Şükrü Erden
Baba Gündüz
- 25 Haziran 2011
- 83.454
- 19.359
- 2.633
Demirören:
Türkiye Futbol Federayonu Başkanı Yıldırım Demirören, Fatih Terim'in G.Saray'dan ayrılması sonrasında bir basın toplantısı düzenledi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terim, TFF ile 5+2 Yıllık Sözleşme İmzaladı
Türkiye Futbol Federasyonu ile A Millî Takım Teknik Direktörü Fatih Terim arasında resmi imza töreni düzenlendi. Adana Hilton Otel'de yapılan törene TFF Başkanı Yıldırım Demirören, TFF 1. Başkanvekili Ufuk Özerten, 2. Başkanvekili Servet Yardımcı ile Yönetim Kurulu üyeleri katıldı. Atılan...www.gscimbom.comFatih Terim Gözyaşlarını Tutamadı
[attachment=3747:upload_2013-9-25_3-38-50.png] Fatih Terim gözyaşlarını tutamadı Fatih Terim'in görevine son verilmesinin ardından taraftarlar hocalarına detsek için Terim'in evinin önüne gitti. İmparator Fatih Terim, Galatasaray yönetiminin aldığı kararla sözleşmesinin feshedildiğini...www.gscimbom.com
Fatih Terim'den Tarihi Açıklamalar!
A Milli Takımlar teknik direktörü Fatih Terim, canlı yayında Galatasaray'dan ayrılış süreciyle ilgili konuştu. Haberin Devami GSC Portal'dawww.gscimbom.com
şimdinin terimcisi herkesin eskiden hocaya salladığı vakitler-ben dahil
Saol@Serkan G. Veren ahbabımın terime salladığını hiç görmedim. Arşivde o kadar dolaştım en sıkıntılı zamanlarda bile büyük terimciymişsin tebrik ediyorum
Sancılı gunler idi admirler 1 yandan, trolller 1 yandan, aysalcılar 1 yandan abin hepsini alt etti.
Sancılı gunler idi admirler 1 yandan, trolller 1 yandan, aysalcılar 1 yandan abin hepsini alt etti.
Adam gibi adam oldugum yıllar idi.O zamanlar futbola daha odaklıymışın, kesimhane batağına düşmediğin günlerdi herhal.
Adam gibi adam oldugum yıllar idi.

Hayri ahbabım ile mizaha doydugumuz yıllar idikarnıma ağrılar girdi gülmektenHayri ahbabım ile mizaha doydugumuz yıllar idi

karnıma ağrılar girdi gülmekten
forum alev almış herkes birbirine giriyor maç vermişsin o ara
Ekli dosyayı görüntüle 106155
@Sergen Zeren ulan hani tontişti hani göbüşünü yerdin hocam ölem sana diyordun
Ekli dosyayı görüntüle 106156