Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni yönetimin de kucağına bomba olacak ona üzülüyorum. Eminim onlar da keske kovulsa da bomba bizde patlamasa diyorlardır. Gelecek sezona yeni yönetim ve yeni td ile baslayacagimiza kendimi inandirmistim. Yazik oldu.

inanılmaz ali cengiz döndürdü gelişinden itibaren

adım adım hesaplıyor bu işleri

16 maçta 4 kez kazanmış adama medyada ağzını açabilen yok

ua denen işbirlikçi suç örgütü gıkını çıkarmıyor hatta üstüne twitter kampanyası başlatıyor

yarın medyadaki yancıları da körükler olayı

adam bütün bildiği bizans oyunlarını kullandı valla helal olsun

ua denen işbirlikçi suç örgütü gıkını çıkarmıyor hatta üstüne twitter kampanyası başlatıyor

Ama milleti nasil gaza getiriyor sahadaki futbol teknik taktik her sey unutuldu. Sistemi cozmus helal olsun adama.

Ayak tenisi federasyonu kurup kendisini hem baskan hem td yapmak dışında bir kurtuluşumuz yok gibi gorunuyor.

Ama milleti nasil gaza getiriyor sahadaki futbol teknik taktik her sey unutuldu. Sistemi cozmus helal olsun adama.

Ayak tenisi federasyonu kurup kendisini hem baskan hem td yapmak dışında bir kurtuluşumuz yok gibi gorunuyor.

gündem değiştirme konusunda reis ile yarışır

medya konusunda da yarışır

e benzer bir destekçi kitle

bence cb olsun 2023de

zaten o tarihe kadar kazığı çaktı kulübe gitmez bir yere zaten mt de dolu gidemiyor

Ua GSstore'da Ultraslan urunu satabildigi icin yonetime daha yakin. Zaten Terim'e de destek vermediler bugun.

Hoca’nin aciklamalar yerini bulmus cok guzel aynen devam

Sorun o zaten. Yeni yönetim gelecek onlar da korkudan kovamayacaklar. Kovsalar bir ton dertle ugrasacaklar. Tam bir batağa saplandık kaldık. Adam tam bir bomba. Ligi beş sene üst üste 15. sırada bitirsin gene de kovarsan kulübü kaosa surukler. 99 gun gonlunu hos et 100. gun en ufak terslikte seni taraftarin kucagina atar kendini kurtarmaya bakar. En büyük yalakasi olan apoyu bile atti iste. Sence yeni yönetim boyle bir bombayı ister mi? Bence istemezler.

bu yaştan sonra bıraktığı anda kariyeri biter diye düşünüyorum.
o yüzden finishi güzel yapmak için zorluyor.
belki işleri düzeltir demekten başka bir şansımız yok gibi.

Yalnız kaldığını kabul ediyorum, istediği oyuncuların bazılarının gelmediğini de. 1 sezon adamı forvetsiz de bıraktılar herşeye kabul.

Ama geldiğinden beri bir sistemimiz yok malesef, ne oynadığımız ne yaptığımız belli değil. Eleştirilicek konuları var Fatih Terim'in, bu gerçekle yüzleşir isek hocaya bir iyilik yapmış oluruz.

Ne yaparsam yapayım benim her türlü arkamdalar mottosu 'tek bir insana herşeyi yükleme' döngüsü hiç bir zaman başarılı olmamıştır.
FFP olmasaydi bir sistemimiz olacakti ama maalesef her sezon kiralik oyuncular ile ugrastigimiz icin bir sistem oturtmak oyle kolay degil cogu bu detayi gozden kaciriyor.

Mesala Gasperini 2. sezonunda 7. olmus ondan sonra iki sezon uste uste 3. bitirmis. Hoca geldi geleli Luyindama ve Marcao haric istedigi oyuncular “bonservisi” ile alinmiyor, yonetim her sezon oyuncu satamadigi icin kiralik oyuncu pesinde, 1 sezon oynayip geri donuyorlar, cogu bir de kamp gormeden sezona basliyor. Hazirlik kampinda oyun anlayisini alistiramadan sezona basliyorsun. Hoca forvete Samatta, Tetteh ve Ze Luis’i istedi olmadi, Apo gitti son gun Diagne icin 13m odedi. 13 milyona aldiklari oyuncu sezonu 30 gol ile gol krali tamamliyor ve bu adami sadece 1 milyona cope atar gibi kiralik yolladilar.

Mensah ve Mert Hakan’i istedi olmadi. 2 milyona Coulibaly’i bile alamadilar. Ilk 2 macinda 2 gol atti.

Bu sezon giden 3 orta sahanin yerini sadece 1 orta saha ile doldurduk. Seri’yi pas oyununda iyi oldugu icin istedi olmadi, Onyekuru hizli ve defans arkasina kosular yapabildigi icin istedi olmadi. Her istedigin transfer gerceklesecek degil ama bu oyunculara benzer profilde olan isimleri de transfer etmediler.

Yani takimi elindeki malzemeye gore oynatmak zorundasin. Her sezon degisim icinde olan bir takim var, sen soyle renktas bu sekilde sistem oturtmak kolay mi?

Nagelsmann veya Lucien Favre gelse Etebo-Taylan-Donk-Omer-Belhanda-Akbaba orta sahasi ve traktor kanatlar ile basarili olacagini dusunen var mi?

Son düzenleme:
Oyunculara sallanıyor filan ama kötü oyun hocaya yazar.
Motive olamayan , korkak mücadeleden kaçan bir takım var sahada hep.
Erzurum görebileceğimiz en cacık takımdı.
Kötü oynuyoruz fakat hocanın dedikleri doğruysa yani arkasından hesap kitaplar dönüyorsa ne kadar sağlıklı ve işine konsantre olmuş bir t.direktor ve futbolcu grubundan bahsedebiliriz tartışılır.

Resmi siteden maaşları eksik yatırıyoruz açıklaması, övüyor mu gömüyor mu belli olmayan Falcao aciklamalari, ben olsaydım bu topçular yerine şunları oynatırım diye yapılan ısmarlama haber zaten başlı başına takımın motivasyonunu etkiler.

Sonuçta ilk iki hafta ağzımız açık izlediğimiz o güzel futbolu oynatan da terim'di.

Hoca’yi istedigin kadar elestirebilirsin, bu benim gorusum kimseyi ikna etme derdinde de degilim. Dunya’daki her teknik direktor elestirilir, en iyileri bile elestiriliyor bunda bir sorun yok yani. Asil elestirmeyen taraftarda bir sorun vardir.
Saydigin futbolcularin Feghouli haric tamami, uzerine de saymadiklarinin buyuk kismi bizzat Fatih Hoca onderliginde transfer edildi. Bu takimi sen ben kurmadik. Buda benim gorusum renkdas. Hoca cikip saga sola satasirken once kendide hesap vericek. Neyse once bir yonetim gitsin bakalim. Sira mutlaka kendisinede gelicek. Bu takim istikrarli bir sekilde futbol oynamiyor. Yonetimin gidisiyle duzelecegini dusunen varsa, Galatasaray umurunda degildir.

Galatasarayin oynadi futbolu sokaktaki x bir adam bile oynatir 2-3 milyon kazanmadan.

Devrin coktan bitti geri cekilme zamani,efsaneysen efsaneni bilip geri cekileceksin.

Cünku futbol senin sandigin gibi yerinde saymiyor, modern futbolun cok gerisinde kaldin, onun icin yillardir tokat yiyor koca galatasaray avrupada. Önemli olan efsanelik degil galatasaraylik dir.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

HER ŞEYİN FARKINDAYIM"
Sabırla beklediğini söyleyen tecrübeli antrenör, "Herkes bu durumda benim ne yapacağımı, ne tepki göstereceğimi bilmesine rağmen, benim için aslolan Galatasaray taraftarı olduğu için sabırla sessiz kalmaya çalışıyorum. Sanılmasın ki, içeride veya dışarıdakilerin arkamdan planlarını bilmiyor değilim. Her şeyin farkındayım. Sabırla sessiz kalıyorum. Bu, hiçbir şeyin farkında olmadığım anlamına gelmesin. Galatasaray taraftarına sözüm var ama bilinsin ki artık kimsenin ne arkasındayım, ne de yanındayım." ifadelerini kullandı.

Aylardır transfere gerek yok biz elimizden geleni yaparız diyerek yönetimi koruyordu lakin bu hafta ortaya çıkan MC aciklamalari onunda kulağına gitmis bu çok belli.

Salı günü MC sciklama yapacak kılıçlar çekildi zarar gören biz olmayalim

Medya yalamaları sayesinde hala orada, 3 m euro maaş alıp bu oyunu oynatan avrupa maçlarında rezil rüsva eden paraları çar cur eden döve döve kovalardı avrupa da onu geçtim dünya nın her yerinde, tabi bizde ne kadar batırırsa batırsın biat kültürü olduğu için daha çok arpayı götürürler iki artist kabadayı yürüyüşe bile hocammm be diyen var

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt