- 26 Eylül 2012
- 122.148
- 72.793
- 5.068
Terimci ha.
Dostlugumuzu gozden gecirmem gerekecek anlasilan

Tüpçüyle sarmaş dolaş poz vermesi falan çok kötüydü yav. Sırtımdan vurulmuş gibi olmuştum pis pis sırıtıp sözleşme imzalarken.
sent via GSC
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terimci ha.
Dostlugumuzu gozden gecirmem gerekecek anlasilan

ergenlik dönemimdi,sinirden söyledik bi ton laf,küfür de etmiştim.aldatılan sevgili pozisyonunda gibiydik hepimiz@Sergen Zeren ulan hani tontişti hani göbüşünü yerdin hocam ölem sana diyordun
Ekli dosyayı görüntüle 106156
Karantinada göbüşünü büyütmen beni üzerergenlik dönemimdi,sinirden söyledik bi ton laf,küfür de etmiştim.aldatılan sevgili pozisyonunda gibiydik hepimiz
Ben uzun yillar anti ftciydim ztn shark ahbabimla da rex etmisiz bu hususta, hocayin onemini benden cok evvel kavradigi icin kendisine sapkami cikaririm
Cogu ftci bu herif taktikten anlamaz, bam bam, yabanci hoca lazim gibi naif düşüncelerin ekibimizin g. patladığını tecrübe ettikten sonra ftci olmuştur. ftci olmak hem yaş hem de tecrübe olarak bir cimbomlunun evolüsyonunun doğal bir parçasıdır. bu yüzden en iyi ftci, sonradan ftci olandır![]()
![]()
zayıfım ve hergun spor yapıyorumKarantinada göbüşünü büyütmen beni üzer
Aga niye Beni etiketliyorsun .Bi ara sabpigin biri vardi ne zaman kari kiz gorse beni etiketlerdi.Sen yine iyisin ona gore
@Osman SEDEN seni onore ettigim posta layk atmaman uzdu. Bu arada arsivde dolasirken eski nickini gordum sasirdim. Seden olarak kalmmissin hep aklimdaek olarak
@Ahmet Özgün Güven @Osman SEDEN arşivde baktığım her konuda sizde serkan gibi terimi savunmuşsunuz tebrik ediyorum
doy doy kokoreç nasıl yenir mi@Ahmed Arif Kesen bu sen misin? Umarım değilsindir. Önünü kesecektim yanına yanaşıp imparator fatih terim diye bağırdım. Tepki vermeyince saldım
![]()
emrah mi bu@Ahmed Arif Kesen bu sen misin? Umarım değilsindir. Önünü kesecektim yanına yanaşıp imparator fatih terim diye bağırdım. Tepki vermeyince saldım
![]()
Yenmez reis. Çok aşerirsen ye. Yedi göllerin oradaki kokocu güzeldirdoy doy kokoreç nasıl yenir mi
Berke deniz, seni engellemiştim ama bu kadar kafaya taktığını görünce yazayım dedim.@Ahmed Arif Kesen bu sen misin? Umarım değilsindir. Önünü kesecektim yanına yanaşıp imparator fatih terim diye bağırdım. Tepki vermeyince saldım
![]()
Gel gel, çıkışında imparator diye bağırarak çıkarızBerke deniz, seni engellemiştim ama bu kadar kafaya taktığını görünce yazayım dedim.
O ben değilim ama eğer İzmir'de yaşıyorsan karantina bitince bir çayını içmeye gelirim uzak sayılmayız.
KURTULSAK !!
Tam tersi de olabilir!Gel gel, çıkışında imparator diye bağırarak çıkarız