Olur öyle şeyler. 3 yıl boyunca düzenli şekilde hakkın yenip rakiplere çalınmayan düdükler ve çıkmayan kartlar sana çıkarsa bir yerde patlarsın, hoca iyi bile dayandı. Ayrıca federasyonda da bir hükmümüz olsun demiyor muyuz, bunu eldeki yönetimle yapabileceğimize inancınız var mı? 3 yıl önce Apo yine iyi kötü çıkıp algıyla Rize'de 10 pozisyonun 9'unda verilmeyecek penaltıyı aldırabiliyordu, yıllar geçtikçe iyice mi boyunduruğa girdiler anlamadım ama iyice karikatür bir yönetim kuruluna evrildiler. Böyle ortamda hakkımızın yenmemesi için de Terim gibi lider bir figüre ihtiyacımız var.
Adamın zaten yanında komando gibi antrenör ekibi var. 5 tane yardımcıyı yanına aldıysa bir 90 kulübede oturtmayı da öğretmiştir heralde. Kenarda eksikliğini bu anlamda çok hissedeceğimizi sanmıyorum. Bizim taraftar doğrucu Davutluktan çıkıp Galatasaray'ın menfaatinin peşinde koşarsa Trabzon deplasmanında zart zurt kart görmekten filan da kurtarabilir idi belki bu hareketleri. Bu lig böyle arkadaşlar. O yüzden Galatasaray gibi kulüp günün sonunda hep galip gelir, o yüzden Terim gibi adamın ikamesini 30 yıl uğraşsan da bulamazsın, o yüzden bu kadar Fenerli, Beşiktaşlı ve net kötü niyetli federasyon başkanına, siyaset erkanına, şaibeli ve korkutulmuş hakemlere karşı Galatasaray 95'ten beri ülke futbolunda rakipsizdir. 15 şampiyonluğun üstüne oturup hoca da artık kendine hakim olsun diye ahlak fetişzminine gerek yok. Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin.