Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam takım öndeyken üç oyuncu değiştirdi ritmi bozdu hata yaptı kabul etmeyen yoktur. Oraya saplanmamak lazım bugün iyi şeyler de görüldü. Ben uzun bir aradan sonra Sevgili hocamın doğru yolda olduğunu gözlemledim. İlk yarıda ki oyun şahsımı fazla fazla ümitvar etti. İstatistik ortalaması ifadesine de katılıyorum. Oyuncuların beceriksizliği ve Lung'un performansı gölgeledi her şeyi...

Rize'de de muhtemelen kayıp puanlar olacak ama bu oyunda sabredersek bir çok kilidi kırmayı başarabiliriz.

Fatih Terim'i eleştiren bir tayfaya bu zamana kadar hep kızmıştım ama artık yavaştan hak vermeye başladım kendilerine adamların bir bildikleri varmış demek ki bence de artık Terim iyiden iyiye çatırdamaya başladı. Evimizde Kayseri'ye kaybettiğimiz puanın %90'ı kendisine yazar. Oyuncuların suçu %10 çünkü oyuncuları oynatacak olan sensin doğru oyuncuları sahaya sürecek doğru taktik verecek doğru antrenman yaptıracak. Ben Terim'in oyuncuları antrenmanlarda gerçekten çalıştırdığına inanmıyorum. Dedikleri gibi ayak tenisi oynatıp oynatıp geri evlerine yollatıyor demek ki gerçekten. 1-0 öne geçer geçmez komedi gibi, şaka gibi yaptığı 3 oyuncu değişikliği maçı resmen 10 kişi kalan takımın eline verdi. Kenardan bağırma çağırma yok, motivasyon konsantrasyon yok, oyunculara uyarı, ikaz falan yok, sinema izler gibi izledi maçı resmen eskiden öyle miydi hoca maç sonunda gömleği terden sırılsıklam olurdu şimdi gazı kaçmış kola gibi kabak tadı vermeye başladı yorgun bitkin eski şevkini hevesini kaybetmiş bunun altında en çok da yönetime olan güvensizliği yatıyor bence.

Heyecan yok
Tutku yok
İstek yok
Kafada bitirmiş kariyeri, tabi bunda yönetimin hocanın isteklerine karşılık verememesi ve idare et hoca mantığını empoze etmesi olabilir.

Bence hocanın tek derdi gelmişim 70 yaşına

Alabildiğimi alayım vakit geçireyim kafası

istifa etmeye cesareti de yok çünkü taraftara söz verdi
Şu saatten sonra tek beklentisi kovulmayı beklemek ardından inzivaya çekilmek

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu seneye kadar bir şey demek istemiyordum mevcut federasyon uygulamaları, yönetim aczi nedeni ile ama bu sene o kadar belli oluyor ki hoca da kafasında bitirmiş teknik direktörlüğü. Er geç olmadan bence veliahtını tayin edip koltuğu bırakmalı.

Biz gencler maçından sonra (17 18 sezon)beyaz bayrak sallayanlari cok iyi hatırlıyoruz hocam.

Biz sana inandık güvendik. Seninle hep başardık yine başaracağız.

anti - anti terim

Heyecan yok
Tutku yok
İstek yok
Kafada bitirmiş kariyeri, tabi bunda yönetimin hocanın isteklerine karşılık verememesi ve idare et hoca mantığını empoze etmesi olabilir.

Bence hocanın tek derdi gelmişim 70 yaşına

Alabildiğimi alayım vakit geçireyim kafası

istifa etmeye cesareti de yok çünkü taraftara söz verdi
Şu saatten sonra tek beklentisi kovulmayı beklemek ardından inzivaya çekilmek

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Verdigi sözün ne degeri var ki su durumda? FT’yi Galatasaray’dan baska bir yer kapidan bile sokmaz. 2000’de Italyanlar istediginde sözüm var deseydi bir degeri olurdu. 2013 tüpcü’ye benim bir sözüm var dese degeri olabilirdi. Her yerden azledilmis. Ülkede istenmeyen Adam ilan edilmis. Sanki biraksak havada kapacaklar da, sözü varmis gibi artistlik yapmanin alemi yok.

Buradaki futbol cahilleri inat ins her mac bu ve sivas macindaki gibi oynariz. Boyle oynarsak zaten sampiyonuz.
Hahahahahaa
Gerçekten futbol cahilinin önde gideni, sensin be Renktaş.

Yorgun bitik Sivas'a karşı harbi harbi top oynadığımızi sandiysan eğer seni ayak tenisi izlemeye davet ediyorum.
Sivas maçında arda ve belhanda yürüyerek adam geçiriyordu o derece bitik bir takım ve UEFA maçı sonrası yorgunluktan yerde sürünen oyuncular vardı karşımızda.

Küme düşmüş ama pandemi sebebiyle ligde mücadele eden ve kadrosu 2.lig oyuncularından geçilmeyen, 50 yaşında Fernandes'ten medet uman Kayseri'ye karşı kendi sahanda kazandığın 3-5 pozisyona,
anca futbol ile alakası kalmamış Avrupa futbolundan uzak biri gurur duyar.

Bu takım hocasiz bile şampiyon oldu.
Öyle emekliliği gelmiş ego sahibi kişilere muhtaç değil.
O kişilere, siz biatçi tayfa muhtaçsinkz

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Son düzenleme:
Fatih Hoca bekliyor ki ikinci yarı Onyekuru gelsin, birileri topu önüne atsın da gol pozisyonuna girelim.
Bu mudur yani futbol mentalitesi? Ben hocanın yeni futbol tarzına uygun taktikler geliştirmediğini düşünüyorum.
Dün rakip 10 kişi ve 2 tane tüm hava toplarını alan stoperleri olmasına rağmen ısrarla orta açıldı.
Ayrıca müthiş maç çıkardığımız da yalan. Girilen pozisyonlarda Emre Akbaba'nın hariç net gol pozisyonumuz yoktu.

bu yönetim gidene kadar hocayı suçlamam demiştim hala görüşüm sürüyor. Oyuncu değiştirmeleri bu sene çoğu kez hatalı o eleştiri çok doğru. Alanya maçında 10 kişi müthiş oynarken 82.dakika Diagne-Babel yapıp adeta zaten yorulmuş takımı iyice yok etti. Halbuki o maçta 1 puan hiç kötü değildi. Dünde aynısı oldu.

2020-10-02 (170).webp

Acaba yine hafta içi tatile filan çıkıp Oyunculara 3 gün izin vermiş midir!?

Kolay değil 10 kişi kalmış Kayseri'den kendi sahanda 1 puan almak!

Garipler, Çok yoruluyorlar birde milyonları harcayacak zaman bulamıyor!

Şöyle 2 günlük izni hak ettiler.
Şimdi bodrum da hava fena değildir rüzgar vardır ama sorun değil.

bir an evvel
KURTULSAK !!

Acaba yine hafta içi tatile filan çıkıp Oyunculara 3 gün izin vermiş midir!?

Kolay değil 10 kişi kalmış Kayseri'den kendi sahanda 1 puan almak!

Garipler, Çok yoruluyorlar birde milyonları harcayacak zaman bulamıyor!

Şöyle 2 günlük izni hak ettiler.
Şimdi bodrum da hava fena değildir rüzgar vardır ama sorun değil.

bir an evvel
KURTULSAK !!

Allah ailene sabir versin

Kolay is degil cennetlik insanlar belli ki
varsa tabi cevrende birileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt