Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyuncu degsikliklerini, yan top organizasyonlar ve oyuncularin isteksizliigini elestirmeyeceksek antremanda ne yapildigi sorgulanmayacaksa anahtari sayin terime verelim takilsin. Adam belese yönetmiyor takimi parasini aliyor.. senin benim göremeyecegimiz paralar.. Biz para almadan takima gerek forma gerekse maca giderek bilet alarak katki sagliyoruz.Ben almanyaya geldiklerinde giderim herzaman schalke macimi dersin 2000 senesindekindortmund macimi dersin say say bitmez. Galatasaray bana para veriyormu? Hayir.Ozaman birakinda elestirelim ok?

Hocanın takıntıları oluşmuş belhanda emre akbaba hakemler hep bize karşı değişiklik dk65 den sonra olur yönetim transfer yapmıyor taraftar yok şansızlık ...sonra en güzeli tüm sorumlulugu üstüme alıyorum diyor değişen hiçbir şey yok devam aynen .

Bence de sezon sonu bırakmalı artık kulüp olarak yeni bir hikayeye ihtiyaç var, Terim gidecek dertler bitecek kafasında değilim hocanın yokluğunu belirli bir süre hissedeceğimizin de farkındayım ama hiçbir şey sonsuza kadar sürmez be hacılar. Terimsizliğe adapte olması lazım artık kulübün.

Bu sezon özelinde çok bir şey diyemiyorum açıkçası hocaya ben de kadro çok kötü diyenlerdenim, aynı kadro başka bir hocanın elinde olsa muhtemelen daha geride olurduk. küçük anadolu kulüplerinin futbolcularıyla veya bütçeleriyle kıyaslayıp onların aldığı puanlarla karşılaştırmak doğru bir mantık yürütme değil zira onların rakipleri bize hazırlandıkları gibi hazırlanmıyorlar ek olarak her maçı kazanmak içinde sahaya çıkmıyorlar şampiyonluk iddiaları falan da yok bu bağlamda arada uçurum var bu kafalardan çıkmak lazım. Hani deniyor ya 10 da 1 bütçeli hatay ile aramızda şu kadar puan var vs diye ona istinaden yazdım.

terimizm'i ölene kadar savunacağız
modern revizyonist hocalara karşı
terimizm modeli bayrağı en önde çekecektir

Bizim derdimiz ilgi alaka değil, Galatasaray olduğu için yanlışa yanlış doğruya doğru demeyi biliriz. Terim o zaman kötüydü, yerine biri gelirse daha iyi olabilirdik, bugün ligde hala potada olabilmemiz bile kendisinin mahareti. Ne yapalım sizin gibi zamanında eleştirdik diye ömür billah yemeyip içmeyip adama sövelim mi?

Kim yemeyip içmeyip adama sovüyor renttas halusunasyon mu görüyorsun. Zamanında sen nasıl eleştirdiysen arkadaşlar da oyle eleştiriyorlar. Zamaninda bunlari yazan adam su anda yok soyle eleştiri gorsem cevap verecem, boyle elestiri gorsem şöyle yapacam ama yok ki cevap vereyim gibisinden cümleler kurup insanları aşağılayip ve kendisini kendi icinde ve anında damlayan şak şakcı armutları ozelinde forumumuzun hüstadı mertebesinde konumlandirmasinin biraz garip kaçtığını belirtmek isterim. Hörmetler.

Acilen şu takasları yapmalıyız :asd::asd:

Hoca fayda sağlayacaksam ben bile giderim demişti karşı çıkmaz.

Sumudica - Belhanda
Süleyman Hurma - Fatih Terim

Kim yemeyip içmeyip adama sovüyor renttas halisunasyon mu görüyorsun. Zamanında sen nasıl eleştirdiysen arkadaşlar da oyle eleştiriyorlar. Zamaninda bunlari yazan adam su anda yok soyle eleştiri gorsem cevap verecem, boyle elestiri gorsem şöyle yapacam ama yok ki cevap vereyim gibisinden cümleler kurup insanları aşağılayip ve kendisini kendi icinde ve anında damlayan şak şakcı armutları ozelinde forumumuzun hüstadı mertebesinde konumlandirmasinin biraz garip kaçtığını belirtmek isterim. Hörmetler.

Neyin yorumunu yaptın da neyin cevabını bekliyorsun? Var mı taktiksel yorumun, saçma salak sözlerle yalama malama diye milleti aşağılama derdine düşen ben miyim, sen misin acaba? Adam akıllı yorum görmediğini söylemek mi millete hakaret, terbiyesiz terbiyesiz armut martmut yazıp klavye başında kendini tatmin etmek mi? Senin efsane olduğun yerde ben üstadı da olurum o forumun, sen canını sıkma.

Hocam sal bizi artık. Tamam sen gidince 3-5 sene takım kendini toparlayamayacak ama en azından bizi günümüzün futbol gereksinimlerine yönelik adımlar atmaya mecbur bırakacaktır. Seninle sadece günü kurtarıp, kaos içinde devam ediyoruz. Profesyonelleşmemiz ve kurumsallaşmamız lazım.

İstifa et. Ama etmeden önce 90+6 da skorda gerideyken neden oyuncu değiştirdiğini de açıkla.
Gerçekten çok merak ediyorum öyle böyle değil.

mbappe'ye adim attirmayan luyindama bu hale geldiyse sebebi ne ola ki?

Bence de sezon sonu bırakmalı artık kulüp olarak yeni bir hikayeye ihtiyaç var, Terim gidecek dertler bitecek kafasında değilim hocanın yokluğunu belirli bir süre hissedeceğimizin de farkındayım ama hiçbir şey sonsuza kadar sürmez be hacılar. Terimsizliğe adapte olması lazım artık kulübün.

Bu sezon özelinde çok bir şey diyemiyorum açıkçası hocaya bende kadro çok kötü diyenlerdenim, aynı kadro başka bir hocanın elinde olsa muhtemelen daha geride olurduk. küçük anadolu kulüplerinin futbolcularıyla veya bütçeleriyle kıyaslayıp onların aldığı puanlarla karşılaştırmak doğru bir mantık yürütme değil zira onların rakipleri bize hazırlandıkları gibi hazırlanmıyorlar ek olarak her maçı kazanmak içinde sahaya çıkmıyorlar şampiyonluk iddiaları falan da yok bu bağlamda arada uçurum var bu kafalardan çıkmak lazım. Hani deniyor ya 10 da 1 bütçeli hatay ile aramızda şu kadar puan var vs diye ona istinaden yazdım.

abi sistem o kadar bozuk ki kulüpte hoca gitse galatasaray ın en iyi oyunu bugün ki gibi olur eminim bundan. nası bir etkisi var da oyunculardan tepki alabiliyor insan gerçekten hayret ediyor. bu kadar bok sisteme bu kadar başarı sığdırmak inanılmaz bir olay. resmen ittire kaktıra sistemsizlikten sürünerek şampiyonlukları var adamın. bunun bir sonu yok ama şuan bıraksa 3 sezona toparlanmaz bu takım. resmen milyonluk eşeklerle bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. şu takımda galatasaray'da oynamayı hakeden sayısı haketmeyen sayısından az hatta 3-5 ile sınırlıdır. geriye 20 küsür kişilik kadronun tamamı çöp. ha bu takımın kurulmasına sebebiyet veren terim, istenilen oyuncuları alamayan yönetimde baş suçludur. her şey güllük gülistanlık gibi gözüküyor ama 2-3 maça bakar her şeyin tuzla buz olması. sonra ne terim kalır ne yönetim.

Oyuncu degsikliklerini, yan top organizasyonlar ve oyuncularin isteksizliigini elestirmeyeceksek antremanda ne yapildigi sorgulanmayacaksa anahtari sayin terime verelim takilsin. Adam belese yönetmiyor takimi parasini aliyor.. senin benim göremeyecegimiz paralar.. Biz para almadan takima gerek forma gerekse maca giderek bilet alarak katki sagliyoruz.Ben almanyaya geldiklerinde giderim herzaman schalke macimi dersin 2000 senesindekindortmund macimi dersin say say bitmez. Galatasaray bana para veriyormu? Hayir.Ozaman birakinda elestirelim ok?

Konuş renktaş. Fatih hocanın daha ilk sezonuydu. 2. yarı içeride Gençlerbirliği maçı. 2. yarı başladığında içeride ilk maç Vanspor galibiyeti, içeride 2. maç Sarıyer galibiyeti, 3. Kocaelispor beraberliği, 4 . Gençlerbirliği beraberliği.

Yaşım 16-17 maç çıkışı Taksim otobüsünde 50'li yaşlarda bir ağabey otobüste ayakta giderken 4-5 kişilik bir gruba maç ve hoca ile ilgili eleştirilerde bulunuyordu. Hocayı seviyor olmama rağmen saygı duyarak dinlemiştim.

Şimdi çıkıp da 2-3 tane kimsenin reel hayatını bilmemden sallayanlar var diye mi susacağım. Yok ya.

Neyin yorumunu yaptın da neyin cevabını bekliyorsun? Var mı taktiksel yorumun, saçma salak sözlerle yalama malama diye milleti aşağılama derdine düşen ben miyim, sen misin acaba? Adam akıllı yorum görmediğini söylemek mi millete hakaret, terbiyesiz terbiyesiz armut martmut yazıp klavye başında kendini tatmin etmek mi? Senin efsane olduğun yerde ben üstadı da olurum o forumun, sen canını sıkma.
Ay götüm

Bir şeyler yazmak icin kaliteli eleştiri beklemene gerek yok üstad. Yaz okuyalim. Yaz ki hep beraber ilminden ışığından faydalanalim, gelişelim, ileriye adım atalım.

Sükür cezam bitti.

Allahi seviyorsan hocam birak artik bu isi , ya mac kadro zaten bastan yanlis, ömer kim emre akbaba kim? Hala bu ikiliden birsey umuyorsan durum cidden vahim. Neden hemen ilk 11 de Emin le baslayip Donku orta sahaya cekmedin? Ömer yedek kalirdi, Emre akbaba yerine Kerem ile cok daha iyi bir secim yapardin. En kötü ihtimal bunlar kadar ancak oynardi?

Sen genclere neye güvenmiyorsun, senin derdin Galatasarayin gelecegi degil günü kurtarmak dan baska birsey degil. En vahimi son dakika da Keremi almak nedir? Bunlar kukla Levent yapmadi sen kesin bir sekilde bu emirleri vermisindir. Yok yani taraftarla mi alay ediyorsun yönetime mi birseyler demek istiyorsun pek anlamadim ama olan Galatasaraya oluyor.

Konuş renktaş. Fatih hocanın daha ilk sezonuydu. 2. yarı içeride Gençlerbirliği maçı. 2. yarı başladığında içeride ilk maç Vanspor galibiyeti, içeride 2. maç Sarıyer galibiyeti, 3. Kocaelispor beraberliği, 4 . Gençlerbirliği beraberliği.

Yaşım 16-17 maç çıkışı Taksim otobüsünde 50'li yaşlarda bir ağabey otobüste ayakta giderken 4-5 kişilik bir gruba maç ve hoca ile ilgili eleştirilerde bulunuyordu. Hocayı seviyor olmama rağmen saygı duyarak dinlemiştim.

Şimdi çıkıp da 2-3 tane kimsenin reel hayatını bilmemden sallayanlar var diye mi susacağım. Yok ya.
Elestirmeyin diyenlere göre kadro kötü bütün suc yönetimde. Kondisyon, oyuncu degisiklikleri ,duran top organizasyonu hepsi yönetimin sucu. Yönetiminde sucu var gitmeliler ama baska yerlerede bakmakta yarar var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt