Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim konusunda sana takıldığım için ofansif yazma bana yav. Takıldığımın farkındasındır umarım.

Futbolcuysan dikkat edeceksin abi kendine. Kimse sana eve tıkılıp kal demiyor da biraz daha özverili olmak lazım. 2 dir kulüpte covid+ çıkıyor ikisi de altyapıdan. Demek ki yeterince dikkat etmiyorlar
Sen de safını belli et kardeşim. Ne bu böyle bir o tarafta bir bu tarafta. Dönme dolaba döndün. @Umut Gül seni Kutsal Terimciler Birliği'nden dışladı. Ama bu gidişle Anti Terim'den de kovulacaksın.

Sen de safını belli et kardeşim. Ne bu böyle bir o tarafta bir bu tarafta. Dönme dolaba döndün. @Umut Gül seni Kutsal Terimciler Birliği'nden dışladı. Ama bu gidişle Anti Terim'den de kovulacaksın.
Belhandacılar Derneği olarak 2.üyemize kapımız açıktır gelen yönetime geliyo direkt

Ulan ben de gestapo ne aw diyerekten Google'ye yazdım. Allah sizi bildiği gibi yapsın.

seçim yapmaktan nefret ederim reis
162384.gif

Hocam eskiden daha amatör ruhluydu isyan eder, bir çözüm arayışı içünde olurdu.

Muhtemelen bu pandemi kendisini çok yordu, sene sonu kendisini alkışlayarak emekliliğe uğurlayalım.

Takıma yeni bir hikaye, yeni bir başlangıç lazım.

Bu arada ciddi kaliteli iş bilen profosyınellerden bir yönetim kurulmalı, iyi bir türk genç bir hocaylada anlaşılmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt