- 19 Haziran 2011
- 2.497
- 542
- 1.373
Duygusalliğa gerek yok yollayin şu terimi....
Getirin bi Alman futbol izleyelim yaa.......
bu kadarmi basiretsizsinizz
Getirin bi Alman futbol izleyelim yaa.......
bu kadarmi basiretsizsinizz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamlar karabag macina b takimla ciktilar. Bir de evdelerdiYorgun Sivas da extra olmasin.
Fatih Terim; Marcao ve Saracchi'den fedakarlık istedi:
Bu zor deplasmanda size ihtiyacım var. Sonra bir milli ara olacak. Risk almak için uygun bir zaman. Şimdi risk alınmazsa ne zaman alınacak?
Görüşmenin ardından iki oyuncu da kadroya alındı.
Milliyet
Maçı tamamlayamaz: 1.75Oooo Saracchi oynuyor mu?
Cok iyi haber
Tarih versem de sen hirslanmadigin müddetçe bi bok olmaz hocam.2012deki gibi zemin,az gözünü aç ve gör
Insallah bile diyemiyorum,surekli sıcistayız reis,kalkmaya vakit olmuyo ki havalanakbu ay uçuşa geçtiğimiz ay
Bana 10 parağraf yazı yazdırıyon sonra cevap vermiyon. Yuhbu ay uçuşa geçtiğimiz ay
Bana 10 parağraf yazı yazdırıyon sonra cevap vermiyon. Yuh

Neye cevap vermedimdediğim şeye cvp vermedin
hocanın oynattığı en iyi maç![]()
Tekrar izledim de onyekuru ve belhanda boş alanlara biraksaymis 7 olurmusUlan 6-0'ın öcünü alacağımız maçtı da, Onyekuru beyinsizi sağolsun.
Neye cevap vermedim
Ben her şeye cevap verdiğimi düşünüyorum. Cevap vermediğimi düşündüğün kısmı neresipostta spesifik bişey sormuştum sen genel ft değerlendirmesi yaptın o yüzden cvp yazmadım
Ben her şeye cevap verdiğimi düşünüyorum. Cevap vermediğimi düşündüğün kısmı neresi