Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 gün önce bu çocuklar oynasın diyenler şimdi aslar oturduğu için hocaya cavlayacak ama forma adaletini anlasam da 2. yarıya Belhanda'yla başlamamak kötü bir karardı. 90 dakika boyunca hiçbir şekilde üretilememiş maçta devre başı ve maç sonu yenen goller de tembelliğin cezası gibi oldu. Bununla geçmiş olsun diyelim ama bu yumuşak orta sahayla Belhanda'nın her türlü 11 olması gerektiğini kabul edelim.

Bu hafta bir şey demiyorum, haftaya da böyle olursak gerekeni söyler cezamı alırım, içi geçmiş ulu taktisyene...

3 gün önce bu çocuklar oynasın diyenler şimdi aslar oturduğu için hocaya cavlayacak ama forma adaletini anlasam da 2. yarıya Belhanda'yla başlamamak kötü bir karardı. 90 dakika boyunca hiçbir şekilde üretilememiş maçta devre başı ve maç sonu yenen goller de tembelliğin cezası gibi oldu. Bununla geçmiş olsun diyelim ama bu yumuşak orta sahayla Belhanda'nın her türlü 11 olması gerektiğini kabul edelim.
şizofren'in emre akbaba'dan iyi olması şaşırtıyor

Karagumruk orta sahamizi baski yapip kapatmisti

Bunun icin bu tarz takimlara karsi Belhanda gibiler lazim, katiliyorum

Ben hala umutluyum, 1 kotu mac gecen haftalardaki oyunu silmez, ama devre arasi 2-3 topcu gelmezse sezon cok uzun surer

takımı ateşlemek için bilerek atıldı bence.

aslında işe yaramadı değil. daha fazla tehlike ürettik sonrasında. ama 1-1'den sonra saldırmak pek akılcı bir iş olmadı.

emre akbaba'yı 11'den kesmesi gerek. oynayamıyor adam.

Hoca niye eleştiriliyor . Degisiklikler çok güzeldi. Özellikle Omer Bayram sol bek değişikliğini çok beğendim çünkü hoca ceza sahası kalabalık olduğu icin Omerin muz ortalarından faydalanmak istedi.

Zaten giren üc oyuncuyu gören hocanin capindan anlar, emekli olmus arda, nbasi kesilmis tavuk gibi sag sola kosan ömer birde cani isterse oynayan belhanda, simdi diyeceksiniz yedekte iyi oyuncu var da hoca mi girdirmiyor , bende derim ki arda gibi emeklileri aldiriyorsa yedekte oyuncu yok hikayesi hocaya yazar.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Dersine calismamis. Ben Karagumruk nasil fazla bilmiyorum ama benim bilmemem dogal. Bu Karagumruk'u boyle bilseydim kesinlikle Luyindama ile baslardim. Adamlar bizi fiziken ezmisken sahada Luyindama gibi birisi arada bir " ne oluyor burada, nereye gidiyorsun" gibi mudahele yapardi.
Ikinci yariya mudahelesiz baslamasi hataydi.
Bir de Allah icin 3 oyuncuyu ayni anda degistirmeyi biraksin. Sanki biz sistem takimiyiz gibi 3 girip 3 cikacak ayni oyun devam edecek mi? O 10 15 dakikalik bocalamanin sebebi 3 oyuncu birden degismesi. Ayni hata Kayseri macinda da oldu. Iyi hatirlayin o maci da.

kazanan takım bozulmasıncılar hocaya sallıyor hocaya sallanacak tek nokta şu değişikliklerin zamanı ve agresif tavırı

Hocam Allah kolaylık versin. Bu taraftarla zor. Az biraz muhaliftim sana geçmişte ama sonuna kadar tam destek bu saatten sonra.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt