Bu futbolu oynamak için senelik 3 milyon avro alan Fatih Terim'e ihtiyacımız yok. Necati yönetsin takımı yine en kötü bu kadar oynar. Yazık günah yemin ediyorum ya! Kazanmamız hiçbir anlam ifade etmiyor. Galatasaray'ın izlediğim en kötü 5 maçından biridir herhalde. Karşı takım 1 puanlı lig sonuncusu ve 9 tane eksiği var. Ayıptır günahtır ya!
Eskilerin hatırı olmasa veyahut şu topu oynatan hoca Fatih Terim değil de atıyorum Tudor, Riekerink falan olsa şu an ben burada ana avrat düz gidiyor olurdum!! Hoca sen napıyorsun allah aşkına? Koskoca Fatih Terim ne yapmaya çalışıyor? Anlamıyoruz hoca anlamak da mümkün değil zaten. Futbolcularda sıkıntı varsa 5 tane kelle al yoluna devam et. Yok ben yapamıyorum artık yaşlandım diyorsan da bırak git hoca yeter vallahi yeter!
Hoca sen hiçbir zaman taktik deha olmadın. Sen takımı fiziksel ve mental anlamda iyi hazırlardın ve senin takımın sahada rakip takımı ısırırdı. İyi futbol oynamasa bile iyi mücadele eder terinin son damlasına kadar savaşırdı. Bu da olmayacaksa artık senin fonksiyonun nedir hoca onu bir söylesene?