivas ve Bjk maçında kaçırdıklarını atabilse zaten yenerdik.

Bir şekilde devre arasını görecektir zaten ama Muslera olmadan bir hiçiz yani bu her gün daha da belli oluyor. Yedek kaleci seçimlerinde de çok hata yapıyoruz.

Pirlo: BBG izlemekten başka bir şey yaptığı yoktu, tanıdığım en kötü hoca Fatih Terim

Bu kadar üst düzey kişinin hepsi yanılıyor olamaz. Fatih hoca artık miadını doldurmuştur. Eskiden başarılı olduğu futbol mentalitesi günümüz modern Avrupa futboluna ayak uyduramıyor. Kendisini her şeye rağmen iyi hatırlamak istiyorum. Böyle giderse son senelerde iğrenç futbol oynattı, ligde ilk 5'e bile giremedi, keşke daha önceden emekli olsaydı diyeceğiz. O yüzden istifa etmeli. Ve belki çıkan kaos sayesinde Hamzaoğlu dönemindeki gibi yeniden şampiyon oluruz.

Bombos dusmanlik nefret ve hainlik iceren bir arguman

Bu mantikla bu kadar üst düzey kisinin hepsi yaniliyor olamaz ama bu isine gelmez degil mi

malca argumanlardan kacinalim

mudahaleri, oyuncu secimleri fln. gibi elestirilecek bir cok sey varken o dedi bu dedi diye sacmasapan seylerle konuyu kirletmeyiniz

Pirlo muhabbeti büyük hikaye, Adamın dediği şey Fatih Terim 5 dakika coşkulu şekilde konuşurdu ama tercüman 5 saniyede çevirirdi diyor. Taktik olarak Milan için ideal bir hoca değildi diyor ama tanıdığım en kötü hoca Terim falan demiyor.

Pirlo'nun tanıdığım en kötü hoca Terim diye bir açıklaması yok kitapta.

Twitter trollüğü yapıp ısrarla bu yalanları yazanları atarım bundan sonra.
Antu'ya geldim zannediyorum. Bu nedir ya ? Tamam kimse Fatih TERİM hatasız demiyor da Antuvari hareketler ile prim yapanları görmek üzüyor.

Kulubu yoneten beceriksizler oyuncu satisi konusunda basarili olsaydi bu durumda olmazdik. Nzonzi gideli 10 ay olmus, Seri gitmis Lemina gitmis yerlerine bir tek Etebo gelmis inanilir gibi degil. Ondan sonra cikip koskoca kulubun baskani transfer konusunda basarisiz olduguma inanmiyorum diyor dalga gecer gibi.

Hayri Cund: Tanıdığım en gereksiz üye Yasin Yıldırım

Serkan G. Veren : Yasin Yıldırım'ın mesajları fener tribününden atılıyor sanıyorum.

Tahir Mahir KOÇ : Futboldan anlamayan Yasin Yıldırım gibi kişilerin burada olması saçmalıktır.

Can Karabacak : Belhanda öp beni.

bu kadar üye bence yanılıyor olamaz. Yasin Yıldırım bu forumda miadını doldurmuştur. ;)

Ekw6qlvXYAEzw13

Hocadan sonra illa bir yerli gelecekse o kişi Abdullah Avcı olmalı diye düşünüyorum. Ancak öyle Beşiktaş gibi 6 ayda yollamak yerine bir süre sabretmek gerekiyor. Hatta kendi scout sistemini falan kurup yerleştirmesi için de her türlü fedakarlık yapılmalı.
8 puan öndeyken 65 yaşında futbol ile alakası kalmamış ft'ye bile şampiyonluk veren Avcı'dan mı bahsediyorsun?

Avcı geleceğine ft kalsın daha iyi en azından galibiyet sonrası spor programlarıni gezip şöyle analiz ettik böyle kimyalarini bozduk laflarını dinlemeyiz.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Lucescu gerets çöp kadrolarla şampiyon oldu hiç biri fatih terim gibi ağlamadı.

Merak ediyorum lucescu ve gerets'in kadroları terim'de olsaydı ne olurdu acaba?
Ne olacak 2.donem yaptığı gibi ligde 7.8.olacak fenerden 6 yedirip gelecek.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Ne olacak 2.donem yaptığı gibi ligde 7.8.olacak fenerden 6 yedirip gelecek.

birde lucescu'nun o kadrosunu beğenmeyip saçma sapan adamlarla doldurmuştu kadroyu, kulübün ileriki yıllarda finansal olarak çöküşünü hazırlayan sezon olmuştu o 2 yıl.. galatasaray tarihinde yapılan en büyük hatadır bence lucescu'nun o yıl gönderilmesi.. şaktar'daki başarılarına bakacak olursak, lucescu'nun kalması halinde yakalayacağımız istikrarla lige büyük bir ambargo koymamız işten bile olmayacaktı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt