Hazirlik maci ha
Proflardan daha iyi bildiginizi sandiginiz topic hususunda noksanlik cekmiyorsunuz mashallah
Proflardan daha iyi bildiginizi sandiginiz topic hususunda noksanlik cekmiyorsunuz mashallah
bir keyword listesi cikar ya da bir taslak senin asabini bozmayacak entryler girelim. Mesajimda ne gordun de bu tarz bir post girdinHazirlik maci ha
olabilir bilmiyorum.kendi nerde ki reis bodrumda mı acaba![]()
bir keyword listesi cikar ya da bir taslak senin asabini bozmayacak entryler girelim. Mesajimda ne gordun de bu tarz bir post girdin
Bence hazirlik macina gerek yok. Gecen bir yaptik Marcao-Dervisoglu yalani cikti. Bugun Jimmy Harun'un kemigini kirmis. Habire her yerden covid cikiyor zaten. Tek sıkınti izin gununde topcularin saga sola gitmesi engellenmeli. 1 gun idman 1 gun tatil yapsak boyle ucamazlardi en azindan.
Ugurun onerisi en dogrusu. ben taylan ve marcaonun fotoyu gordukten sonra o entryi girdim. Idman>hazirlik maci> tatilYes
Bi de ifbde bi dunya topcu var sans bulmayan. Bizde oyle bisey de yok
Onlar yapsin napalim yani
Bunun icin hocaya ogut fln
Davala, Necati, Riera, Levent ne ise yariyor?FT tatile cikar tabi. 70 yasina gelmis. Bu isi yapacak enerjisi kalmamis. Taraftar da ne soylese inaniyor. Adam deli mi? Tatil yapmak, pasta kesmek, survivor izlemek varken.

kudurmaya devam
ne bilembatistuta ile terim birlikte miymis fiorentinada
terimle oynamadi diye biliyorum terim soyletmis gibi herifene bilem
Geldigi yaz Batigol Roma'ya gitti ve gider gitmez Roma sampiyon oldu. Roma Fio maci da 4 1 mi ne bitmisti, 1 tane de atti. Ya soyleyen ya da yazan yalan soyluyor.batistuta ile terim birlikte miymis fiorentinada