- 26 Ocak 2013
- 24.977
- 16.603
- 1.768
Hayatımda Umut kadar kolpaterimci görmedim desem inanırsın herhaldumut gibi sözde terimciler fırsat kolluyor üstat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayatımda Umut kadar kolpaterimci görmedim desem inanırsın herhaldumut gibi sözde terimciler fırsat kolluyor üstat
Hayatımda Umut kadar kolpaterimci görmedim desem inanırsın herhald
Hayatımda Umut kadar kolpaterimci görmedim desem inanırsın herhald
Bence ikiniz de çakma terimcilersinizSami ajanın teki.Organizasyonu bozmaya başlamış bile.
Bence ikiniz de çakma terimcilersiniz
Not aldım bu beyanı.Ben iyi bir terimciyim.
Topla oynamada da daha gerideyiz.
İsabet çok önemli 1 puan orada kazanmışızTopla oynamada da daha gerideyiz.![]()

82 vs 81.İsabet çok önemli 1 puan orada kazanmışız![]()
atalay buna whatsappta yazsa hocam bugün 2 gol attım aferin aslanım benim derkiraya verdiklerini takip ediyor mu acaba
Elde olan gençleri oynatmayan adam kiraya verdiği topçuları izleme zahmetine girer mi sence?kiraya verdiklerini takip ediyor mu acaba

kiraya verdiklerini takip ediyor mu acaba
Kim Var acaba o özel ekipteözel bir ekip gün gün takip ediyor demişti bein röportajında. Hocayı burdan vurmaya calışmayın
özel bir ekip gün gün takip ediyor demişti bein röportajında. Hocayı burdan vurmaya calışmayın
Kim Var acaba o özel ekipte
özel ekip : @Kadir Ari
Sen buna inanıyon mu?özel bir ekip gün gün takip ediyor demişti bein röportajında. Hocayı burdan vurmaya calışmayın