Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 kupa az olmuş yav :D 5 diyorum ben.

Bu yazilan mesaj ciddi mi? Fahri bey sizmisiniz? Hesabınız mi çalındı acaba?

Şu adam olmasaydı 3 tane Uefa kupası kazanırdık. Belki bir Shaktar olurduk şimdiye. İliğini kemiğini sömürdü camianın. akp Türkiye için neyse bu adam Galatasaray için o. Küme düşürse bile fanatikleri vazgeçmez bundan. Çünkü sevgileri rasyonel değil. Manasız bir duygusal bağ. Terim’in ise ne GS’a ne taraftara zerre sevgisi yok. İhtiyar megaloman kendinden başka hiçbir şeyi sevmiyor.

anti kuş

sen mi rasyonelsin

:asd:

ibret alınması gereken post

hatta forumun girişine asılmalı böyle post atmak yasaktır diye

Haklısın. Terim eleştirilemez, hatta eleştirilmesi teklif dahi edilemez diye yönetmelik çıkarmak lazım. Ne de olsa Galatasaray’lılık bunu gerektirir. Kusura bakmayın da, Galatasaray fb değildir. Hakaret etmediği sürece herkes herkesi eleştirir. GS kültüründe bu ayıp değildir.

Biriniz de şuna cevap verin. Futbol nerede kardeşim. 3 sezondur daha ne zaman bu takım düzen oturtacak?

Hoca olmasa şimdi Ronaldo Covid Nöbeti'ni bekliyor olurduk.

ısrarla tekrarlanan yanlışlar canımızı sıkıyor ...
Babeli hala çizgide oynatıyoruz. Diğer tarafta emre kaleden gittikçe uzaklaşan şut denemeyen özgüvensiz bir herife dönüştü falan. Epey can sıkıcı

Babel forvet oynamalı kabul ama Babel'i forvet oynatsak kanattan topu getirecek kimse kalmıyor. Arda topu ilerde tutar ama getiremez. Feg rezil durumda. Kılınç biraz getirir ama o da düştü oyun olarak. Ali Yavuz'u oynatmıyor bir de covid oldu herholf. Falko'nun götünü kaldırmasına mecburuz gibime gelmeye başladı.

FT olmasa bence 3 adet UEFA, 2 adet Kupa Galipleri, 4 adet Şampiyonlar Ligi, 2 adet de Kıtalararası şampiyonluk kupamız olurdu.

Kulübümüzde müthiş bir vizyon, müthiş bir bütçe, müthiş başkanlar yöneticiler ve müthiş bir sistem vardı her zaman. Tek sıkıntı FT oldu her daim :crushed:

Babel forvet oynamalı kabul ama Babel'i forvet oynatsak kanattan topu getirecek kimse kalmıyor. Arda topu ilerde tutar ama getiremez. Feg rezil durumda. Kılınç biraz getirir ama o da düştü oyun olarak. Ali Yavuz'u oynatmıyor bir de covid oldu herholf. Falko'nun götünü kaldırmasına mecburuz gibime gelmeye başladı.

Ali yavuzu unut usta ben de unutmaya başladım yavaştan. Covid oldu diye iyileşse bile antrenmanlara falan almaz ders verme ayağına. Daha süperligden gelen oğulcan şans bulmadı biz de saf gibi gidip ali oynasın diye umduk.

Emre sağda ölü gibi solda en azından bir nebze daha iyi olacağını umuyorum. Rangers maçında fena toplar getirmemişti ordan. Yani emreyi sağda bitirmek yerine solda şans verip babeli 6 pasa atmak daha mantıklı geliyor bana. Falcao'ya kaldık biraz dediğin gibi ama ben orada fiziken de çarpışacak stoperlere basacak bir herif istiyorum ve bu profile uyan tek isim babel.

Ne sızması yav? Sen seviyorsun herkes sevmek zorunda mı? Dediklerimin arkasındayım hala. O kadar iyi bir hocaysa yapsın da görelim. Bizde destekleyelim.
Kimse sevmek zorunda degil. Umrumdada değil sev veya sevme ama yazdiklarin bir gorus veya elestireden ziyade sacmaliklar silsilesi.

Yani bir manu taraftarının ferguson olmasaydı daha başarılı olurduk demesi gibi birsey.

anti kuş

Ali yavuzu unut usta ben de unutmaya başladım yavaştan. Covid oldu diye iyileşse bile antrenmanlara falan almaz ders verme ayağına. Daha süperligden gelen oğulcan şans bulmadı biz de saf gibi gidip ali oynasın diye umduk.

Emre sağda ölü gibi solda en azından bir nebze daha iyi olacağını umuyorum. Rangers maçında fena toplar getirmemişti ordan. Yani emreyi sağda bitirmek yerine solda şans verip babeli 6 pasa atmak daha mantıklı geliyor bana. Falcao'ya kaldık biraz dediğin gibi ama ben orada fiziken de çarpışacak stoperlere basacak bir herif istiyorum ve bu profile uyan tek isim babel.
Kilinc'i sola alinca sag icin kimi dusunuyorsun?

Kilinc'i sola alinca sag icin kimi dusunuyorsun?
j53465319x87.png

valla hiç düşünmedim cidden orayı yaw :D
feg olabilir belki

Berbat bir futbol oynatıyor yine de sorumlular listesinde Taylan, Ömer orta sahasıyla maçlara çıkmamıza sebep olanlardan üstte değil.

spiker yalçın çetinin terimden daha fazla konuşulduğu maç konusu var yav :puhaha:
legal terim

Hocam Sekidika size ana avrat küfür filan mı etti acaba🤔🤔🤔

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt