Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya mal misiniz anlamadim ki

5 dakika icinde 3 tane alehimize kararlar verilmis sahada,dogal olarak tepki gösterecek ne yapmasini bekliyordunuz bokunu cikarmayin
Ilk 45 dakika cöpe gitmisken Ogulcan ve Akbaba'yi derhal cikarip takimi 9 kisi degil 11 kisi oynatmasini bekliyorduk. Saracchi ise patlak oldugu halde yine ilk 11 basladi. Degisiklik yapmadi ve 15.saniyede golü yedik. Hemen 3 hamle yapip Belhanda, Sekidika ve Omar'i koysaydi bu maci alirdik. Esitlik hala bozulmuyorsa Ali Yavuz'u ileri atarsin, Luyindama'yi da geriye koyup 3 stopere dönersin ki arka bos kalmasin, Luyindama bir omuz koyar bir faul yapar rakibi her türlü durdurur. Yine bildigini okudu ve Ömer&Arda'yi alip maci Karagümrük takimina verdi.

yahu arkadaslar hemen hemen her konuda fenerde fener, allah askina ne feneri? adamlar potada bile yok, dogrulamazlarda bu gidiste. en kolay sampiyonlugu tepsiyle ellerine teslim edecek deha hocamiz. hakem hatasi futbolun gercegi, sen iyi top oynattinda hakemmi karsi cikti? 90 dakika her mac uyuyarak mac izliyoruz, bu yetmezmis gibi birde kendisini oyundan attiriyor bey efendi. yönetimide, teknik heyetide sonuna kadar yetersiz.

Ya mal misiniz anlamadim ki

5 dakika icinde 3 tane alehimize kararlar verilmis sahada,dogal olarak tepki gösterecek ne yapmasini bekliyordunuz bokunu cikarmayin
Tepki tabi verecek ama kirmizi kart yiyecek kadar degil, sen takimini bu kontrolsüz hareket yüzünden yari yolda birakiyorsun, en kötü bu ne ilk nede son olacak. Tepki mi vermek istiyorsun getir yardimcinin birini o söylesin senin demek istedini.

Mi 9T Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ilk 45 dakika cöpe gitmisken Ogulcan ve Akbaba'yi derhal cikarip takimi 9 kisi degil 11 kisi oynatmasini bekliyorduk. Saracchi ise patlak oldugu halde yine ilk 11 basladi. Degisiklik yapmadi ve 15.saniyede golü yedik. Hemen 3 hamle yapip Belhanda, Sekidika ve Omar'i koysaydi bu maci alirdik. Esitlik hala bozulmuyorsa Ali Yavuz'u ileri atarsin, Luyindama'yi da geriye koyup 3 stopere dönersin ki arka bos kalmasin, Luyindama bir omuz koyar bir faul yapar rakibi her türlü durdurur. Yine bildigini okudu ve Ömer&Arda'yi alip maci Karagümrük takimina verdi.

Renkdaş yazdıklarında tamamen haklısın. Ben bunları haftalardır söylüyorum. Forumdaki arkadaşlar bana katılmıyorlardı. Oğulcan ve Akbaba takımı haftalardır eksik oynatıyor. Geçen seneki Babel ısrarını bu sene bu oyuncular ile devam ettiriyor. Oyuncu değişikliklerini çok geç ve çok kötü yapıyor.

İnsanlar yaşlandıkça ya mülayim bir hal almaya ya da çekilmez bir adam olmaya doğru gider. Hocamız ikinci duruma doğru gidiyor.

Olabilecek en ağır cezayı alırsa dahi buna söz etmeye hakkımız yok. Her işlerin yolunda gitmediği maçlarda aynı şeyleri yapması hoş değil.
Hoca hatalarından ders çıkarabilen biri değil. Transferlerde de fiyasyodur. Tudor'un takımı ile şampiyon oldu. Geçen yıl Tudor'un takımını dağıttı ve 6. oldu.

Olabilecek en ağır cezayı alırsa dahi buna söz etmeye hakkımız yok. Her işlerin yolunda gitmediği maçlarda aynı şeyleri yapması hoş değil.
Hoca hatalarından ders çıkarabilen biri değil. Transferlerde de fiyasyodur. Tudor'un takımı ile şampiyon oldu. Geçen yıl Tudor'un takımını dağıttı ve 6. oldu.
Saha içini uyandirma adına yaptığını düşünüyorum. Zaman zaman başarılı olup zaman zaman donduremiyor. Akabinde gelen cezalar vs taraftarı birbirine kenetleyip şampiyonluk geliyor. Bu böyle olmuştur olacaktır da. Hoca ligin bugu nu bulmuş diyebiliriz.

GSCimbom Mobile App

Akbaba yerine Belhanda , Oğulcan yerine Sekidika olsa maç kazandıracakmış :asd: :asd: :asd:

Tekli tercihlerden kaybettiğimizi düşünen filozof dolu konu , Belhanda 11 başlasa , ana avrat söveceğimizi de cümle alem biliyor.
O yüzden geçiniz , takım olarak çoğu konuda outclass olduk , önümüzdeki maçlara bakmalıyız.

Gelmiş yine akbabalar. O faulü vermeyen hakemi yatırıp sevmediğine dua edin, iyi yine küfür etmeden durabildi.

Bu yaşından sonra terim in değişmesini, sessiz kalıp kendine hakim olmasını isteyenler var, yaşlılığına vuranlar var. Terim eskiden neyse yine o. Sessiz kalsa takımı salmış eski hırsı yok dersiniz, sesini çıkarsa yaslanmis, bahane için kendini attırıyor diye sallayacak başka bir şey bulursunuz.

2 haftadır hakemlere sallayıp 36 bin TL ye cezadan yırtan sergen yalçın örneği varken ne kadar ceza alırsa alsın itiraz edemeyiz diyenler gitsin antuda boş yapsın. Ligde kurala göre alması gereken ceza olayı tek Terim'e işliyor. Kaç sezondur diğer td ve baskanlarin açıklamalarını da görüyoruz. Silahım olsa hakemi vururdum diyenlere yılın spor adamı ödülü verildi bu ligde. Kim ne ceza aldı da doğrucu davut kesildiniz. Leş kargalarına çanak tutuyorsunuz daha. Hiç bir yararınız yok.

Burda sallanacak birileri varsa o da olmayan yönetimimizdir. Galibiyetler gelirken ekranlardan eksilmeyenler yenilgi geldiğinde, takım ve hocanın desteğe ihtiyacı olduğunda hiç bir zaman gözükmüyorlar.

Olur öyle şeyler. 3 yıl boyunca düzenli şekilde hakkın yenip rakiplere çalınmayan düdükler ve çıkmayan kartlar sana çıkarsa bir yerde patlarsın, hoca iyi bile dayandı. Ayrıca federasyonda da bir hükmümüz olsun demiyor muyuz, bunu eldeki yönetimle yapabileceğimize inancınız var mı? 3 yıl önce Apo yine iyi kötü çıkıp algıyla Rize'de 10 pozisyonun 9'unda verilmeyecek penaltıyı aldırabiliyordu, yıllar geçtikçe iyice mi boyunduruğa girdiler anlamadım ama iyice karikatür bir yönetim kuruluna evrildiler. Böyle ortamda hakkımızın yenmemesi için de Terim gibi lider bir figüre ihtiyacımız var.

Adamın zaten yanında komando gibi antrenör ekibi var. 5 tane yardımcıyı yanına aldıysa bir 90 kulübede oturtmayı da öğretmiştir heralde. Kenarda eksikliğini bu anlamda çok hissedeceğimizi sanmıyorum. Bizim taraftar doğrucu Davutluktan çıkıp Galatasaray'ın menfaatinin peşinde koşarsa Trabzon deplasmanında zart zurt kart görmekten filan da kurtarabilir idi belki bu hareketleri. Bu lig böyle arkadaşlar. O yüzden Galatasaray gibi kulüp günün sonunda hep galip gelir, o yüzden Terim gibi adamın ikamesini 30 yıl uğraşsan da bulamazsın, o yüzden bu kadar Fenerli, Beşiktaşlı ve net kötü niyetli federasyon başkanına, siyaset erkanına, şaibeli ve korkutulmuş hakemlere karşı Galatasaray 95'ten beri ülke futbolunda rakipsizdir. 15 şampiyonluğun üstüne oturup hoca da artık kendine hakim olsun diye ahlak fetişzminine gerek yok. Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin.

Olur öyle şeyler. 3 yıl boyunca düzenli şekilde hakkın yenip rakiplere çalınmayan düdükler ve çıkmayan kartlar sana çıkarsa bir yerde patlarsın, hoca iyi bile dayandı. Ayrıca federasyonda da bir hükmümüz olsun demiyor muyuz, bunu eldeki yönetimle yapabileceğimize inancınız var mı? 3 yıl önce Apo yine iyi kötü çıkıp algıyla Rize'de 10 pozisyonun 9'unda verilmeyecek penaltıyı aldırabiliyordu, yıllar geçtikçe iyice mi boyunduruğa girdiler anlamadım ama iyice karikatür bir yönetim kuruluna evrildiler. Böyle ortamda hakkımızın yenmemesi için de Terim gibi lider bir figüre ihtiyacımız var.

Adamın zaten yanında komando gibi antrenör ekibi var. 5 tane yardımcıyı yanına aldıysa bir 90 kulübede oturtmayı da öğretmiştir heralde. Kenarda eksikliğini bu anlamda çok hissedeceğimizi sanmıyorum. Bizim taraftar doğrucu Davutluktan çıkıp Galatasaray'ın menfaatinin peşinde koşarsa Trabzon deplasmanında zart zurt kart görmekten filan da kurtarabilir idi belki bu hareketleri. Bu lig böyle arkadaşlar. O yüzden Galatasaray gibi kulüp günün sonunda hep galip gelir, o yüzden Terim gibi adamın ikamesini 30 yıl uğraşsan da bulamazsın, o yüzden bu kadar Fenerli, Beşiktaşlı ve net kötü niyetli federasyon başkanına, siyaset erkanına, şaibeli ve korkutulmuş hakemlere karşı Galatasaray 95'ten beri ülke futbolunda rakipsizdir. 15 şampiyonluğun üstüne oturup hoca da artık kendine hakim olsun diye ahlak fetişzminine gerek yok. Ya bu deveyi güdeceksin ya da bu diyardan gideceksin.

Seni sevenleri üzdün be baba. Metin ' in tırnağı olamazsın ne yazık ki. Zarar vermekten vazgeç artık şu takıma

sigortadan para almak için yakabilir #FTinsurance
20200217_162524.webp

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt