- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
koronavirüsten sonra kendi cezasini bahane edip sezonu kapatmaz umarim. hadi sergen neyse de erol'a kupa falan veremez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocayı bu maç için eleştirmiyorum çıkardığı kadroda yaptığı değişikliklerde hatalı değildi bana göre her maçı kazanamayız
Ama son 3-5 maçtır baya gergin sinirli,acaba şekeri falan varda evde marşmelovmu vermiyolar adama napıyolar
ben aslında biraz sevindim bu 3-5 maçlık sinirine bunun sebebi hoca 2-3 senedir sürekli oyuncu aradı sistem aradı onu aradı bunu denedi derken ilk kompakt yani görmek istediğimiz gs gibi oynayınca takım hoca inanılmaz mutlu oldu ve sevindiBu maçta bence de taktiksel olarak bir hatası yoktu. Maça doğru 11'le çıktık ve olabilecek en iyi değişiklikleri yaptı. Tek sıkıntı dediğiniz gibi yine sinir krizine girip atılmasıydı.
Bos yapmissin. Avciyi Terim paso tokatladiSenden değil hoca top toplayıcı bile olmaz.
Arda ve Ömer gibi bitik oyunculardan medet uman adamın lisansını yırtıp tekmeyi basıp postalayacaksin.
2-3 hafta dandik ve yorgun takımlara karşı beleş penaltılar ile maçları alınca Burdaki futbol cahilleri ve biatçılarin seni birşey sandı ama azıcık önde basan eli düzgün bir takım karşına çıkınca balonunun patladı.
Karbonat ve avcı ne kadar balonsa sen onların 5 katı balonsun arkanda satılmış kalemler ve sucukcular olmasa seni o koltukta bir saniye tutmazlar BAL Ligi'nde bile hocalık yapamazsın.
Takımı tonla çöp doldurdu Buradaki bazı biatcilar ise hala hocanın elinde güzel kadro mu var diye seni savunma enayiliğin de bulunuyor.
Oysa ki kadroyu ve paraları senin mundar ettiğini bir türlü göremiyorlar.
Bunlar daha fragman avcı ve Sergen seni tokatlayinca belki buradaki futbol cahilleri biraz gerçekleri görür.
KURTULSAK !!
takımı ateşlemek için bilerek atıldı bence.
aslında işe yaramadı değil. daha fazla tehlike ürettik sonrasında. ama 1-1'den sonra saldırmak pek akılcı bir iş olmadı.
emre akbaba'yı 11'den kesmesi gerek. oynayamıyor adam.
Şemsiye satıcılarını bilir misin ahbertbi maç kaybettik diye neler yazmış yine
boş