Hasan Soysal
Tecrübeli Üye
hoca allah aşkına geçen sene son dakika gol yiyerek puan kaybettiğimiz maçların haddi hesabı yok. maçın gidişatı belli neyi bekliyorsun anlamıyorum. oyuna müdahale etmek bu kadar zor olmasa gerek.
Oyuncu kazanacağım derdine girmediği sürece Türkiye'de rakipsiz bir hoca. Bir de şu duran toplara hem hücumda, hem de savunmada çalıştırsa iyi olacak. 20 tane korner kullandık 1 tehlike yaratamadık, hıyar ağaları 3 dakikada 2 gol atabilecek pozisyon getirdiler. 9 numarada da sağlıklı kaldığı müddetçe Babel'den vazgeçme hocam, Diagne-Falcao'dan bir halt olmaz.
Her zaman ki gibi yine saskin, ne yapmasi gerektigini kendisi de bilmiyor. Yanlis yaparim korkusuyla oyuna mudahale etmekten aciz.
Feg'i kazanmış gibi duruyor. İnş böyle oynamaya devam eder
O ikisinin ....Ben Falcao-Diagne'den bahsediyorum. Feghouli'nin kazanılacak bir şeyi yok. Zaten bu takımın hiçbir şekilde vazgeçilemeyecek 5-6 adamından birisi.
Yapma be kardesim. Adam hic bir sorumluluk almadan gelen her topu saniyesinde ayagindan cikariyor cogunlukla da geriye ya da yana. Ne adam eksiltmeye calisir ne birilerini pozisyona sokar. Gittigi kontrada bile isteksizliginden guzelim pozisyonu eline yuzune bulastirdi. Gecen senelerde yuzde doksanbes gol yapardi onu.Feg'i kazanmış gibi duruyor. İnş böyle oynamaya devam eder