Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.859
- 109.699
- 4.878
Sıkmaya başladınız artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bir Terim düşmanı olduğum için Galatasaray'ın kazandığı maçları izleyemiyorum.
Terim muhalifleri eleştiriri yaparken Başak'ı yendiğimizi unutmamalı. Terimciler de an itibariyle Okan'ın Terim'den daha iyi top oynattığı gerçeğini gözden kaçırmamalı.
Terim düşmanları Okan'ın Türkiye'nin idare etmesi en kolay kulübünde çalıştığını ve tek işinin teknik direktörlük yapmak olduğunu da unutmasın bence.
Sadece Başak'ta başarılı olmadı ki. Antep'i 14-15'te kötü kadroyla ligde tutmuştu. Akhisar'da bizi ve fener'i yenerek kupa aldı. Rize'de iyi futbol oynattı. Göztepe'de ne yaptı tam takip edemedim.
Sadece Başak'ta başarılı olmadı ki. Antep'i 14-15'te kötü kadroyla ligde tutmuştu. Akhisar'da bizi ve fener'i yenerek kupa aldı. Rize'de iyi futbol oynattı. Göztepe'de ne yaptı tam takip edemedim.
Kötü TD demedim zaten. Ama Başak'ta yaptıklarının çok daha azını Beşiktaş'tan tenekeyle kovulan Avcı'nın da yapmadığını hatırlatmak istedim. Avcı'nın tek şanssızlığı sene ortasında kendilerine sınıf atlatan TD'lerini siyasi baskıyla kovan Trabzon yerine iyi kadrolu Terim Galatasaray'ıyla yarışmasıydı.
Terim muhalifleri eleştiriri yaparken Başak'ı yendiğimizi unutmamalı. Terimciler de an itibariyle Okan'ın Terim'den daha iyi top oynattığı gerçeğini gözden kaçırmamalı.
Su an ligde bircok hoca Terimden daha iyi top oynatiyor maalesef. Kovulan kpasa hocasi bile.
Lakin Okan iyi isler yapsa da cok da abartilacak seyler yapmadi henuz
Avcı bayağı dandik 1 herif. Ligde kaç sene uğraştı Okan'ın 1 senede yaptığını yapamadı. Okan Avrupa'da da Avcı'dan iyi ilerledi Başak'ta. Avcı kupa finalinde Aykut'lu Konya'ya kaybetmişti. Okan Fb'den kupa aldı. Fark burada biri winner öbürü loser. Avcı milli takımda da zıçtı batırdı. Kaç yaşına geldi tek kupası yok.
4 büyüklere gelmeden lig ve kupayı almak, oynadığı zamanın Bundesliga lideri Gladbach'ı dışarda yenmek, Sporting'i elemek, PSG'ye karşı iyi top oynatmak ve son olarak Manu'yu yenmek, gayet abartılacak şeyler bence.
Avcı sıfırdan takım aldı, Okan Avcı'nın yarattığı mirasın üstüne kondu. Başak'ta zaten Uefa kupasını hiç takmadı, ŞL'de iddaalı olduğu tek dönemde Sevilla gibi takıma karşı bence yakın dönemin en iyi Türk takım performansını ortaya koydu. İstanbul'da üstün oynadı, İspanya'da son dakikada eleyecek noktaya getirdi. Topu rakibe vermekle topu alınca fark yaratmak bence çok farklı işler ve Okan'ın da şu an o noktada çalıştırdığı takımlardan mütevellit Avcı'ya göre çok çok daha başarılı olduğu bir nokta olduğunu düşünmüyorum. Türkiye'de büyük takımlara karşı top oynamaya çalışıp iyi kadrosuna karşın hemen hemen her derbide rezil oldu, Avrupa'da geriye yaslanınca 2 maçtır kazanmaya yakın top oynattı. Top ayağındayken de yarı sahada fark yaratabilecek takımlar yapana kadar çok üstün bir hoca olabileceğini sanmıyorum. Saha içi yaptıklarından ziyade kafa olarak saha dışında konuştuklarının ise iyi bir yöne doğru evrildiği su götürmez.
Daha farklı oynatıyor ama Avcı dönemindeki kadro bence çok daha iyidi.Avcı sıfırdan takım aldı, Okan Avcı'nın yarattığı mirasın üstüne kondu. Başak'ta zaten Uefa kupasını hiç takmadı, ŞL'de iddaalı olduğu tek dönemde Sevilla gibi takıma karşı bence yakın dönemin en iyi Türk takım performansını ortaya koydu. İstanbul'da üstün oynadı, İspanya'da son dakikada eleyecek noktaya getirdi. Topu rakibe vermekle topu alınca fark yaratmak bence çok farklı işler ve Okan'ın da şu an o noktada çalıştırdığı takımlardan mütevellit Avcı'ya göre çok çok daha başarılı olduğu bir nokta olduğunu düşünmüyorum. Türkiye'de büyük takımlara karşı top oynamaya çalışıp iyi kadrosuna karşın hemen hemen her derbide rezil oldu, Avrupa'da geriye yaslanınca 2 maçtır kazanmaya yakın top oynattı. Top ayağındayken de yarı sahada fark yaratabilecek takımlar yapana kadar çok üstün bir hoca olabileceğini sanmıyorum. Saha içi yaptıklarından ziyade kafa olarak saha dışında konuştuklarının ise iyi bir yöne doğru evrildiği su götürmez.
İşte UEFA Kupası'nı niye takmıyor? Batdal'la UEFA maçı oynadığını hatırlıyorum. Avcı'nın Sevilla ve Brüj maçları iyiydi evet. Okan için derbi ve oyun eleştirilerine katılsam da Avcı'ya göre bayağı üstün bir hoca olduğunu düşünüyorum.