Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu adam olmasaydı 3 tane Uefa kupası kazanırdık. Belki bir Shaktar olurduk şimdiye. İliğini kemiğini sömürdü camianın. akp Türkiye için neyse bu adam Galatasaray için o. Küme düşürse bile fanatikleri vazgeçmez bundan. Çünkü sevgileri rasyonel değil. Manasız bir duygusal bağ. Terim’in ise ne GS’a ne taraftara zerre sevgisi yok. İhtiyar megaloman kendinden başka hiçbir şeyi sevmiyor.

Bıkmadan bahane üretiyor bu eforu takım çalıştırmada görmek isteriz

bizim taraftarımız 3 puan ister ama iyi futbol da ister, bugün seyir zevki yüksek bir maç olmadı.
lige çok iyi başladık, zaman zaman da iyi oynuyoruz.
haftada 3 maçı kaldıracak tempomuz yok.

fatih terim

bizim taraftarımız 3 puan ister ama iyi futbol da ister, bugün seyir zevki yüksek bir maç olmadı.
lige çok iyi başladık, zaman zaman da iyi oynuyoruz.
haftada 3 maçı kaldıracak tempomuz yok.

fatih terim
Şair burada pozisyonumuzun bile olmadığı, yan pas geri pas yapıp oyunu elinde tutmayı iyi futbol zannettiği maçlardan bahsediyor.

Rezalet yav tartışmanın manası bile yok. 5 tane atıp yollayacan işte.

FTORYUM.webp

Bu futbolu oynamak için senelik 3 milyon avro alan Fatih Terim'e ihtiyacımız yok. Necati yönetsin takımı yine en kötü bu kadar oynar. Yazık günah yemin ediyorum ya! Kazanmamız hiçbir anlam ifade etmiyor. Galatasaray'ın izlediğim en kötü 5 maçından biridir herhalde. Karşı takım 1 puanlı lig sonuncusu ve 9 tane eksiği var. Ayıptır günahtır ya!

Eskilerin hatırı olmasa veyahut şu topu oynatan hoca Fatih Terim değil de atıyorum Tudor, Riekerink falan olsa şu an ben burada ana avrat düz gidiyor olurdum!! Hoca sen napıyorsun allah aşkına? Koskoca Fatih Terim ne yapmaya çalışıyor? Anlamıyoruz hoca anlamak da mümkün değil zaten. Futbolcularda sıkıntı varsa 5 tane kelle al yoluna devam et. Yok ben yapamıyorum artık yaşlandım diyorsan da bırak git hoca yeter vallahi yeter!

Hoca sen hiçbir zaman taktik deha olmadın. Sen takımı fiziksel ve mental anlamda iyi hazırlardın ve senin takımın sahada rakip takımı ısırırdı. İyi futbol oynamasa bile iyi mücadele eder terinin son damlasına kadar savaşırdı. Bu da olmayacaksa artık senin fonksiyonun nedir hoca onu bir söylesene?

kazanınca rakipler ne hikmetse ligin en kötü takımı oluyor, kaybedince hoca yüzünden kaybediyoruz.

Saracchi ve Babel dışında dümdüz bir takımla çıkınca ancak bu kadar oluyor. Eksikler döndüğünde daha organize oyunla galibiyetlere devam.

fatih terim'i olanlar kazanır.
Evt rakip takım bayerndi🤣🤣

Şu adam olmasaydı 3 tane Uefa kupası kazanırdık. Belki bir Shaktar olurduk şimdiye. İliğini kemiğini sömürdü camianın. akp Türkiye için neyse bu adam Galatasaray için o. Küme düşürse bile fanatikleri vazgeçmez bundan. Çünkü sevgileri rasyonel değil. Manasız bir duygusal bağ. Terim’in ise ne GS’a ne taraftara zerre sevgisi yok. İhtiyar megaloman kendinden başka hiçbir şeyi sevmiyor.

Bu hoca olmasaydı UEFA kupasına sahip bir Türk takımı olmayacak; sen ve sen gibi “belki”ciler şu an Galatasaraylı olmayıp Fenerli olurlardı.. gerçi ne kasar Galatasaraylısınız oda tartışılır ya..
Ayrıca Galatasaraylılar rasyoneldir ve her zaman eleştirmeyi becerir ve gerektiğinde tavırda koyarız ama değerlerimizi de Ali Koç’un paralı askerlerine yedirmeyiz buna hoca da dahil.. bugün hoca kötü formsuz bunu da bugün için yine biz Galatasaraylılar tartışırız..

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu adam olmasaydı 2 tane Şampiyonlar Ligi kupasini kazanirdik bence. Dursun Özbekle de 2 UEFA Kupamiz olurdu. 7.ci yildizi da takardik.

botoksluyla 2 ucl
adnan polatla 1ucl
canaydinla 1 uefa
dursunla 2 uefa

ulan fatih hoca

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt