Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya ironi yapmışın anlıyorum ama gerçekten abartmıyorum tamam arabesk olacak ama baba yadigarı tek bu var ve bu yaşıma kadar iki maç üst üste kaçırdığım olmamıştır özel durumlar harici ama bu yıl artık illallah ettim ya tahammül edilir katlanılır yani kalmadı bu oyunun insan sevdiği takımın maçını izleyemez mi? İçim sıkılıyor, daralıyorum bunlar kenarda nasıl defalarca aynı şeye tahammül edebiliyor aklım almiyor.
Hocanın fedaileri durumdan gayet memnun. Onlara göre bu kadro max bu kadar oynar. Hoca giderse daha kötü olur filan XD. Bunlara laf anlatılmaz. Ülkenin geldiği noktayı çok güzel özetliyorlar zaten. Malum kesimle yüzde 99 benzer bir durumları var. Biatçılık koca GS'ı birilerinin çiftliğine çevirdi maalesef.
Sana Allah kolaylık versin valla. Ben uzun zamandır hiçbir maçı 90 dk izleyemiyorum. Böyle futbolun ABV diyip kapatıyorum ara ara.

kebapçi selo.jpg

:puhaha:

Hocanın fedaileri durumdan gayet memnun. Onlara göre bu kadro max bu kadar oynar. Hoca giderse daha kötü olur filan XD. Bunlara laf anlatılmaz. Ülkenin geldiği noktayı çok güzel özetliyorlar zaten. Malum kesimle yüzde 99 benzer bir durumları var. Biatçılık koca GS'ı birilerinin çiftliğine çevirdi maalesef.
Sana Allah kolaylık versin valla. Ben uzun zamandır hiçbir maçı 90 dk izleyemiyorum. Böyle futbolun ABV diyip kapatıyorum ara ara.
Valla bunu diyen adamlar varsa açık ve net maldır. Şu A.gucu kadro kalitesinde ne var da adamlar 3 dikine pas ile sağ kanatlarını topla buluşturup, oradan ters kanata çıkartarak 3 kere pozisyona girdiler bize karşı oyuncu kalitesi mi oyun kalitesi mi?

Fatih Hoca efsanedir, bundan yıllarca sonra bile efsane olarak hatırlanacaktır tabiki ama artık zamanı doldu. Kendini yenileyemiyor devamlı aynı şeyleri tekrar ederek farklı sonuç almayı umuyor. Kendi oluşturduğu çağının çok ötesinde futbol oynattığı dönemden o presli futboldan eser yok. Bir bakıma kendi kendine ihanet ediyor. Sorun şu ki bundan kendisinin haberi bile yok.

İyi oluşturulan bir kadronun üzerine geldi 2 sene üst üste şampiyon da yaptı. Eyvallah. Ama hangi Galatasaraylıya sorarsanız sorun kimse oynanan futboldan memnun değildi. Hala da kimse memnun değil. Avrupa'da zaten rezalet bir performans vardı ki Avrupa başarısı bu kulübün kuruluş amacı. Velhasıl artık bırakma zamanı. Ama hocanın kendi iradesiyle yapacağına hiç inancım yok. Aslında yönetimden en azından bu konuda biraz umutluydum ama yok onlar da fıs.

Bu sene bu şekilde devam eder ama seneye Fatih Hocam artık olmamalı. Yeni yönetim umarım hocayla devam etmek gibi bir saflık yapmaz...

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

antrenmanlarda bir bok yaptırmadığın; yumuşacık geçen maçta 2 oyuncunun sakatlanmasından belli.
yaw hoca antremani balkondan izliyordur, elinde lattesi veya cappuccinosu, sonra cani sikildimi yardimci tdlere iki takim kurun ayak tenisi oyniyalim diyordur.

Teşekkürler, sayende taraftarı olduğumuz takımın maçını 90 dk izleyemiyoruz. Rezalet bir oyun, bir oyun bile yok doğrusu bir an önce gönderilmeli veya kendi rızası ile ayrılması herkes için daha iyi olacak. Bu oyunla bu seneyi bitiremez, eminim şimdi de sakatlıklara sığınır bahane olarak sanki öncesinde ve sonrasında top oynamışız gibi.

Hocam şu an o kadar mutluyum ki, oynanan bu müthiş futbola istinaden fındık ve bitter çikolata eşliğinde buzlu viskimi yudumluyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt