Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dersine calismamis. Ben Karagumruk nasil fazla bilmiyorum ama benim bilmemem dogal. Bu Karagumruk'u boyle bilseydim kesinlikle Luyindama ile baslardim. Adamlar bizi fiziken ezmisken sahada Luyindama gibi birisi arada bir " ne oluyor burada, nereye gidiyorsun" gibi mudahele yapardi.
Ikinci yariya mudahelesiz baslamasi hataydi.
Bir de Allah icin 3 oyuncuyu ayni anda degistirmeyi biraksin. Sanki biz sistem takimiyiz gibi 3 girip 3 cikacak ayni oyun devam edecek mi? O 10 15 dakikalik bocalamanin sebebi 3 oyuncu birden degismesi. Ayni hata Kayseri macinda da oldu. Iyi hatirlayin o maci da.
3 degil 4 oyuncu degismeliydi ama girenlerin ikisi yanlis oyuncu olunca öyle oldu (arda-ömer ikilisinin galatasaray'da yeri yok).

Hocam bugün kötü bir maç çıkardın malesef ama bu takımı tekrar toparlayacak olan da sensin,transferde de nokta atışı yapabilirsek şampiyon yapıcaksın bu takımı inşallah inanıyoruz sana

Birden fazla hatası var.

1. Oyuncularımız kapanan savunmaları açamıyorlar. Kendisi bunun farkında ama penaltı veya erken gol atmadan halledemeyeceğimizi de biliyor. Bu yüzden takıma orta açmalarını emrediyor. Santraforumuzun kafalara çıkamadığını kabul etmiyor. Adam topta saklayamıyor diğeri zaten 59 maçının 30'unu sakat geçirecek. Tek çare fenerbahçeye karşı yaptıgın uzun top ve defansif kontralar ile maçı kazanmak. Tabi onyekuru ve seri gibi adamların yok. En azından bunu sekidika ve marcao ile yapabilirsin.

2. Donk'un hatasını görmeyene kadar luyindamayı oynatmaması.

3. Sekidika en azından araya kaçabiliyor, bu adam suçunu anlamış değilim.

4. Ezber oyuncu değişiklikleri ve geç oyuncu değişiklikleri.

Yüce imparatorumuz; bu diagne denen embesil ile ömer bayram denen kazma futbolcu filan değiller. Bunları oynatmaktan vazgeç artık gadanı alıyım...

Her koşulda , sonuna kadar destek
Hocaya altın tepside mükemmel bir kadro sunulmadı !
Tam tersi yedek kulübesinde oturması bile şüpheli isimlerden her hafta 11 çıkartmaya çalışıyor
Ara transferde yönetim aklını başına alıp gerekli hamleleri yaparsa güzel şeyler olacaktır

Burda kac aydir ali yavuzla ogulcanla cik diye kafa utulediniz simdi neden oynuyor oluyor. Saglik olsun toparlar yine sampiyonluga gideriz insallah

Sayın hocam bu maç direk sana yazar başkasına değil.. bu inadin nedir ? İlla gol mü yememiz gerekiyor değişiklik için neden 2. Yarı aynı kadro çıktık maça ? Neden tek bir düzgün orta acamiyoruz ? Neden her duran top rakibe gidiyor ?Neden takımda sut çekmeyi bilen yok sivasta 30 metreden fişek gibi vuran kılınça 4 ayda ne oldu?

Son 7 maçta, 5 Galibiyet, 1 beraberlik, 1 Mağlubiyet almışız.

14 Gol atıp, 5 gol yemişiz.

Son 3 yılda da 2 defa şampiyon olmuşuz.

Bu adama nasıl emekli ol git diyelim yaw.

Ben bırakıyorum artık diyene kdr kalmalı. Bunu terimi sevmeyen biri olarak söylüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt