Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapma be kardesim. Adam hic bir sorumluluk almadan gelen her topu saniyesinde ayagindan cikariyor cogunlukla da geriye ya da yana. Ne adam eksiltmeye calisir ne birilerini pozisyona sokar. Gittigi kontrada bile isteksizliginden guzelim pozisyonu eline yuzune bulastirdi. Gecen senelerde yuzde doksanbes gol yapardi onu.

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Üstat bu sene oynadığı diğer maçlara nazaran beğendim ben ya belki beklentim düşük diye gözüme iyi gelmiştir bilemiyorum

hocam sen bize fazlasın bence bırak galatasarayı. Bu nankörlere yaranamazsın. Bunları lazım yaranmak için.

Örnek Başımdızdakiler bak ülkenin içine ettiler 18 yıldır başımızdalar. Yaranamazsın hocam olmaz.

Hocam dünyaları kazanmışsın, uçuyor kaçıyor şampiyonlar ligini alır dedikleri fenerle 1 puan fark var. Hele hele ki bu kağnı gibi top oynayan adamlarla. Ama olmaz hocam olmaz. Sen bizi bırak

Bunlara rikerink, hamzaoğlu, mancini, tudor falan lazım. Senin neyine Galatasaray. Hocam vallaha bırak git ya
Kim nerde demiş fb şampiyonlar ligini alır diye onu diyen hangi akıllıymış ayrıca 18 senedir diye eleştirdigin kesimde lidere tapıyo onlarda tayyibin her yaptıgına eyvallah diyo terim eleştirilemezmi birazda yanlış yapıyo deyin herkes suclu terim haric AKP lilerde aynı kafada

Ilk yari son 10-15 dakika mala baglayana kadar begendim takimi. Arda ya niye 90 dakika tahammül etti anlam veremedim, herif nefessizlikten sahada yigilip kalacakti az kalsin.

Oyuncu degisiklikleri ve özellikle degisiklik zamanlari hala cok sikintili, niye bu kadar inat ediyor uzun uzun beklemekle anlamak güc. Sivas tahmin ettigimden daha kötüydü bugün. Kötü performanslarini gölgede birakan tek sey hal ve tavirlariydi. Serefsiz köpekler.

Kim nerde demiş fb şampiyonlar ligini alır diye onu diyen hangi akıllıymış ayrıca 18 senedir diye eleştirdigin kesimde lidere tapıyo onlarda tayyibin her yaptıgına eyvallah diyo terim eleştirilemezmi birazda yanlış yapıyo deyin herkes suclu terim haric AKP lilerde aynı kafada
benim mesajlara bakarsan geçenlerde yeter artık hocam bırak dediğim de olmuştur. Ancak takımın kötü olduğu ortada( ha bunda pay olarak terimin etkisi yok mu elbette var) bu kötü takıma rağmen liderle 1 puan fark var.
Burada terimi itin gtune sokan mal yerine koyan hiç bir şey bilmediğini iddaa eden arkadaşlar var benim sözüm onlara. yoksa eleştiri elbette olacak olmazsa zaten sıkıntı vardır..

Tekrar söylüyorum yanlışları elbette var haklı olunan çok fazla konu var ancak bu yönetime rağmen adam hala takımımızı dimdik ayakta tutuyor.
Bu adam öyle her gelenin rahat rahat geniş geniş laf söyleyebileceği kadar çapsız bir adam değil umarım anlatabilmişimdir kardeşim

Ilk maclarda basarili oldugumuz orta saha düzenine döndük,üstüne birde falcao yerine daha hareketli bir babel ile oynadik yani daha etkili olduk Bana göre

Yapilan puan kaybindan sonra hemen oyun duzeninden vaz gecmemek lazim,bu takimin oynayacagi en iyi ilk 11 bu zaten

Bu sekilde devam edecegiz buyuk ihtimal tekrar ilk haftalardaki gibi güclü bir Galatasaray izleyecegiz

Oyuncu degisiklikleri konusunda sikintilar var umarim farkina varmistir hoca

Değişiklik konusunda geç kalıyor tamam da oyuna girenlerin alayı çöp hiçbir olumlu katkıları yok skor o durumdayken ayağında top tutabilen 2 3 pas yapabilecek adamlar lazım o isimler zaten oyundan çıktı(feghouli, babel. ardanın da pili bitti).
Ömeri, Eteboyu oyuna alsan sana ne katacaklar iki pas yapamayan adamlar belki Akbaba daha erken girebilirdi

hocam sen bize fazlasın bence bırak galatasarayı. Bu nankörlere yaranamazsın. Bunları lazım yaranmak için.

Örnek Başımdızdakiler bak ülkenin içine ettiler 18 yıldır başımızdalar. Yaranamazsın hocam olmaz.

Hocam dünyaları kazanmışsın, uçuyor kaçıyor şampiyonlar ligini alır dedikleri fenerle 1 puan fark var. Hele hele ki bu kağnı gibi top oynayan adamlarla. Ama olmaz hocam olmaz. Sen bizi bırak

Bunlara rikerink, hamzaoğlu, mancini, tudor falan lazım. Senin neyine Galatasaray. Hocam vallaha bırak git ya
Hocanın yokluğunda kuşların altında ezilmeye alışmışlar.. E hoca da ezdirmeyince çemkiriyorlar haliyle..

Değişiklik konusunda geç kalıyor tamam da oyuna girenlerin alayı çöp hiçbir olumlu katkıları yok skor o durumdayken ayağında top tutabilen 2 3 pas yapabilecek adamlar lazım o isimler zaten oyundan çıktı(feghouli, babel. ardanın da pili bitti).
Ömeri, Eteboyu oyuna alsan sana ne katacaklar iki pas yapamayan adamlar belki Akbaba daha erken girebilirdi
8 mac oynandi, sonradan oyuna girip gol atan veya asist yapan tek oyuncu var; o da Basaksehir macinda Babel. Futboluyla zaten Babel ilk 11'in degismez oyuncusu oldu. Velhasil kelam kulübede skor katkisi yapacak oyuncu yok. Demekki hücum oyuncusu yok. Bu demek oluyor ki kafadan sonradan oyuna girenlerle 2 kisi eksik oynuyoruz ve mahkum oynuyoruz. Hem top tutamiyorlar, hem kosmuyorlar.

8 mac oynandi, sonradan oyuna girip gol atan veya asist yapan tek oyuncu var; o da Basaksehir macinda Babel. Futboluyla zaten Babel ilk 11'in degismez oyuncusu oldu. Velhasil kelam kulübede skor katkisi yapacak oyuncu yok. Demekki hücum oyuncusu yok. Bu demek oluyor ki kafadan sonradan oyuna girenlerle 2 kisi eksik oynuyoruz ve mahkum oynuyoruz. Hem top tutamiyorlar, hem kosmuyorlar.
Skor bu durumdayken kontraya hızlı çıkıp gol atabilirsin, pas yaparak tempoyu düşürürsün yani top sende kalır. Değişikliklere bak Ömer Etebo Diagne. Diagne ne top tutabilir ne savunma arkasına koşu atar. Ömerle Etebo 2 pas yapıp takımı rahatlatamaz, savunma arkasına top da atamaz. Ben olsam Babeli ve Feghouliyi çıkarmazdım. Arda çok yorulmuştu onun yerine Oğulcan tarzı koşucu biri olabilirdi

Skor bu durumdayken kontraya hızlı çıkıp gol atabilirsin, pas yaparak tempoyu düşürürsün yani top sende kalır. Değişikliklere bak Ömer Etebo Diagne. Diagne ne top tutabilir ne savunma arkasına koşu atar. Ömerle Etebo 2 pas yapıp takımı rahatlatamaz, savunma arkasına top da atamaz. Ben olsam Babeli ve Feghouliyi çıkarmazdım. Arda çok yorulmuştu onun yerine Oğulcan tarzı koşucu biri olabilirdi
Sag tarafa Sekidika, sola Ali Yavuz'u koy, ileri geri kossunlar iste önde Babel kalsin. Orta sahayla fazla oynama, Donk'u koy en kötü ne bileyim Etebo kötü oynadi ama Ömer Bayram'i koyma, Etebo'yu sol ic yap. Taylan'la birlikte ayni bölgede oynuyor gibi görünüyor ve ikisi toplamda 1 adam etmiyor. Babel cikinca stoperler bile öne cikti rahatca. Goiano'nun tac atislariyla bile tehlike yarattigini gördük. Bekleri kanat gibi oynarken biz merkezde bir kuru kalabalik yaratip bir sekilde yapisik oynayip süreyi eritmeyi düsündük. Böyle taktik olmaz. Pas yapacak elemanlar yoruldu ama sen birini mecburen oyuna tutman lazim, bu oyun görüsü olmayanlari hep bir arada oynatinca rezil oluyoruz.

kötü futbola ragmen 8 macta 16 puan iyi

benim mesajlara bakarsan geçenlerde yeter artık hocam bırak dediğim de olmuştur. Ancak takımın kötü olduğu ortada( ha bunda pay olarak terimin etkisi yok mu elbette var) bu kötü takıma rağmen liderle 1 puan fark var.
Burada terimi itin gtune sokan mal yerine koyan hiç bir şey bilmediğini iddaa eden arkadaşlar var benim sözüm onlara. yoksa eleştiri elbette olacak olmazsa zaten sıkıntı vardır..

Tekrar söylüyorum yanlışları elbette var haklı olunan çok fazla konu var ancak bu yönetime rağmen adam hala takımımızı dimdik ayakta tutuyor.
Bu adam öyle her gelenin rahat rahat geniş geniş laf söyleyebileceği kadar çapsız bir adam değil umarım anlatabilmişimdir kardeşim
Eleştirmek başka hakaret başka bende terimin sezon sonu gitmesi gerektigini söylüyorum hakaret etmeden herkes eleştirilir benim kızdıgım körü körüne savunmak

Şu yorumlara hastayım

Oyuna girenler çöpmüş....
Oyuna girenleri kim aldırdi önce onu söyleyin?
Senelik 500 milyon lira maaş verip 3 senede bu kadroyu bu hale kim getirdi?

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Eleştirmek başka hakaret başka bende terimin sezon sonu gitmesi gerektigini söylüyorum hakaret etmeden herkes eleştirilir benim kızdıgım körü körüne savunmak

Katiliyorum

Ne körü körüne savunmak lazim, ne de körü körüne nefret etmek lazim.

Elestirilecek cok sey var, ama isler iyi gittiginde de hakkini vermek gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt