Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben uzun yillar anti ftciydim ztn shark ahbabimla da rex etmisiz bu hususta, hocayin onemini benden cok evvel kavradigi icin kendisine sapkami cikaririm

Cogu ftci bu herif taktikten anlamaz, bam bam, yabanci hoca lazim gibi naif düşüncelerin ekibimizin g. patladığını tecrübe ettikten sonra ftci olmuştur. ftci olmak hem yaş hem de tecrübe olarak bir cimbomlunun evolüsyonunun doğal bir parçasıdır. bu yüzden en iyi ftci, sonradan ftci olandır :hijack: (y)

EB4AFC29-96F2-426A-9987-D27124CB4062.webp

saglam terimciler bile adamın tdligine laf etmis

bizim böyle bir beyanimiz olmamasına rağmen hedefe konmusuz

hocam gerçekleri gor

Ben uzun yillar anti ftciydim ztn shark ahbabimla da rex etmisiz bu hususta, hocayin onemini benden cok evvel kavradigi icin kendisine sapkami cikaririm

Cogu ftci bu herif taktikten anlamaz, bam bam, yabanci hoca lazim gibi naif düşüncelerin ekibimizin g. patladığını tecrübe ettikten sonra ftci olmuştur. ftci olmak hem yaş hem de tecrübe olarak bir cimbomlunun evolüsyonunun doğal bir parçasıdır. bu yüzden en iyi ftci, sonradan ftci olandır :hijack: (y)

ünal sonrası tff gidişi dışında bir gün olsun hocayı sorgulamadım canım hocam hep üzerine oyunlar oynanıyor ağzını açsa 5 maç yiyor

@Ahmed Arif Kesen bu sen misin? Umarım değilsindir. Önünü kesecektim yanına yanaşıp imparator fatih terim diye bağırdım. Tepki vermeyince saldım

23YRAY.jpg
Berke deniz, seni engellemiştim ama bu kadar kafaya taktığını görünce yazayım dedim.

O ben değilim ama eğer İzmir'de yaşıyorsan karantina bitince bir çayını içmeye gelirim uzak sayılmayız.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Berke deniz, seni engellemiştim ama bu kadar kafaya taktığını görünce yazayım dedim.

O ben değilim ama eğer İzmir'de yaşıyorsan karantina bitince bir çayını içmeye gelirim uzak sayılmayız.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!
Gel gel, çıkışında imparator diye bağırarak çıkarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt