Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan yoksa hocayi kacirdidilar da yerine Aykıt'ı mı getirdiler? Bunlar nasil laflar yaw?

tezat değil mi bir yönetimde aradığın her şey vardı adamda

rakiplere posta

federasyona posta

transferse transfer

hükümete posta

3 senede 2 şampiyonluk 2 şlde tur atlama

daha ne olsun

Daha başarılı olabilecekken kendi egosuna hocanın önünü kesip kulüpteki saadeti bozdu. Önce adam Kaka istemesine rağmen daha çok paraya Sneijder-Drogba yaptı, hocanın başarılarında adı iyice geriye düştükten sonra gönderme yollarını köşe bucak arayıp milli takım mevzusunda Galatasaray'ın 4 senesini çöpe attı. 3 sene üst üste ŞL yapmış kulübe 4. yılında Uefa'dan ceza aldırmasını söylemiyorum bile. Oktay hocaya filan da yaptığı tatsız işler vardı. Fazla başarının sarhoşluğuna girip Galatasaray'dan önce kendi isminin derdine düşen bir adamdı. Zaten arkasındaki esas ana faktörleri ilk yılının ardından kaybettiğinde nasıl yokuş aşağı yuvarlandığı da halen hatırlarımızda.

Daha başarılı olabilecekken kendi egosuna hocanın önünü kesip kulüpteki saadeti bozdu. Önce adam Kaka istemesine rağmen daha çok paraya Sneijder-Drogba yaptı, hocanın başarılarında adı iyice geriye düştükten sonra gönderme yollarını köşe bucak arayıp milli takım mevzusunda Galatasaray'ın 4 senesini çöpe attı. 3 sene üst üste ŞL yapmış kulübe 4. yılında Uefa'dan ceza aldırmasını söylemiyorum bile. Oktay hocaya filan da yaptığı tatsız işler vardı. Fazla başarının sarhoşluğuna girip Galatasaray'dan önce kendi isminin derdine düşen bir adamdı. Zaten arkasındaki esas ana faktörleri ilk yılının ardından kaybettiğinde nasıl yokuş aşağı yuvarlandığı da halen hatırlarımızda.

olanlari gayet iyi özetlemişsin. :tbr:

Her zamanki gibi başarılı olamayacağını anladığında yönetimle hirgür çıkaracak. Bunu fiorentina'da bile yaptı. Ayrılmak istedi ve kavga ederek kaçtı.

Ligin en iyi kadrosu var elinde. Geçen yıl da en iyisi vardı. Ama takım oynamıyor.

Geçen seneki ibbyi Terim yonetseydi muhtemelen ilk 5e giremezdi. Herkes de derdi ki hoca napsin kadro kalitesi bu derdi.

Rakibimiz sürekli kornerden gol atar veya gol pozisyonu yaratır. Bizim tamamen şans eseri golümüz oluyor yılda bir veya iki kez.

Bu bile Terim'in hoca olmadığının kanıtı.

Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

IMG_20201101_000123.webp

Tam da bu yüzden izlemiyorum, fb maçını bile izlemedim bir şeyler değişmeden de takip etme niyetim yok mesele takımın kötü olması vs değil bundan daha kötü günlerimizde oldu, o günlerde maddi manevi destek verdik ama bu artık başka bir şey. Bildiğin gerizekalı yerine konuyoruz, taraftar olmak enayi olmak demek değil bokunu çıkardılar artık. Nasıl olsa her şartta destekleyen var ya bey babaları devam etsinler böyle.
Aman bırak ağabey, kesinlikle görmemek daha iyi bu halini takımın. Ben de ilk kez 90 dakika izledim bu sezon keşke onu da izlemeseydim yine canım sıkıldı ve moralim bozuldu dediğin gibi düzen değişene kadar kendi haline bırakmak en iyisi bu sahada gördüğüm şey çok yabancı ve kendi sevgimle bağdaştıramıyorum bu ihaneti.

Yapacagin sey emre kilinci sola atmak,babeli diagneyle veya falcaoyla beraber forvete koymak.saga da belhandayi sürmek,feghouli olmayacaksa.ya da sekidikayi bi denemek.sonradan oyuna da ali yavuzu ve keremi sahaya sürmen lazim ve tabi ogulcan ve hazir olana kadar emre akbabayi da ayni sekilde oyuna almalısın.sen bunlarin cogunu denemedin.ve kotu yönetiyosun takimi,takim eksik olsa da. Emreyi sagda bitirdin,diagneyi beslemeyen oyuncular yuzunden taraftrin onune atiyosun.babelin diagneye destek olacagi belli forvette oynarsa,yapmiyosun.

Emre akbaba,babel ve falcaonun cezasahasinda bize yasatacagi saadetten haberin bile yok.yaziklar olsun.3u de forvet gibi oynamalı

Emre akbaba hazir olunca babel ve falcaoya cok yakin oynat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt