- 20 Haziran 2011
- 60.983
- 69.408
- 4.758
Erol Ersoy olabilir mi ?Burada bahsettigi hakemler kim sizce? Bence bir tanesi Firat. Meshur fb macindan beri macimizi yonetmedi. Umit Ozturk de olabilir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erol Ersoy olabilir mi ?Burada bahsettigi hakemler kim sizce? Bence bir tanesi Firat. Meshur fb macindan beri macimizi yonetmedi. Umit Ozturk de olabilir.
Erol Ersoy olabilir mi ?

Yeni yönetimin de kucağına bomba olacak ona üzülüyorum. Eminim onlar da keske kovulsa da bomba bizde patlamasa diyorlardır. Gelecek sezona yeni yönetim ve yeni td ile baslayacagimiza kendimi inandirmistim. Yazik oldu.
Ama milleti nasil gaza getiriyor sahadaki futbol teknik taktik her sey unutuldu. Sistemi cozmus helal olsun adama.inanılmaz ali cengiz döndürdü gelişinden itibaren
adım adım hesaplıyor bu işleri
16 maçta 4 kez kazanmış adama medyada ağzını açabilen yok
ua denen işbirlikçi suç örgütü gıkını çıkarmıyor hatta üstüne twitter kampanyası başlatıyor
yarın medyadaki yancıları da körükler olayı
adam bütün bildiği bizans oyunlarını kullandı valla helal olsun
Ama milleti nasil gaza getiriyor sahadaki futbol teknik taktik her sey unutuldu. Sistemi cozmus helal olsun adama.
Ayak tenisi federasyonu kurup kendisini hem baskan hem td yapmak dışında bir kurtuluşumuz yok gibi gorunuyor.
inanılmaz ali cengiz döndürdü gelişinden itibaren
adım adım hesaplıyor bu işleri
16 maçta 4 kez kazanmış adama medyada ağzını açabilen yok
ua denen işbirlikçi suç örgütü gıkını çıkarmıyor hatta üstüne twitter kampanyası başlatıyor
yarın medyadaki yancıları da körükler olayı
adam bütün bildiği bizans oyunlarını kullandı valla helal olsun
Ua GSstore'da Ultraslan urunu satabildigi icin yonetime daha yakin. Zaten Terim'e de destek vermediler bugun.
Anadolu ile ua yonetimi arasinda fark olabilir. Kale arkasinda bulunan tayfa ve ua ust yonetimi yonetime daha yakindir diye tahmin ediyorum.tüm ünili anadolulu ualılar niye bot hesap gibi twit atıyor o zaman renktaş
Sorun o zaten. Yeni yönetim gelecek onlar da korkudan kovamayacaklar. Kovsalar bir ton dertle ugrasacaklar. Tam bir batağa saplandık kaldık. Adam tam bir bomba. Ligi beş sene üst üste 15. sırada bitirsin gene de kovarsan kulübü kaosa surukler. 99 gun gonlunu hos et 100. gun en ufak terslikte seni taraftarin kucagina atar kendini kurtarmaya bakar. En büyük yalakasi olan apoyu bile atti iste. Sence yeni yönetim boyle bir bombayı ister mi? Bence istemezler.
FFP olmasaydi bir sistemimiz olacakti ama maalesef her sezon kiralik oyuncular ile ugrastigimiz icin bir sistem oturtmak oyle kolay degil cogu bu detayi gozden kaciriyor.Yalnız kaldığını kabul ediyorum, istediği oyuncuların bazılarının gelmediğini de. 1 sezon adamı forvetsiz de bıraktılar herşeye kabul.
Ama geldiğinden beri bir sistemimiz yok malesef, ne oynadığımız ne yaptığımız belli değil. Eleştirilicek konuları var Fatih Terim'in, bu gerçekle yüzleşir isek hocaya bir iyilik yapmış oluruz.
Ne yaparsam yapayım benim her türlü arkamdalar mottosu 'tek bir insana herşeyi yükleme' döngüsü hiç bir zaman başarılı olmamıştır.
Kötü oynuyoruz fakat hocanın dedikleri doğruysa yani arkasından hesap kitaplar dönüyorsa ne kadar sağlıklı ve işine konsantre olmuş bir t.direktor ve futbolcu grubundan bahsedebiliriz tartışılır.Oyunculara sallanıyor filan ama kötü oyun hocaya yazar.
Motive olamayan , korkak mücadeleden kaçan bir takım var sahada hep.
Erzurum görebileceğimiz en cacık takımdı.
Saydigin futbolcularin Feghouli haric tamami, uzerine de saymadiklarinin buyuk kismi bizzat Fatih Hoca onderliginde transfer edildi. Bu takimi sen ben kurmadik. Buda benim gorusum renkdas. Hoca cikip saga sola satasirken once kendide hesap vericek. Neyse once bir yonetim gitsin bakalim. Sira mutlaka kendisinede gelicek. Bu takim istikrarli bir sekilde futbol oynamiyor. Yonetimin gidisiyle duzelecegini dusunen varsa, Galatasaray umurunda degildir.Hoca’yi istedigin kadar elestirebilirsin, bu benim gorusum kimseyi ikna etme derdinde de degilim. Dunya’daki her teknik direktor elestirilir, en iyileri bile elestiriliyor bunda bir sorun yok yani. Asil elestirmeyen taraftarda bir sorun vardir.