Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.903
- 28.132
- 1.933
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen buna inanıyon mu?
Üstad Ali Yavuz desemSizin gibi her fırsatta düşmanlık yapmıyorum. Efsanemizin beyanına tabi ki de inanıyorum
Hoca iyi oynadığımızı zannediyor. Ona da inanıyorsundur sen.Sizin gibi her fırsatta düşmanlık yapmıyorum. Efsanemizin beyanına tabi ki de inanıyorum

Üstad Ali Yavuz desem
nası yakalanmış covide onun oldugu kesin değil ki açıkladılar mı kiCovid olayından dolayı kızgınım ona. Arkadaşlarıyla florya sahilde martı süreceklerine evinde otursaydı onu savunmaya yüzümüz olurdu
Aciklamadilar da ne kadroda ne de idman fotolarinda varnası yakalanmış covide onun oldugu kesin değil ki açıkladılar mı ki
Martıya laf yok. Gayet eğlenceli bir araç.Covid olayından dolayı kızgınım ona. Arkadaşlarıyla florya sahilde martı süreceklerine evinde otursaydı onu savunmaya yüzümüz olurdu
Kus yemi yada kemik verin, dagilsinlar@Mehmet Tastemir
terim düşmanları basmış yine burayı üstat. I need backup
Terim konusunda sana takıldığım için ofansif yazma bana yav. Takıldığımın farkındasındır umarım.Martıya laf yok. Gayet eğlenceli bir araç.
Ek olarak, ne yapacak pandemi var diye kendini eve mi kitleyecek. Kaldı ki ordan bulaştığının da kesinliği yok. Hadi ordan bulaştı diyelim. Ordan bulaşmasa başka bir yerden bulaşacak. Kurtuluşu mu var bu işin? Lamı cimi yok. Herkes bu hastalığı kapacak. Kapmadığını sananlar da belki de ayakta atlattı haberi yok. Saçma yani şu yazdığın.
iskenderundaki cildiyeci doktorların az olması onu kötü etkiledi üstatonur bu aralar çok tehlikeli
emek vermiş geçen haftaki maç yorumumu bulmuşsun tebrik ederim hafızanı öncelikle.Gecen hafta tek değişiklikle mac alan koca imparatoru bu hafta 25te değişiklik yapmıyor diye elestiriyorsun he. Fm mi bu renkdas 25te o girsin bu ciksin. Hayat boyle işte insani bir haftada yola sokar. O yuzden düz olmak lazım. : )
Puhah lol rofl lmao
Ne tehlikemi gördün yav şimdiye kadar.onur bu aralar çok tehlikeli