Can Karabacak
Ulubatlı Souness
- 2 Ağustos 2018
- 33.103
- 21.222
- 1.568
hayır reis ruletle hayatta kalan baskanSizin seçimler poligonda mı oluyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hayır reis ruletle hayatta kalan baskanSizin seçimler poligonda mı oluyor?
fahri üstadın yorumuna takılıp kalmayalım şu terimden kurtuluşun yollarını arayalım derim hepimizin çabası Galatasaray için
hayır, terimcilerin belhandayı savunması lazımSen nasıl anti terimcisin yav sırf belhanda için savunman lazım hocayı![]()
Senin ikinci takımın başındaki katil koltuğu bıraksın, Türk sporunda lider bir figürün kamuoyu ve perde arkasında yarattığı farkı Rizespor 3. ligdeyken tekrar tartışalım.
ünal aysal sever misin renktaşım
hayır, terimcilerin belhandayı savunması lazım
tezat değil mi bir yönetimde aradığın her şey vardı adamda
rakiplere posta
federasyona posta
transferse transfer
hükümete posta
3 senede 2 şampiyonluk 2 şlde tur atlama
daha ne olsun
Daha başarılı olabilecekken kendi egosuna hocanın önünü kesip kulüpteki saadeti bozdu. Önce adam Kaka istemesine rağmen daha çok paraya Sneijder-Drogba yaptı, hocanın başarılarında adı iyice geriye düştükten sonra gönderme yollarını köşe bucak arayıp milli takım mevzusunda Galatasaray'ın 4 senesini çöpe attı. 3 sene üst üste ŞL yapmış kulübe 4. yılında Uefa'dan ceza aldırmasını söylemiyorum bile. Oktay hocaya filan da yaptığı tatsız işler vardı. Fazla başarının sarhoşluğuna girip Galatasaray'dan önce kendi isminin derdine düşen bir adamdı. Zaten arkasındaki esas ana faktörleri ilk yılının ardından kaybettiğinde nasıl yokuş aşağı yuvarlandığı da halen hatırlarımızda.

Aman bırak ağabey, kesinlikle görmemek daha iyi bu halini takımın. Ben de ilk kez 90 dakika izledim bu sezon keşke onu da izlemeseydim yine canım sıkıldı ve moralim bozuldu dediğin gibi düzen değişene kadar kendi haline bırakmak en iyisi bu sahada gördüğüm şey çok yabancı ve kendi sevgimle bağdaştıramıyorum bu ihaneti.Tam da bu yüzden izlemiyorum, fb maçını bile izlemedim bir şeyler değişmeden de takip etme niyetim yok mesele takımın kötü olması vs değil bundan daha kötü günlerimizde oldu, o günlerde maddi manevi destek verdik ama bu artık başka bir şey. Bildiğin gerizekalı yerine konuyoruz, taraftar olmak enayi olmak demek değil bokunu çıkardılar artık. Nasıl olsa her şartta destekleyen var ya bey babaları devam etsinler böyle.
gideceği yok bari alman pasaportu alsın.
futbolu bilen alman hocamız olur böylece.