Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rezillik kelimesinin yetersiz kaldığı bir oyun oynattın hoca düşmanı sevindiren bizi yerin dibine sokan bir futboldu bu eksik olma bravo tebrikler...
bir teknik adamın gerçekten bir oyun planı varsa onu asla terketmez.
geriden oyun kuracağım pas yapacağım diyen hoca tarar dünyayı ayağı düzgün kaleci buldurur.
üst düzey demiyorum normal seviyede olsa kafi.
ligte bir sürü kaleci izliyorum en kötüleri bu konuda bizim ikisi.
hiç dikkat edilmemiş yani bu detaya.
santrfor konusu da böyle.
hani bir ezber vardı Fatin hocanın takımlarında forvet oyuncusu basacak pres yapacak çapraz koşularla rakibi yıptaracak vs olur. burak yılmaz ı bile 27 yaşındaki Burak I yedek bırakmıştı bu yüzden hatırlarsan.
Şimdi bakıyorsun diagne falcao
rakip stoperler çay kahve içiyor zerre yorulmuyorlar baskı yok defansın arkasına koşu yok..
savunmak için yol ffp yok bonservisi elinde vs bana saçma geliyor.
senin sadık oyun felsefen varsa sevseler almazsın diagne yi kaleci fatih i...
hoca eski hoca değil yani
dün gece a.gücü önünde oynanan futbol rezil ötesiydi.
utanma duygusu olan herkes utandı sorumlular yine basın toplantısında felsefe yaptı.
maçlara hazırlanmıyor basın toplantısında söyleyeceklerine hazırlandığı kadar.
geçen sezon 3 lü denemeleri yapar arayışlara girer çözüm bulurdu
bu sene iyice koyverdi
şu maçın ilk yarısı bu kadar kötüyken nasıl değişiklik yapmaz aklım almıyor.
normal sağlıklı gören bir hoca olsa 25.dakikada değişiklik yanıyordu tabelada.
kaleye gidemedik sonuncu 8 eksikli agücü baskı kurdu çıkamadık daha ne olması lazım 11 in kötü olduğunu anlamak için?
Terim i savunmak yanlışı haksızlığı savunmak artık gözümde yeni Türkiye yi savunanlardan farkı yoktur.
bir şekilde gitmeli.
iyi günlerin hatırına
"git kendine çok sövdürmeden"

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

tweeti bile handadan araklamissin
3227713D-7421-40C1-AC60-FC8EDE6E492E.webp

rezillik kelimesinin yetersiz kaldığı bir oyun oynattın hoca düşmanı sevindiren bizi yerin dibine sokan bir futboldu bu eksik olma bravo tebrikler...
geriden oyun kuracağım pas yapacağım diyen hoca tarar dünyayı ayağı düzgün kaleci buldurur.
hani bir ezber vardı Fatin hocanın takımlarında forvet oyuncusu basacak pres yapacak çapraz koşularla rakibi yıptaracak vs olur. burak yılmaz ı bile 27 yaşındaki Burak I yedek bırakmıştı bu yüzden hatırlarsan.
rakip stoperler çay kahve içiyor zerre yorulmuyorlar baskı yok defansın arkasına koşu yok..
utanma duygusu olan herkes utandı sorumlular yine basın toplantısında felsefe yaptı.
bu sene iyice koyverdi
kaleye gidemedik sonuncu 8 eksikli agücü baskı kurdu çıkamadık daha ne olması lazım 11 in kötü olduğunu anlamak için?
Terim i savunmak yanlışı haksızlığı savunmak artık gözümde yeni Türkiye yi savunanlardan farkı yoktur.
bir şekilde gitmeli.
iyi günlerin hatırına

Gecen hafta tek değişiklikle mac alan koca imparatoru bu hafta 25te değişiklik yapmıyor diye elestiriyorsun he. Fm mi bu renkdas 25te o girsin bu ciksin. Hayat boyle işte insani bir haftada yola sokar. O yuzden düz olmak lazım. : )

Bu akşam yaptığı tek değişiklikle maçı kazandırdı ezbere yazmışsın.
arda en az 5 dakika topun bizde kalmasını sağladı fauller aldı oyunu harika soğuttu.
10 kişi kalmış takıma öyle soğuk bir adamı alıp risk alamazsın.
fm değil bu donk gir, ali yavuz gir pres yap oyunu kitle maçı bitir.
nefret gereksiz bir duygudur hayatı zindan eder adama vazgeç derim.

Puhah lol rofl lmao

Adam gibi bir yönetimle çalışamadı fatih hocam yanarım ona yanarım.
Mustafa Cengiz başkan iyi başlamıştı ama hastalığı sonrası bütün konuşmaları ve icraatlarıyla sıvadı resmen.
hasta diye açık konuşamadı bence Fatih hoca başkanı çok üzmek istemedi.
milli takım arasında bizim takım sadece dinleniyor çalışmıyor demek skandal
enik mi ulan Fatih Terim 2 dakika da koşarak gelecek?
süren zamanı
fiorentina da başkanla sürtüşme
Aysal zamanı
ve şimdi
ben hepsinde Fatih hoca yı haklı gördüm.
bunlar firavun demişti hoca evet firavunlar çoğaldı Fatih hocam ima dan anlamaz bunlar sülale bırakma dümdüz git

Çok merak ettiğim konulardan birisi ise senin elinde Luyi reis gibi bir azman var her duran topu niye istinasız on direğe kullandırıyorsun.

Bıktık yav artık. Her defasında sırf bu yüzden kontra yiyoruz. Maçta korner oldu mu mutfağa yiyecek içecek almaya veya lavaboya ihtiyaç molasına gidiyorum nasıl olsa gol olmaz diye.

Millet duran toplarla maç kazanıyor biz ise tehlikeli aksiyon bile yaratamıyoruz.

sent via GSC

Çok merak ettiğim konulardan birisi ise senin elinde Luyi reis gibi bir azman var her duran topu niye istinasız on direğe kullandırıyorsun.

Bıktık yav artık. Her defasında sırf bu yüzden kontra yiyoruz. Maçta korner oldu mu mutfağa yiyecek içecek almaya veya lavaboya ihtiyaç molasına gidiyorum nasıl olsa gol olmaz diye.

Millet duran toplarla maç kazanıyor biz ise tehlikeli aksiyon bile yaratamıyoruz.

sent via GSC
Liverpool korner olunca seviniyordur, aha ne güzel beleşten kontra fırsatı diye. Rakipler de aynısını bizim için düşünüyordur korner ve freekick kullandığımızda. Heriflere beleşten kontra fırsatı veriyoruz sürekli. Gol atalım diye gidip hiçbir tehlike yaratamadan mevzu bize kontra atak olarak dönüyor. Böyle bir saçmalık olabilir mi yav?

Seni bile delirtmiş demek ha şu uyuz futbolumuz.

sent via GSC
Yaw knk. Ankaragucu ile oynuyorsun. Takım zayıf, orta saha eksik. Istenilen oyuncular alinmadi gibi boktan bahanelere gerek yok. Ankaragucu lan. Eldeki milyonluk eseklerin 5leyip gecmeleri lazımdı. 1 puanla ligin dibindeler. Galibiyetleri yok.

Yani oynanan rezil futbolun bu macta izahı falan olamaz. Savunan adam var mı bakmadim yorumlara fazla. Ama bu mactada savunuyorlarsa, kendilerini sorgulamalari gerek.

Bugün de istifa etmemiş.

Adamın en büyük şansızlığı zımbacı şenol'un milli takımda iyi gitmesi.şenol hafif tökezlese kapağı atardı milli takıma. O "taraftara sözüm var" lafı fasa fiso.

bu sene iyice koyverdi
bir şekilde gitmeli.
iyi günlerin hatırına

"maçlara hazırlanmıyor basın toplantısında söyleyeceklerine hazırlandığı kadar"
Renkdaş olay bu işte. Hoca birilerine mesaj verme, başkanla uğraşma laf yetiştirme torun sevme vs işlerle uğraşıyor daha çok. Saha içinden ne olduğundan oyundan haberi işi yok artık taktik hazırlık analiz vs yok. Eski Terim yok bitmiş gitmiş yaş gelmiş 70e o da farkndadır bu yıl bırakmalı artık geçmiş ondan.

F5121 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt